Acht dingen die je verdienen wanneer u de Vinyasa Yoga praktijk

Beweging en ademhaling zijn twee van de kenmerken die de meeste ons als levende wezens definieert. We inademen en uitademen elke adem concentreert zich op de essentie van ons bestaan. Maar wat als we stoppen met ademen en bewegen ons automatisch en we concentreren op dit? Schrijft Victor Medina.

Door middel van meditatie verminderen we de focus van de aandacht. De geest wordt de wervelwind van fuzzy gedachten en richt zich gewist. Vele meditatieve technieken helpen ons te verbinden met ons interieur. De fusie van beweging en ademhaling met contemplatieve houding bereikt een staat van dynamische meditatie. Vinyasa yoga praktijk die wordt uit dat de Unie geboren is.

Vinyasa yoga is meditatie in actie. U ademen en bewegen met bewustzijn: een nieuwe deur opent.

1 u kunt genieten van uw eigen beweging. Observeren uw acties, stretching, draaien, openen of sluiten, verbinding maken met je lichaam.

2 u weet uw lichaam. Hoewel het is vreemd, we hebben geen contact met het organisme dat is waar ons. We verbergen met jurken, we vermijden. Vinyasa zal yoga ontdekken hun deugden, hun onvolkomenheden. Ze kennen, accepteren ze, en indien gewenst, om ze te overwinnen.

3. u die u uitdagingen. Sequenties van houdingen zijn uitdagingen voor evenwicht, kracht en flexibiliteit. Zonder risico's.

4. dansen op de mat. Vloeiende continu praktijk van Vinyasa yoga brengt het gevoel van de dans. Een choreografie van standpunten die je goed zou kunnen met muziek doen.

5. je moet richten. Vrij van afleidingen, multitasking, beperkingen en beslissingen. Verplaatsen en ademhaling zorgvuldig, als een mentale ontwerp.

6 u verbinden met welke kwesties. Door het verwijderen van overbodige lagen die de essentie omhullen overstijgt die leven. Het was additief, uw interieur wat echt belangrijk is.

7. Leer je yoga in de diepte. De praktijk van Vinyasa yoga beïnvloedt dat de asana's op een bewuste manier uitvoeren. Uw aandacht en eigen geheugen, dat het lichaam ontwikkelt helpen u yoga integreren in je leven.

8. op zoek naar kwaliteit van leven. Het is niet gewoon een kwestie van mentale rust of fysieke verbetering. Yoga yoga niet zou zijn als je alleen practicaras hem op de mat. Opleiding de bewuste actie, u verbinding maken met uw gevoelens, u te ontmoeten, je respect en, overigens, anderen respecteren.

Victor de Medina. Docent yoga, ashtanga, vinyasa flow yoga voor kinderen, zwanger. Klassen van de groep en individu.

23 van de geest. C / Heilige Geest, 23. Madrid. 636-489-669 T

Facebook: Yoga partij

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 25 april 2017 • sectie: Handtekeningen