Een houding van yoga om de dag verbetert de kromming van de wervelkolom

De praktijk van yoga is niet alleen gebleken te zijn een goede manier om te verlichten de pijn van rug of zelfs stress, nu een nieuwe studie van College van artsen en chirurgen van de Columbia University in New York (USA), zegt dat een interne houding van yoga gedurende 90 seconden per dag de kromming van de wervelkolom in patiënten met scoliose vermindert.

Asana yoga houding

We delen deze resultaten verzamelen magazine Zeer interessant uit de studie gepubliceerd in het tijdschrift Mondiale ontwikkelingen in gezondheid en geneeskunde.

De scoliose, een aandoening waardoor een kromming van links naar rechts in de kolom Vertebrale, is al in de vorm van "S" of "C" en dat eenieder kan lijden aan elke leeftijd, beïnvloedt aan miljoenen mensen in de wereld, meestal in leeftijden begrepen tussen 10 en ze 15 jaar en meer in de meisjes die in kinderen.

"Gezien het feit dat veel patiënten met scoliose meisjes zijn, deze beha is moeilijk te beheren en sociaal maakt ze voelen zich ongemakkelijk; Het is emotioneel pijnlijk en moeilijk fysiek. Echter onbehandeld scoliose kan de voortgang naar een 7% per jaar, en het resultaat kan leiden tot invaliditeit en gezondheidsrisico's die een bedreiging van de patiënt leven vormen, "zegt hij. Loren Fishman, leider van de studie.

Voor hun studie, de onderzoekers geëxperimenteerd met een fundamentele yoga houding, de tabel kant met een totaal van 25 deelnemers met leeftijden begrepen tussen hen 14 en die 85 jaar en idiopathische scoliose, is dat de 80% van allen scoliose gediagnosticeerd. Na het ondergaan van een eerste examen, een x-ray plaat en radiologische evaluatie, begon patiënten met de praktijk van deze houding van yoga.

De deskundigen gevraagd aan hen vrijwilligers die uitvoeren de houding van de kant van uw kolom 10-20 seconden elke dag meer zwak. Later probeerde zij het voor de maximale mogelijke tijd dat ze, altijd, aan de zijde van de kromming van de wervelkolom houden kon. De onderzoekers ontdekten dat het versterken van de kant meer zwakke gedurende ten minste 3 dagen de week, de kromming van de kolom verbeterd rond de 32% erin alle patiënten, hen tijdens 7 maanden dat het experiment duurde. Door leeftijd zag adolescenten een verbetering van 49.6% in kromming en 38,4% van de gemiddelde volwassenen.

"De bol van de curve met het primaire kant asymmetrisch te versterken praktijk dagelijks van de houding van de houding van de tabel kant gehandhaafd tijdens de grotere tijd mogelijk tijdens een gemiddelde van 6,8 maanden aanzienlijk verminderd de hoek van de curve veroorzaakt door de scoliose", eindigt van Fishman.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 14 okt, 2014 • sectie: Algemene