Natuurlijke remedies antimiedo / 2

De overmatige bezorgdheid voor anderen laat ons om te genieten van dit moment. Waarom moeten wij hier en nu, ademhaling moment tot moment in Mindfulness. Door Josep Maria Gasset.

Angst

"Tot u kwam niet thuis kon niet slapen in vrede", zei de moeder betrokken zijn zoon. Dit is een terugkerende voorbeeld dat we elke dag, wanneer wij ons aan ons leven en koppel deze bijna uitsluitend in de zorg voor anderen niet toestaan. Negatieve gedachten (en als...?), zie risico's indien er zijn, altijd willen uw dierbaren te beschermen, te voorkomen dat het lijden van anderen, ten laste van geen onnodige geestelijke marteling zijn.

Eduard Bach geadviseerd voor dit Rode kastanje. Hij zegt het: "is de ideale remedie voor degenen die het moeilijk vinden om te stoppen met fret of zorgen over andere mensen. In veel gevallen komen ze om te stoppen met zorgen te maken over zichzelf, maar ze lijden veel door degenen die het gevoel genegenheid, voortdurend willen dat iets ongelukkige kan gebeuren aan hen."

Deze remedies die Eduard Bach ons liet allemaal zeer waardevol te kunnen tot een adequaat beheer van de angst, maar alle van hen hebben geen waarde zonder het bewustzijn dat ons toelaat om naar achtergrond over de oorsprong van angst en onthullen de diepe geheimen die zijn gekoppeld aan de schaduw van onze onbewuste, zowel persoonlijke als collectieve.

Homeopathische middelen

Er zijn andere remedies die kunnen ook bijdragen tot een beter beheer van de angst. Door de jaren heen heb ik veel gevallen waarin de Homeopathie Hij regisseerde moeilijke situaties en daarom zal ik deel enkele nuttige remedies.

We zullen eerst praten over rechtsmiddelen die we de drie "als" op een praktische manier noemen: Valkruid, Aconitum en Arsenicum Album.

Wie kent niet de? Valkruid? Het is een zeer populaire oplossing en wordt meestal gebruikt voor schokken en pijn. Wanneer we analyseren een remedie op zoek naar mentale of emotionele factoren die gekoppeld aan hetzelfde zijn. Hahnemann Het herinnert ons eraan dat geassocieerd met enig verhaal zal altijd morele of de geestelijke symptomen.

In het geval van Arnica is een van de meest karakteristieke mentale factoren angst. Je angst? Een patiënt vertelde me: "is dat deze pijn maakt u zijn ter ondersteuning van de voet en zelfs bang lopen." Het geheugen van de pijn mij belet begrijpen mijn verbetering en ik kan niet zien mijn vooruitgang."

Wanneer we hebben gekregen een klap als of fysieke of emotionele, is gegenereerd geheugen van pijn en dat voorkomt dat we ons leven normaal uitvoeren en we niet durven ondersteunen van de voet of vertrouwen op enige emotie dat is pijn. Bijvoorbeeld in het geval van een auto-ongeluk zijn dan wij niet kunnen rijden. Dit om angst te overwinnen moeten we nemen van Arnica en geleidelijk herstel van het vertrouwen.

Als de hit emotionele geweest neem ik Arnica veel sterker, omdat de pijn in mijn geestelijke continuüm en niet mij te herhalen van soortgelijke ervaringen, verstrekken zal zelfs als ze bevredigend zijn. Als er een zeer sterke klap, is frustratie geassocieerd met pijn, emotionele of anderszins.

Op een keer ging ik naar een persoon die had ontslagen van het werk van de ene dag naar de andere zonder enige reden. en was een verschrikkelijke emotionele klap niet kon ingaan op die. We hebben intensieve behandeling van Arnica met zeer hoge vermogens. Na een tijd kan weer aan de wederopbouw van hun leven en de uitdaging van werkgelegenheid zonder de frustratie van de pijn van de breuk.

Dit zijn enkele van de voorbeelden van Arnica kon, maar het honderd voorbeelden van emotionele shock, emotionele schade en dood van dierbaren. Arnica serveert niet alleen pijn, maar ter voorkoming van hetzelfde en wanneer heb je angst voor een pijnlijke situatie. Bijvoorbeeld, naar de tandarts te gaan. Ik weet dat het misschien mij doen kan kwaad en lijden aan stress door anticipatie, en dezelfde dag ik besluit om niet verder omdat ik lijd een pijn die ik nog niet geleefd hebben. Arnica annuleerteken helpmenu te gaan naar de tandarts, bereiden van mijn gedachten en mijn lichaam beter beheren pijn.

Plotselinge angst

Angst kan ook ontstaan op een heel gewelddadige manier, als een bedreiging voor mijn overleven. Ik heb een zeer hoge acute koorts en voel dat ik ga sterven of ik ben omhoog naar het vliegtuig en krijgt me angst omdat mijn gedachten denkt dat ik een ongeval hebben kunnen en paniek aangegaan. In deze gevallen is een remedie die kan ons helpen Blauwe monnikskap. Deze oplossing wordt gebruikt op een algemene manier in geval van hoge koorts, wanneer het opgenomen een intense koude en koorts oorzaken grote bezorgdheid en angst zijn.

Het is een acute angst die komt tot wanhoop en wij vrezen voor ons leven, zelfs wij om hulp vragen omdat we niet weten hoe we uit deze situatie kunnen krijgen. Op dit moment zou kunnen een uitlaat van Aconitum ons helpen om te draaien, te kalmeren en de acute situatie aanpakken zonder wanhopig alsof het was ons doel. De illusie geest gekoppeld Aconitum is delirium die sterven gaat, dat iets ernstigs is gaat gebeuren.

Dus wanneer onze geest in deze gevallen is kunnen we toevlucht tot sommige shots van Aconitum. Het was het geval van een jonge man van 20 jaar die niet durfde te rijden een vliegtuig ondanks het feit dat vele uitnodigingen voor een aangename vakantie met hun families. We begonnen met een training in korte vluchten nemen van Aconitum vóór de vlucht en ook worden ingediend wanneer de katastrofisch gedachten tijdens de vlucht.

We hebben dat beetje bij beetje angst voor de dood of ramp gaf en de illusie mening verbonden met de werkelijkheid om te genieten van dit moment. We uiteindelijk besloten om te doen een transoceanische vlucht en een geweldige zomer met uw familie en vrienden te besteden. Dus werd het verbonden met het huidige moment en leven genieten van een geest die vrij zijn van angst.

estudiosContemplativos

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • Jul 2, 2013 • sectie: Algemene