Vrittis

Stel je voor dat je geest een meer vol leven is. Nu iemand gooit een steen op dat meer en beginnen met het genereren van eindeloze lengen. Want dat voor de Geest gebeurt: als u u impliceert, kunt u zich aanmelden met elk van deze stroppen u hebt verlaten te worden gegenereerd. Schrijft Mayte Aguado (Maheswari).

De zintuigen zijn superieur aan het lichaam; de geest is superieur aan de zintuigen; intelligentie is superieur aan de geest en is superieur aan het intellect. Bhagavad Guita (3.42).

Je geest is de determinant van wie je bent en waarom je bent zoals je bent, en je acties zullen daarom worden geconditioneerd, om te laten de geest de kapitein van je leven.

We spreken van de Vrittis, wijzigingen van de geest, die produceren een vermoeiende constante activiteit van gedachten.

Stel dat je geest een meer is en meer vol leven is. Nu iemand gooit een steen op dat Lake ziet hoe zijn beginnen te genereren veel lengen en de intensiteit zal afhangen van de grootte van de steen die zal trekken. Als het gebeurt met de geest; Als u u impliceert, kunt u aanmelden met elk van deze stroppen die u hebt verlaten te worden gegenereerd.

Laten we een beetje meer. Er zijn vijf soorten vrittis, Sommigen van hen zijn pijnlijk en anderen niet. Ze kennen kunnen ook plezierig of pijnlijk; Het zal afhangen van de dualiteiten die je gedachten laat. Hij besloot om te leren over het zal beoordelen of het zal te verhogen van zelfbewustzijn, integendeel, er is de mogelijkheid van een nieuwe honda waarmee u naar het verlangen om te voorkomen dat de discipline. En het is menselijk wezen is onderworpen aan een strenge test voor zal constante; optimaal in het leven is de wil.

Put wil ter zake die we besproken betekent om te werken voor de stilte van de geest, waar zelfs de pijnlijke gedachten worden verwijderd wanneer het interne conflict niet langer als gevolg van de concentratie. Waarom mediteren wanneer het moet worden gedaan in een mentale toestand van meditatie, en als een aan die staat te allen tijde vasthouden kon, voortdurend genieten van een enorme rust.

En wat zijn die vijf soorten geestelijke wijzigingen? De juiste kennis, onjuiste interpretatie, verbale illusie, slaap en geheugen.

Nu gaan we om het te herkennen in elk van ons, zelfs op de weg naar zelfkennis dat zij heeft besloten uit te voeren, waarin men wil het gevoel van één enkele eenzaamheid. Ik spreek van die momenten waarop u niet wilt worden met iedereen, dat wat je wilt is te ver, dat niet koud. Denkt u dat u op zoek bent voor stilte? Is het een ontsnapping ventiel? Nee, het is gewoon een hulpmiddel dat op die locatie nog niet bekend is en die zich voordoet wanneer u uw volledige aandacht, dus om u te helpen om te weten wie je werkelijk bent. Es dat hulpmiddel u antwoorden over wat de betekenis van je bestaan is en, vooral, het helpt u het gevoel dat uw acties hebben oudere.

Herenigd met de hele

Misschien vraag je je af waarom deze wereld is zo anders, waarom wat er gebeurt, waarom is alles zo verschillend van de verwachtingen die u genereert... Wij zullen een voorbeeld geven. Horloge de nacht, denk je dat het is zeer verschillend van de dag? Het is iets die u hebt gegenereerd met de zintuigen. Als u je geest een moment stopt, u zult zien dat alles veel eenvoudiger is: gewoon wat er is gebeurd is dat de zon verdwenen, betekent niet dat het de dood van de dag, maar echt het ontwaken van de dag. Niet worden afgeleid met dingen die je echt niet wilt, u niet inleven in wat je beschadigd, u stoppen met denken over het plezier dat je denkt dat ze zijn gewoon anderen en een andere wereld die geen lid is dat, omdat hun pijn uw pijn is en vreugde zijn ook van jou. Heb niet het zien van het individu te kunnen te ontmoeten met dat alles waarin wij alle zijn en die we deel uitmaken.

Voor sommigen is geluk een eenvoudige "I love you" of een oprechte glimlach. Maar anderen, met dezelfde situatie, je geest begint te genereren eindeloze slingers maken dat iets ongelooflijk dit moment, omdat ze denken dat die dingen niet bestaan in de werkelijkheid, die is dat niet behoort tot hen, omdat ze de neiging om een negatieve houding die hen naar de lus, gastheer van "nee leidt".

Het is heel gebruikelijk in de maatschappij waarin we leven dan wanneer er iemand in een "I love you" of een oprechte glimlach, beginnen te vinden in zijn geest alle situaties die vals in zijn leven, die op hun beurt veroorzaakt waren dat die fantastische verbinding die gaf hen een uniek moment missen. En allemaal vanwege die plaat van geestelijke vraag: is het waar? of wat je wilt om me te krijgen?

Vallen de negatieve staat dat uw denken genereert, geeft bedrijf dat alle u terug, die niets goed gaat, staat te gebeuren van iets dat geeft je een beetje gevoel aan deze manier van negativiteit, daalt naar de ergste houding. En alle door de vrittis u consentiste.

Waarom gebeurt dit? Traagheid leidde u tot een verkeerde interpretatie, projecteren een mentaal beeld dat niet overeenstemt met de werkelijkheid, en te rechtvaardigen de verbale illusie, in het spel komt met een psychische indruk gemaakt door reacties of woorden die niet gebaseerd waren op dit feit, u die volharden in deze negatieve houding. Voor het aantrekken van de laatste geheugen, die je anker in ervaringen uit het verleden en niet laten u in wat in principe een prachtige werkelijkheid was worden. Dit zijn de Vrittis. Ze kennen, erkent ze, is om te beginnen met het bezitten van uw bestaan.

Stilte en stilte

Vergeet niet dat er niets een cyclus, of een fase of fase is. Wij zijn de eigenaren van onze toekomst, onze acties, en de eerste zijn de uitgeoefende over onszelf door onze geest. Alleen de stilte en de stilte de enige tools die dit pad in je leven kunnen veranderen en waarvan het deel uitmaakt. Ik spreek van dat leven dat onvermijdelijk voor het wordt hier lezen dit, dat u deel van een begin en een eind uitmaken. En, als u niet uit de weg van een nieuw begin. En dat geluk of constante vrede die je alleen verlangen hangt af van u en uw manier van leven te zien.

Vraag jezelf als om te weten wat is geluk je denkt dat u nodig om te weten welke ellende. Of als nodig om te weten als dit goed is om te weten wat er mis is. De onschuld vind je de intuïtie dat is in jou herstellen.

Met liefde, Maheshwari

Maheshwari (Mayte Aguado). Yoga leraar gecertificeerd door de Sivananda school in Rudraprayag (India). Leerling van Fernando Diez. Medewerker van de stichting Vicente Ferrer en leraar van yoga in Guadalajara.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 18 mei 2017 • sectie: Handtekeningen