Sakura Vera Hatha Yoga Retreat

Graag niet ontslaan dit jaar 2015 en de 2016 ontvangen in een gezonde manier en het beoefenen van yoga, in een omgeving van natuur en rust als hij in de vallei van la Vera van Caceres ademt? Dit kan een zeer inspirerende en betaalbare optie. Victor de Miguel schrijft.

SakuraVera huis

Verwijdering dit jaar vieren in Sakura Vera (Villanueva de la Vera, Cáceres), een huis van recente bouw, zeer gastvrij, mooie ruime tweepersoons kamers, elk met een badkamer en een zeer heldere en doorschijnende praktijk kamer (zie in) Facebook).

Zullen we beginnen met de dag 30, vanaf 17.00 uur. waar hij gaan heten l@s en verblijft in kamers. Op 20.00 uur. We moeten onze eerste praktijk van Yoga.

Om 22.00 uur uur., het welverdiende diner en na het diner, tijd om te rusten.

De dag 31 Zal er onze eerste training op 08.00 uur. Het ontbijt zal worden ongeveer 10.00 uur. Vrije tijd tot 12.30 waarin zullen we een meditatieve praktijk met pranayama.

Om 15.00 uur. maaltijd tijd. Vrije tijd tot 19.00 uur. waarin wij zullen moeten opnieuw praktijk van Hatha Yoga. Het diner zal gaan over 2100 uur. Na het diner, voor wie wil, brengt een bezoek aan de Zen Shorin-Ji tempel, en vieren we het afscheid van het jaar volgens de boeddhistische ritueel. Wanneer klaar bent de viering wendde zich tot Sakura Vera om uit te rusten.

De dag 1 januari Zal er praktijk op 08.30 uur. Ontbijt, ongeveer 10.30. Om 12.30 uur een prachtige extatische dans Workshop belast met David Cobo houdt. Om 15.00 uur. We moeten onze afscheid maaltijd.

De macht zal worden Vegetarisch tijdens de retraite.

De prijs van deze retraite is van €180, en omvat maaltijden, Diners en ontbijt aangegeven in het programma, evenals de praktijken en de accommodatie van deze dagen.

Als u wilt deelnemen aan de reservering Plaza door de vermelding van €50. Er zijn slechts 14 zetels. Wenst u extra informatie contact op via de mail Victor.yogaestudio@Gmail.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • Nov 5, 2015 • sectie: Evenementen, Retraites