Retraites van yoga voor de maand September

De laatste dagen van de zomer zijn heerlijk om het bijwonen van een terugtocht. Het is minder warm en lijkt meer rustig dat je kan ademen. Hier zijn een aantal voorstellen in chronologische volgorde geplaatst. Op zoek naar degene die bij u past.

September yoga retraites

Verwijdering van viering met John David

Van 4 tot en met 13 September

Waar: Denia (Alicante)

Wij nodigen u uit om 9 dagen doorbrengen in de schoonheid van het rustige en aangrijpend van Open Sky huis Denia. Deze retraite is een uitnodiging om duik diep in de stilte en onze ware realiseren is dat het blijft ongewijzigd, ongeacht wat er aan de buitenkant gebeurt. John David zal u begeleiden naar de echte aanwezigheid, hier en nu, vind je de weg terug naar huis naar je ware onveranderlijk aard. De prachtige natuur rondom ons helpt ons om ons te smelten in de macht van de liefde en de stilte die er altijd is en uit deze ruimte om het leven te vieren. U zult blij zijn u eerder komen en blijven langer om te genieten van uw vakantie in de schoonheid van de nieuwe Open Sky-huis.

Meer informatie: http://www.meetingjohndavid.org/tour/denia-en.html?lang=en

Vinyasa krama yoga retraite in de natuur

16-18 September

Waar: In Sena de Luna. León (Centro de Turismo Rural "Moon days")

Onderdak in enkele of gedeelde kamer met vol pension. Menu vegetarisch of normaal. Vrijdag, 16 December in de middag begin en einde van de zondag na de lunch 18e.

Zullen we 5 yogapraktijken vinyasa krama. Vrije tijd na elke praktijk. Practicas + Alojamiento €170.

Open boeken periode.

Contactpersoon: Oscar Montero / 661325425

Meer informatie: http://centroyogavictoria.com/

Yoga vakantie in Menorca

Van 17 tot en met 20 September

Waar: Silken (Menorca)

Kom en geniet van dit prachtige eiland? De unieke hoeken, haar landschappen, haar bries en haar kristalheldere wateren zal u verleiden, deze retraite maken een vakantie voor uw welzijn en gemoedsrust. Wij bieden u 5 dagen van yoga en activiteiten die u toestaan om het bereiken van een evenwicht en harmonie die nodig zijn voor een levensduur van gezondheid.

Contactpersoon: E-mail: info@sansyoga.com / T 636301777

Meer informatie: http://www.sansyoga.com/es/retiros/verano-2015/

Yoga retraite in het Engels

Van 18 tot 20 September

Waar: Valle del Tiétar (Ávila)

Vrijdag middag, zijn vanaf 19:30 uur tot zondagmiddag om 17:00 zo goed onze retraites: https://www.youtube.com/watch?v=w7xBAI9TukU.

Kundalini yoga, hathayoga, meditatie, muziek, internationale omgeving en verbinding met de natuur. Het ontbreekt niet aan eerdere ervaring! Prijs: 200 euro (accommodatie, alle zelfgemaakte en vegetarische maaltijden en alle activiteiten in het Engels inbegrepen, met inheemse leraar met 20 jaar ervaring) reserveringen: info@yogamente.com Volg ons op Facebook door te zoeken naar "Yogamente"

Meer informatie: http://www.yogamente.com/

Verwijdering van initiatie in Reiki in de handen van hathayoga en meditatie

Van 18 tot 20 September

Waar: Tussen de eiken. Candeleda, Avila. Sierra de Gredos

Op dit niveau die ik natuurlijk, kunt je beginnen in reiki, ontvangen 4 power transmissies

Reiki wordt gedefinieerd als de universele levensenergie, is een uiting van de mysteries van het leven. Het is die onpersoonlijke energie die is en voedt alles wat je kunt zien en niet te zien en dat vormt een intrinsiek onderdeel van essentieel belang dat we allemaal hebben.

Reiki energie maken harmonisatie in het fysieke lichaam en de verschillende subtiele instanties, wat leidt tot de ruimte van meditatie, self healing van het lichaam processen-helpende en genezing van emoties. Het wordt toegepast door het opleggen van handen direct op het lichaam van de persoon of op afstand.
In het eerste niveau van inleiding zal worden uitgevoerd van een zuivering ceremonie. U ontvangt vier energiestromen door de Reiki Master, zo wordend een kanaal van de energie Reiki. U leert verschillende handposities sessies om aan te geven ti mism @.

Daarnaast oefenen hathayoga en meditatie als een aanvulling op het evenwicht van de interne bevoegdheden van de mens in al zijn aspecten.

Boekingen: Jenifer@yamenergias.com - alonsocris@hotmail.com | 644.436.734 609.689.730

Meer informatie: www.yamenergias.com

Karma Yoga in de woonplaats

Van 19 tot en met 20 September

Waar: Arenas de San Pedro (Ávila)

Dagen 19-20 September bieden wij u de mogelijkheid te onderzoeken van een andere vorm van yoga, buiten de mat, door de beoefening van karma yoga, de yoga van onbaatzuchtige optreden. U kunt meer informatie over karma yoga door het raadplegen van onze website

"Karma yoga is de spontane met de absolute Unie via actie." Wanneer de actie wordt uitgevoerd zonder gehechtheid, Word een gemakkelijke manier met het oog op leven - het besef van het zelf "(Shri Ramakrishna).

Wij zullen mouna (stilte) praktijk tijdens de taken van de tuin en keuken en zal er praktijk geleide meditatie in de ochtend en aan het eind van de dag. Op zaterdagavond zullen we met de musicus Daniel Espada zingen van mantra's.

Het organiseren van activiteiten, is het essentieel om uw aanwezigheid vóór 14 September op info@nayanayoga.com te bevestigen. Ook vertellen ons of hebt u een speciale vaardigheid die u zou willen implementeren.

Wanneer er een groep kinderen zullen een karma-Yogi verantwoordelijk zijn voor het maken van rustieke en artistieke activiteiten met hen.

Meer informatie: http://nayanayoga.com/la-morada/

Herfst retraite Yoga Shakti Samsara

25-27 September

Waar: Casa Rural Los Castaños, Cercedilla (Madrid) gezondheid en

We gaan bewegen van de veel vrouwelijke energie, onze creativiteit stimuleren en harmonisatie van onze geest en ons lichaam door middel van yoga: yang yoga, yin yoga, krupalu yoga shakti vinyasa, aktieve meditaties, dansen, Nabhi Ayurveda, oprichting van mandala's, massage workshop ritueel naar de maan, de cirkels van vrouwen... De ervaring van het delen en het uiten van onze energie begeleidende ons groeiende, bijna volle maan en nieuwe veranderingen voorbereiden in het najaar.

Zij bieden: Lorena González en Angélica SuryaSwarupa facebook: samsarayogawellness

Contactpersoon: samsarayogawellness@Gmail.com / T 649862220 whatsapp / 617639246

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/112422482436786/

Yoga en meditatie retraite in de Pyreneeën

25-27 September

Waar: Casas de Zapatierno. CTRA. de Bielsa naar de Parador (Huesca)

Een energieke retraite waar zijn versterkte meditatieve aspecten van fysieke Yoga praktijk, waardoor beoefenaars het vermogen om de innerlijke stilte niet alleen uit de praktijk, maar ook als houding tot leven te ontwikkelen. Ayurvedische vegetarisch voedsel en versgeperste sappen, bereid door een deskundige in de bewuste keuken, dieet en het waarborgen van een uitgebreide reiniging (body - mind).

Een programma dat vergezeld gaat van dagelijkse routines van fysieke Yoga en meditatie in de omgeving van het Nationaal Park van Ordesa.

Contactpersoon: Carmen Cazcarra. T 34 627 563 519 /om@mariamarco.com

Meer informatie: www.mariamarco.com


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 3 Sep, 2015 • sectie: Evenementen, Retraites