Mudra's: Shakti Mudra

Deze mudra produceert een kalmerende onze innerlijke kracht, dus het is sterk aanbevolen als u lijdt aan slapeloosheid.

Shakti mudra

Samen de ringvormige twee en de twee kleine vingers en buigen van de andere vingers zachtjes op de duimen, ook gevouwen onder de Palm van de hand. U voelt de adem op de buik en iets verlengt de uitademing.

Oefenen als u nodig hebt of 3 keer per dag gedurende 12 minuten.

De Shakti Mudra versterkt het respiratoire station in het onderste gedeelte van de borst; ademhaling is waargenomen, vermenigvuldigd, in de buik. Het heeft een ontspannende werking en is voorstander van slapen 's nachts. Als u de praktijk te vaak of lang gevolgd, kan het lethargie produceren. Soms het aangenaam distends van het bekken en handelingen tegen de krampachtige samentrekkingen van de darm of ongemak van de menstruatie.

Hier zijn enkele aanbevelingen voor slapeloze mensen:

  • Een enigszins gewijzigde versie van deze mudra praktijk voordat gaan slapen. De meeste mensen slapen op zijde. Als dit is het geval, plaats het kussen tussen je handen, de kleine vinger en de ring zitten en de andere vingers boven en onder het kussen.
  • Een hand vouwen terug en zet hem langzaam naar rechts en naar links 6 keer; Voer vervolgens hetzelfde met de andere hand; vervolgens met een voet en dan de andere.
  • Wrijf met een natte doek de buitenkant en binnenkant van de benen, en zonder hen te drogen, krijgen in bed.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 30 oktober 2013 • sectie: Praktijk