Het kind en haar tablet

Wachten op nader onderzoek dat gegevens over de wijze waarop brengt de tabletten en ipads is het beïnvloeden van de Neuroplasticiteit van het brein van het kind, presenteer ik enkele belangrijke verslagen en het advies van deskundigen op het gebied van vroegschoolse educatie. Door Koncha pines-Pey.

Jongens met tablet

Sommige van de onderzoeken zijn aandringen opvoeders om meer actief en enthousiast over het gebruik van de apparaten in de klas. Ze zijn verschenen in Beveiligde netwerken van de rand en haar lock IT-oplossingen drie studies in scholen preschool Aubun, Maine, op het gebruik van ipads in het proces voorafgaand aan het leren lezen en schrijven. Studenten die de ipads gebruikten verkregen van de hogere resultaten in 50% en heb dus veel sneller dan degenen die dat niet deden. En in een derde studie met Motion Math, een math spel voor de ipad voor 5e rang studenten, degenen die gespeeld van 20 minuten die per dag gedurende vijf dagen had scores een 15% hoger dan het gemiddelde.

De meest kritische praten over de kosten van de ipads. In die zin, de Pulitzer-prijs winnende journalist Peg band het geval van de scholen gevolgd Rocketship, die geven hun leerlingen van 5 ° leerjaar een ipad die beweert dat de technologie die hen helpt te vullen ze leeg in het leren en les geeft veiligheid, waardoor ze ook ontwikkelen kritisch denken in de klas. Deze scholen opgeslagen kosten en verhoogd het niveau van de kwalificatie van de kinderen.

Hij studeren meer Groot-Brittannië lang ooit gemaakt over de invloed van de tijd en het uiterlijk van het kind in het scherm ons presenteert: De Millennium Cohort studie-. Van 19.000 studenten geboren tussen 2000 en 2001, hadden degenen die had doorgebracht meer dan drie uur tegen het scherm van de TV en de DVD gedragsproblemen, volgens het verslag van maart 2013. Maar vreemd genoeg 11.000 kinderen die had laatst ook drie uur voorloopt op het scherm leren, niet gepresenteerd geen probleem en comportaban als ze andere kinderen van hun leeftijd (Nick Bilton) De New York Times, 2013).

Is het de kwestie van tijd op het scherm iets cruciaal? Is het anders als het kind een actieve deelname als het gaat om het scherm te kijken?

Ned, het neuron

Er zijn al uitstekende academische toepassingen. Het enthousiasme in het gebruik van tabletten en elektronische ipads is goed gedocumenteerd door de brede waaier van educatieve apps dat creatieve opvoeders elke dag ontwikkelen. Sommige van de beste zijn die je helpen leren van aardrijkskunde, geschiedenis, kunst, wiskunde, grammatica, conversatie, Spaanse of Japanse kalligrafie.

Aangezien de neurowetenschappen vooruitgaat, onze neuronen blijft conectomas met ipads en we zullen moeten wachten voor meer gegevens. Ondertussen, mijn aanbeveling is dat u bijvoorbeeld naar de wereld van asoméis Ned, het neuron, de geschiedenis van een neuron avontuurlijke dat aan de kinderen in de meer verbazingwekkende ontdekking van onze tijd introduceert: de hersenen, met verhalen, games, activiteiten. Ned is het belangrijkste deel van onze hersenen en verzenden van berichten naar ons wanneer we bewegen het lichaam, denken, voelen, waarnemen, of liefde. Als op de Tablet PC, u uw vingers verplaatsen kunt als u de taal naar uw vriend kunt verwijderen, is het omdat dit Ned wakker, net als u, en met het spel kinderen nodigt sterk, als veerkrachtig helpen onze neuronen

"Het begon allemaal met een pluche die ik heb gemaakt om te helpen kinderen begrijpen de neuronen" - vertelt ons Erica Warp, Maker van Ned, neuron-. De neuronen hebben inmiddels de basis van hun educatieve project, genaamd Kizoom. Verricht activiteiten voor het verspreiden van wetenschappelijke voor kinderen gering is; eerder dan gezet hen in de voorkant van de Microscoop, gebruikt de ipad als een lens te leren ze die zijn gemaakt van dingen klein.

Een kind van zes of zeven jaar niet zien door de lens van een microscoop is ingewikkeld en niet geïnteresseerd, maar wanneer we hen als een spel dat ze zijn gemaakt van miljarden druppels, die complexe machines vertellen zijn, hun ogen wijd open. Dus is het geboren Ned, als een brug van begrip tussen neurowetenschap, kunst en onderwijs.

estudiosContemplativos

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 8 okt, 2013 • sectie: Algemene