Yoga, zee en inspiratie in Formentera

Desde el martes 3 al sábado 7 de septiembre, disfruta de cinco días de sadhana, yoga y mar en la mágica isla de Formentera, con las profesoras de Vinyasa yoga Emma Gràcia y Maite Garbizu.

Formentera

Voor degenen die in steden wonen, verbinden met de natuur is een vrij ingewikkeld om taak te volbrengen. Nu hebben we een zeer speciale gelegenheid om te genieten van een plaats vol magie echt in één van de mooiste eilanden van de wereld: Formentera.

Formentera is één van die sites vol energie bevorderlijk voor de genezing, aan de ontwikkeling van intuïtie en het zoeken naar zelf, dat we eigenlijk... Uren besteden aan onze dagelijkse is praktijk er een prachtige kans, omdat onze sadhana in die omgeving natuurlijk met het hart verbonden en ons om te delen wat wij hebben meegemaakt brengt, wat we hebben gevonden en wat wij zoeken, met beoefenaars die vinden dat deze oproep.

Mandala FlyerWe raden u aan vijf dagen van sadhana geïnspireerd door de godsdienstige praktijk dagelijks en eerlijk. Elke dag dat we vroeg in de ochtend zal stijgen. Met de rust van de geest, speuren op dat punt waar de gedachten nog steeds niet hebben opgelost, op de trillingen van het lied te openen ons bewuste ademhaling en beetje bij beetje, de posities. We zullen de praktijk uitrekken, zon aanhef, asana's voor de ontwikkeling van kracht, flexibiliteit, aandacht, levering, geduld, gelach en samenwerking.

Geleid door precieze en vroom instellingen van Maite Garbizu en Emma grace, We zullen geleidelijk fysieke praktijk doorgeven aan zelfobservatie, tot ontspanning voor elk deel van het lichaam te verliezen van bewustwording van dit, een staat waarin meditatie voor iedereen meer betaalbaar zal zijn.

Ook, meer open staan voor het inzicht in onszelf, in de innerlijke stilte, attente tot heden in de waarneming, opkomende natuurlijke geluk en welzijn, en genezing.

Wanneer: van 3 tot en met 7 September.

De plaats: De intensieve zal plaatsvinden in de binnenstad van San Francisco de Formentera in een mooie kamer met hardhoutvloeren en grote ramen, binnen het Antoni Blanc Sports Centre.

Prijs: €150 per persoon (kortingen voor bewoners), waarin allerlei vormen van yoga. Mogelijkheid voor 35 €/ sessie klasse. Accommodatie, zijn vliegtickets en maaltijden niet inbegrepen.

Informatie en reservatie: yogaymar@Yahoo.com

Más sobre las profesoras

Emma Gracia y Maite Garbizu

Emma Gràcia: El yoga empezó a ser parte integral de su vida justo después de impartir sus primeras clases en el años 2000. Desde el año 2004 da clases diariamente transmitiendo su amor y compromiso con esta práctica milenaria.

Maite Garbizu: La práctica diaria da sentido a todo lo que hace. Da clases en Barcelona desde 2008, incorporando al dinamismo del Vinyasa la certeza de la alineación en búsqueda de la atención meditativa.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 31 Jul, 2013 • sectie: Retraites