Mudra's: Ksepana mudra

Hebt u een pasvorm of sterke emotionele lading? U overweldigd door een drukke winkelcentrum? Leven lijkt oneerlijk soms? Deze mudra is voorstander van de uitwijzing van versleten of negatieve energie en de daaropvolgende absorptie van energie fris, positieve en herstelmaatregelen.

ksepana mudra

Verenigd en vlakke tarieven, de rest van de vingers gekruist en de vingertoppen op de rug van de handen. Kruisvaarders duimen rusten in de holte van de duim. Tussen de handen is een kleine holte. De indices punt, als je zit op de grond, en als u zijn liggend, in de richting van de voeten. Beide handen zijn zeer ontspannen.

Het is handig om te oefenen de mudra enige keer dat van vereist respiratoire bewegingen van 7 tot en met 15 en focus op de uitademing. Drie keer verder zucht. Dan de handen te plaatsen met de palm naar boven op de dijen.

De Ksepana Mudra Het stimuleert de uitscheiding via de dikke darm, huid (zweet) en longen (verbeterde blazen) en de uitwijzing van de verbruikte energie. U moet niet de praktijk vaak tijd sinds nadat sommige respiratoire bewegingen begint de stroom van nieuwe energie. Het bevordert ook de versoepeling van de spanningen van alle soorten.

Vaak, wanneer wij zijn omringd door veel mensen, absorberen teveel negatieve energie, vooral wanneer onze eigen energie-niveau te laag is. Deze mudra is voorstander van de uitwijzing van versleten of negatieve energie en de daaropvolgende absorptie van verse en positieve energie.

Soms, zuivert een genezen zweet ons, vooral als we een griep aan het broeden zijn. Na een warm bad, in bed liggen en duurt van 2 naar 3 kopjes infusie van tila of ouderling bloemen. Deze reestablece de positieve energie en steun voor de ontspanning van de spanningen.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 31 Jul, 2013 • sectie: Praktijk