Mudra's: Mudra van rug

Mudra's zijn voorouderlijke gebaren dat medewerkers met wijsheid en volharding, helpen te genezen ziekten, kalme pijn, kalme sfeer en onze vitaliteit te verhogen. Samen met meditatie beoefend, ondersteunen en vergemakkelijken van het spirituele pad van eenvoudige, authentiek en vrij van elke doctrine.

Mudra terug

Rechterhand: Word lid van de duim, middelvinger en de kleine vinger, terwijl de index en de ring wijdverbreid blijven.

Linkerhand: de falanx van de duim op de nagel van de index.

Het is raadzaam om te oefenen het vier keer per dag gedurende 4 minuten, of hebt u acute pijn, totdat het produceert het gewenste effect.

Deze mudra fungeert vooral als iemand die gevoelig zijn in de Terug Het heeft gedwongen te doen sommige lichamelijk werk, zoals het schoonmaken van het huis of het laden van dozen. Is ook geïndiceerd voor die lijden aan pijnlijke spanningen na een inspanning of doordat staat ook tijd zitten in een verkeerde houding.

De pijn van kan terug hen meer verschillende oorzaken hebben. Afwijkingen en slijtage hen tonen bijna alle mensen, maar niet hebben waarom veroorzaken pijn. Hoofdpijn kunnen ook produceren ze een ziek orgaan waarvan zenuw trajecten passeren van de wervelkolom. Voortdurende geestelijke inspanning, angsten, zware maaltijden, gebrek aan slaap of slechte oefening ook zijn mogelijke oorzaken van pijn in de onderrug.

Deze mudra handelingen best in een houding die downloaden terug (op de vloer liggen, het verhogen van de voet op een stoel). Houd uw kin iets naar binnen, zodat de nek recht en uitgebreid is. Deze kleine stress werkt in op de achterkant. In deze positie, na 20 minuten de wervels hebben optimaal gevoed en metabolisme is weer op volle toeren. Oefen deze oefening tijdens de pauze van de middag op kantoor en niet te lijden pijn gedurende de dag.

Houd er rekening mee dat invloed uitoefenen op je gedachten op een zeer directe manier, dus het beeld en de vordering zijn fundamentele in dit standpunt in te nemen.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 10 Jul, 2013 • sectie: Praktijk