Psycho-yoga, het ontwaken in het dagelijks leven

Werken als een psychotherapeut, het concept van psycho-yoga, die het praktische deel van het ontwaken in het westen en in het dagelijks leven, om gedachten, gevoelens en actie is, maken een doel van vrijheid te verenigen. Schrijft Nelic Girones.

Wierook

Er zijn veel mensen die waarde geeft alleen de houdingen (asana's), dat het middelpunt van de aandacht, en verwaarloost bevrijdt ons van de dagelijkse onrust. Yoga is een filosofie van het leven, niet alleen een praktijk in kamer twee keer per week. U moet begrijpen dat wij spirituele wezens zijn manifesteert zich door een bron van energie.

Bovendien, het is niet veel te weten over theoretische; Het moet worden toegestaan, zonder weerstand, die ons leven veranderen. Het gaat om de toepassing van kennis: wijsheid niet kan worden verkregen als we niet toestaan, als wij niet op de theoretische barrière geven en we dat wijsheid in ons leven opgenomen. En, afgezien van dat is gezond, fysieke beweging helpt ons.

De geest is dual, en uitgevoerd door de onwetendheid en angst genereert bijlage of afkeer van mensen, dingen en ideeën... Dit vloeit voort uit de identificatie met het ego, en er te werken en te leveren.

Momenteel zijn er veel medische aandoening bij de mens, stress, het lijkt erop dat we de cursus verliezen. Maar als we kijken naar onze ware aard als een zuivere staat van zijn, vinden we wellness op een natuurlijke manier en dit moeilijk om hem het beoefenen van twee uur per week.

Wij zijn in het westen

Moet de ontmoeting met onszelf, het ontwaken van het segment door de aandacht en bewustzijn en spirituele, gebruiken als een gids voor de acties. We moeten niet vergeten dat wij in het westen.

We moeten een proces door middel van de stilte, die is een link van een kennis die is gebaseerd op perceptie, eindigend in het potentieel van de mens. Op basis van de Code van ethiek, concentratie en wijsheid U kunt de innerlijke wereld met de buitenste binden.

Het is noodzakelijk om aanwezig te zijn en met kennis, waargenomen op een ontspannen manier de gedachten, emoties, bewustzijn en het life project. Dit ik u bellen Psycho-yoga, en daarvoor hebt ik methodologie voor workshops die worden genoemd "De puzzel", die een uitnodiging om te beginnen de geest en leven in vrijheid zijn. Zonder angsten of u angustias, gecentreerd. En gericht aan alle personen in het algemeen, een manier om de filosofie van Yoga aan het dagelijks leven van iedereen.

Vanuit mijn oogpunt van Yoga is dit de beste bijdrage die ik kan maken.

Nelic Girones Het is een psychotherapeut en Yoga leraar.

http://nirbhasa.com/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 7 mar, 2013 • sectie: Handtekeningen, Groeten