Spirituele vrienden

We hoeven niet engolados en arrogante goeroes van massa's; We hoeven niet hypocriet mistagogos; hoeft niet arrogant en narcistische Master smalle gedachtewisseling en dat ze willen houden het monopolie van waarheid. Calle Ramiro schrijft.

Ramiro & Baba Sibananda

We moeten geestelijk vrienden die ons inspireren en te inspireren ons en degenen die stimuleren, aan te moedigen die lopen bij ons te zijn, langs de lange en kronkelige weg naar de Onvoorwaardelijke. Anders, als Boeddha, het beter is te lopen alleen als de olifant.

Spirituele vrienden laten de Zoek lichter. Met hen delen we onze aarzeling en angsten, met hen om te troosten ons en ze niet stoppen met leren. Als alle vriend een schat is, is een geestelijke vriend een dubbele schat.

Ik heb het geluk gehad in mijn leven te hebben veel vrienden espiritulales, die de grote onderwijs- en de troost van mijn leven, mijn eerste geestelijke vriend, mijn moeder en mijn eerste geestelijke vriend, mijn broer Miguel Ángel, aan vele anderen die me geholpen hebben om te suture naar de inbreker van de ziel. Onder hen is altijd ik aanwezig in mijn ziel Babaji Shivananda de Benarés, verschijnen in een foto van vele jaren geleden. Zijn woorden zijn ingeschreven in mijn cellen.

-Je moet weten om te kijken en vooral kalmte bewaren. Gelijkmoedigheid, altijd gelijkmoedigheid, Ramiro. Wij allen als de vingers van een grote kosmische hand en moeten leren hoe om te verbinden met haar, omdat we het nooit echt zijn verbroken. Meditatie is in dit opzicht zeer nuttig. Het hart van alle wezens is hetzelfde, maar sinds de kinderen hebben wij bovenop codes, schema's, en het ego, die tussen één en hun echte wordt instaat gevormd.

-Hoe leeg zijn mensen!-ik vertelde hem, en hij voegde eraan toe:

-Er is veel ontevredenheid. Kun je verslaan niet alleen met echte klasse materialen. We moeten de gelijkmoedigheid en het evenwicht trainen. U ziet het allemaal alsof het een film. Je moet kijken rustig, zonder het worden verward door Maya, de illusie. We dansen altijd volgens de wil van de absolute, maar wij begrijpen het niet. Wat voor zin heeft dit leven als er geen vrede is?

We zaten tegenover de rivier meer heilig en niet van de wereld: de Ganges. Wij ons met woorden en lange stiltes gecommuniceerd. Soms was het meditatieve en innerlijke vrede besmettelijke mijn ziel van stilte te onthullen. Het musitaba te zeggen:

-Meditatie is de beste benadering van het leven voor iedereen. Het is de meest directe manier om te worden. We moeten anderen dienen en krijgen de innerlijke vrede.

We waren grote spirituele vrienden. Wat geluk dat ik moest hebben van uw vriendschap!

Een spirituele vriend is een geweldige steun in het avontuur van de geest. Haar kracht is onze kracht; hun motivatie is onze motivatie; hun aanwezigheid, zelfs meer dan het lichaam, verwarmt de ijskoude ziel van eenzaamheid en uitgenodigd te volgen op zoek naar de zin.

Ik heb nooit nodig goeroes, gidsen redders en/of leerkrachten die ik engatusen met spirituele analgetica. Maar ik heb altijd nodig en ik moet spirituele vrienden, wandelen met hen naast elkaar en hoop in hoop.

Calle Ramiro

RamiroCalleMeer dan 50 jaar is Calle Ramiro yoga onderwijzen. Hij begon thuis onderwijs en gemaakt van een Academie van yoga correspondentie voor alle Spanje en Latijns-Amerika. In januari van l971 geopend zijn Yogacentrum Shadak, dat is inmiddels al meer dan een half miljoen mensen. Zijn 250 gepubliceerde werk omvat meer dan vijftig gewijd aan yoga en aanverwante disciplines. Hij heeft Yoga maakte het doel en de betekenis van zijn leven, hebben een honderd keer reisde naar India, de bakermat van de yoga.

Horloge het Calle Ramiro Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Ramiro-ACalle/118531418198874

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 7 mrt 2016 • sectie: Handtekeningen, Calle Ramiro