Ken uzelf

Het grote raadsel "Ken uzelf" veroorzaakt geen grotere pretentie introspectief reflectie. Wij wijselijk nodigt interieur onderzoek, dat is hetzelfde als anderen te onderzoeken, dus begrijpen onszelf leidt ons om te begrijpen dat mensen om ons heen. Schrijft Chandra Maya tien Querol.

Enigma

En het is er, in anderen, gelukkig of helaas, waar komt de identificatie, omdat waar er twee of meer gebeurt de oorzaak van angst, jaloezie, concurrentie en dus de bron van alle menselijke ellende.

Sinds de oudheid wordt toegeschreven aan velen het aforisme “Conócete ati mismo”, of veel mensen schrijven het als een geschenk uit de hemel, ingeschreven in de tempel van Apollo in Delphi.

Deze ellende, als alle problemen van de mens wordt geproduceerd door de identificatie van ons bewustzijn, of Purusa in de filosofie van de Shankya die de praktijk van Yoga, met onze lichaam-geest, doordringt of Prakritti, dat wil zeggen, kwestie of natuur, het manifest universum werkelijkheid onderworpen aan verslechtering, entropie, pijn, ziekte, dood...

De Universeel bewustzijn of grote geest behoort, zoals gezien door de bril van onwetendheid dat we allemaal zijn onderwerp verschijnt zo veel en maakt ons voelen gescheiden en verbroken, dus die universele bewustzijn of geest als elkaar. Dat wij zo veel, noch steun, met name voor de instandhouding van de soorten, zoniet we evolueren om te dat Gemeenschap, vrij van verslavingen en instincten bewustzijn dat regelt volledig blind individuele ego, naar een samenwerking die het individu leiden zal zal op het prachtige pad van harmonie en respect, die zoals gezegd Benito Juarez: "Respect voor buitenlands recht vrede is tussen personen, tussen naties,".

Esta armonía y respeto solo puede darse en el interior de cada ser humano, a mi modo de entender, desarrollando la voluntad consciente, binnen handbereik van iedereen die echt hebben zal, want het is niet iets dat we kunnen zal kopen, hoewel het bedrijf tot een spiritualiteit, gebeurt altijd was en zijn of niet.

Yoga filosofie aanvaardt leven situaties zoals we ze vinden en stelt métodos para transcender los obstáculos, Volgens de Shanya-Yoga: onwetendheid, egoïsme, bijlage, afkeer en angst. Deze voorwaarde de interpretatie van de instinctieve orders die we voortdurend ontvangen, vertroebeld bewustzijn, zoals wolken verbergen de zon maar dit toch daar.

Zonder te vergeten dat de belangrijkste voorwaarde die onze bewustzijn beperkt is Maya met vijf beperkingen: de ruimtelijke en temporele, het maken, het merk, de kennis en de karmic verantwoordelijkheid, die kan ook worden gedefinieerd als de noodzaak om altijd iets te doen, eten, ademen, liefde, ons glijden door de karmic torrent.

Als we onze gevoelens en emoties in de goede richting controleren kunnen, het ziet er authentiek geluk in plaats van sensuele genoegens, bereiken de Joy gekapitaliseerd, overtreft die alle begrip.

Hoe ingewikkeld is om erachter te komen waar deze dat geluk, omdat elke één van ons ziet de helderheid in de fase dat moet overwinnen, en persoonlijk denk ik de magie van het grote bestaan dat: encontrar el verdadero brillo, subtiele samenspel tussen de onbereikbare macro-universo met de steeds veranderende micro-universo die onze visie beperkt goggles nog meer als het past in deze kleine cel van onwetendheid.

De identificatie maakt het ook mogelijk ons te kijken in de spiegel dat de buurman naar de ervaring van jouw waarheid in uw waarheid, uw liggend op hen, uw vreugde in de glimlach van uw gezin, uw motivatie in de fouten van anderen, uw ambitie in de verdediging van de buurman, uw kracht in onrecht, je overtuigingen in de feiten, uw verdediging in angst liefde in zuiverheid, angst voor verlies, afkeer in moed, detachement in dood en dood in de transformatie van het leven, bewustzijn bij zal zal en in één!

De boodschap van de Bhagavad Guita Het is duidelijk: "Don't let de wens voor de vruchten van uw acties u actie, maar ook gebrek aan daadkracht nemen".

Chandra Maya tien Querol. Integrale yoga. Facebook Chandramaya www.chandramayoga.Wix.com/yogaintegral


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 3 Aug, 2015 • sectie: Handtekeningen