Adviseert de FEYS: viering van de Werelddag van Yoga

De Federación Española de Yoga Satsanga (FEYS) bevordert de Werelddag van Yoga in verschillende delen van Spanje, om te worden gehouden in het grootst mogelijke aantal autonome gemeenschappen. Voor nu, begon de organisatie in Jaén, Úbeda, Zaragoza, Santander, Ciudad Real, Valdepeñas, Burgos, Girona, Valencia, Galicië, Mallorca, Madrid, Pamplona, Álava en Getxo.

FEYS

Het is berucht voor de samenwerking die we hebben door raden, waarvan sommige hebben toegewezen ruimten, economisch ondersteund, hielp bij de verspreiding van...

Wij informeren ook over samenwerking met de Ambassade van India in Spanje. Welkom in Madrid de ambassade is krachtige steun aan het evenement deel te nemen aan de organisatie, en in de rest van steden heeft haar voorstel om een DVD met een korte serie van asanas klassiek en eenvoudig project. Deze serie gaat worden beoefend in alle plekken van de wereld waarin de DMJ, met de prachtige bijzonderheid plaatsvindt dat in elke tijdsperiode die we eens op het moment zijn naar de praktijk. Dezelfde serie van Yoga beoefend door duizenden mensen op meerdere locaties op hetzelfde moment.

Dan informeren wij u over de acties die in enkele van deze voorraden plaatsvinden.

Andalusië (Ubeda)

In Úbeda hebben ze de steun van het stadsbestuur, die de historische ziekenhuis van Santiago, voor de viering van het evenement geeft. Het zal ook samenwerken met de afdrukken van de reclame en het verstrekken van Infusies.

Gedurende de dag is het de bedoeling om te houden van de workshops van 1 h 15', gelijktijdige twee op elk moment. Voor nu, er zijn tien docenten die, van verschillende scholen en geslachten deelnemen zullen: Iyengar, Ashtanga, Hatha Yoga, Yoga esse (FEYS), Taoïstische Yoga

Castilla de la Mancha (Ciudad Real en Valdepeñas)

-Ciudad Real

In de hoofdstad zal hij vieren in het Park Gasset. Voor nu is het voorstel als volgt:

 • 9 / 10 h meditatie
 • 10 / 11 h Sadhana gezamenlijke
 • 11 / 12 h Workshop Kundalini
 • 11 / 12 h Javier (Baitap Yoga)
 • 12 / 13 h Paul (Sivananda yoga)
 • 12 / 13 h Dipawali (Vinyasa yoga)
 • 13 / 14 h Break (infusie met "iets")
 • 14/16.30 h lunch in Serna Shangri-la de
 • 16.30/17.30h theater
 • 16.30/17.30h workshop kundalini
 • Montse (gelach Yoga) 17.30/18.30h
 • 17.30/18.30h Prado (Yoga zwangerschap)
 • M. 18.30/19.30h Jesus (Yoga van het geluid)
 • Arul 18.30/19.30h en Kira (FEYS) (Yoga in paren)
 • 19.30/20.00h Kirtan "clasico", met 5 minuten voor definitieve OM
 • 20.05 h is de stap over de Solstice-brand

-Valdepeñas

Leraren van Yoga in Unken platform is gemaakt voor de viering van het evenement. Alle leerkrachten van de plaats hebben voor het eerst Verenigd samen te werken, leven en het uiten van de geest van de Unie van Yoga.

Dit platform de volgende scholen omvatten: Ananta, school van Biodanza en persoonlijke ontwikkeling, Asha Yoga (FEYS), school voor Yoga Mandala-School van de Yoga WITRYH-Ciudad Real (FEYS) Nosoloyoga, centrum van het centrum van de sereniteit, Yoga, Yoga Center, Surya.

Tussen alle zullen maken en leiden een één uur durende sessie, voltooiing van de Dvd die stuurt de Ambassade van India, en 2 of 3 keer in de ochtend en in de middag aangepast aan kinderen, gezinnen zal herhalen...

Hij heeft verzocht om het nieuwe plein als een ontmoetingsplaats, en de samenwerking van het stadhuis.

Catalonië (Girona)

Hij is gevraagd als ontmoetingsplaats Fontajau paviljoen. Het is een volledige dag van activiteiten.

De dag begint met een kleine Meditatiepraktijk, gevolgd door de presentatie van de geplande activiteiten, en zal plaatsmaken voor de Sadhana van de Dvd, compleet met sommige pranayama en ontspanning.

Voltooid van de gezamenlijke praktijk beginnen workshops en lezingen tot lunchtijd, onder gelijktijdige 2.

Er is een pauze om te eten en te rusten, en in de middag gevolgd door workshop/lezingen, om te eindigen met een kirtan van 18:00 tot 20:00 uur.

Daarnaast zal er een kinderbad dat zal ook een workshop aanbieden. Vergaderingen blijven scherpen en opgeven van schema's, workshops...

Als onderdeel van de organisatie hebben we: Shanti Nilaya (FEYS), Omshanti Girona Nilaya (Olot), Happy Yoga Girona en twee professoren die op hun eigen lesgeven.

Madrid

In de afgelopen jaren is er een team samengesteld van federaties en scholen die de organisatie heeft behandeld geweest die de FEYS. En dit jaar het is toegetreden, speciale deelname, de Ambassade van India in Spanje.

Ze hebben ook de steun van het stadsbestuur, die al de gevraagde ruimten heeft gegeven.

Nu is de prognose te maken van twee handelingen:

 1. Sociale gebeurtenis (11.00 tot 13.30 uur) in de tuinen van de ontdekking (Plaza de Colón). Het evenement bestaat uit de projectie van de DVD met de klasse-model, die uit de Indiase regering komt. DVD sessie er zullen leraren over ruimte naar de directe praktijk en andere leerkrachten om correcties/aanpassingen aan deelnemers. De DVD zal worden geprojecteerd op twee grote schermen en op kleinere schermen...

Na de DVD geven de scholen/federaties een 30 minuten durende sessie, elk in de ruimte die is aangewezen.

De volgende keer zal zijn voor deelnemers bij te wonen van informatieve tabellen van elke school, informatie opvragen, enz... Naar schatting een menigte van de capaciteit van 1500 en 2000 mensen bij te wonen van de gebeurtenis. Deze mensen zullen hebben te reserveren online, Facebook en te helpen met de input die kan worden verzameld op verschillende locaties dat we deel van de organisatie van de DMJ uitmaken. De wizard moet u brengen een mat...

 1. Institutionele gebeurtenis (van 17.00 uur tot 19.00 uur). Het zal plaatsvinden in het Fernan Gomez Theatre, gelegen onder de tuinen. Een traditionele theater zitplaatsen in de grote zaal met is 700 personen.

700 mensen met ingang (verschillend van die in de ochtend) zal worden bijgewoond door. Zal worden bijgewoond door politici, publieke figuren, enz. Het zal een conferentie over Yoga. Er zullen 4 of 5 panelen met verschillende thema's. Deelvenster er zullen 4 of 5 personen die voor 5 minuten van het geselecteerde thema spreken zal. Dan zal er vragen...

Navarra (Pamplona)

Stel onder ongeveer 15 mensen van 7 verschillende scholen: Naradeva Mahashakti, Sanata Dharma, Sahaja, magic Yoga, Yoga 7 (FEYS), Witryh Yoga school (FEYS).

En we geteld met de medewerking van het stadhuis, die voorlopig heeft ervoor gezorgd dat het bolwerk cultureel centrum voor die dag, die betrekking hebben op de meer dan 2.000 euro, waarbij de uitgaven voor technische team...

De geplande organisatie is als volgt:

-Tijdens de week zal moeten geven workshops elke middag op pleinen, parken... door middel van uitzenden. Eén daarvan bestaat uit de praktijk van de tabel die gaat werken op zaterdag en zondag in de sadhana.

-‐ Op zaterdag zal maken een gezamenlijke sadhana in de ochtend en een ander in de middag, eindigend met een kirtan.

-‐ Zondag bestaat uit verschillende onderdelen:

 1. 7.00 uur: Sadhana.
 2. 9.00 uur: opening van de praktijk voorgesteld door de ambassade.
 3. 9.30 tot 14.30 en 16.30 uur tot 20,00 uur: workshops, conferenties... gedurende de dag zal er 4 ruimten bieden verschillende activiteiten aan Yoga gerelateerde: lessen, lezingen, meditaties... het idee is om te delen met mensen van alle leeftijden, dus we zijn van plan om op te nemen van Yoga-lessen voor kinderen, familie van de Yoga, vegetarisch koken voor kinderen, Yoga voor senioren... naast alle van de verschillende stijlen van Yoga sessies.
 • 12.00 uur: theater. Sanata Dharma school biedt zijn werk "The Ramayana".
 • Concert: geteld met de aanwezigheid van Antonio j. Asiain, die met hun meditatieve concert zal verrukken: "Muziek om te dompelen zichzelf binnen".
 • Kirtan: zal er momenten van muziek, van zingen allemaal samen... Een van de groepen die gepland is de Sarva. Er is ook Yoga leraren bijgekomen om te wisselen van mantra's en vreugde met de aanwezigen.

Baskenland (Alava en Getxo)

-Alava

Ze hebben genoemd voor alle leerkrachten van de regio, en een totaal van 25 personen zijn samen te werken. De gemeente Amurrio werkt samen met 700 euro en betalende materiaal (openbaar adres apparatuur).

En verwacht meer samenwerkingen: kruiden en gezondheidscentra in de omgeving, een gepensioneerde die is het maken van houten banken die zijn verkocht en behandeld, aldus bij te dragen tot financiering...

Tot op heden, is het volgende besloten:

Zaterdag 20: Volledige dag op het terrein van het sportcentrum van Amurrio en buiten ruimten.

Open dag, het aanbieden van workshops en lezingen over Yoga. 3 verschillende ruimtes is ingeschakeld. Voorstelling van de dag en de gebeurtenis, de activiteiten, en eventueel met een gemeenschappelijk sadhana (misschien wat de DVD mark). En eindigen met een kirtan, maar realiseren.

Zondag 21 's nachts: Praktijk van de RV van de Ambassade van India, aangevuld met pranayama, meditatie, mantra's, dansen... Als de werken zijn vervuld, kan deze praktijk worden gebruikt als opening van de Hermitage van San Antón plein.

Misschien worden gegeven voedsel, zodat mensen niet hoeft zullen te verplaatsen. We spraken met een restaurant dat voedsel in stoofschotels bereiden zou.

Het heeft een gemeenschap gemaakt op facebook, het geven van informatie over de dag, over Yoga, met teksten, foto's, documenten... https://www.facebook.com/pages/Nazioarteko-Yoga-Eguna-Aiaraldean-D%C3%ADa-Mundial-del-Yoga-en-Aiaraldea/819751021394322?notif_t=page_invite_accepted

-Getxo (Vizcaya)

Vrijdag 19: Ramayana-theater door de Sana'a-Dhar van Sanata Dharma van Cestona school-groep

Zaterdag 20: Conferenties en workshops van de gelijktijdige gedurende de dag in drie kamers van het sport 'Fadura' van Getxo Kirolak in Getxo-Bizkaia. Concert van mantra's van de Fractie van de SARVA van Pamplona

Deelnemende scholen: Kundalini, Ashtanga, Sanata Dharma, Witryh (FEYS), Samhata-Vizcaya, Kriya Yoga Babaji, GFU en professoren in verschillende formaties in de stad.

Zondag 21: Yoga sessie in de straat. Deelname van de 1e editie van 2014: 400-500 personen

Galicië

Onze vertegenwoordigers zijn het verzorgen van verspreiding en contact met de scholen van de Yoga van de EEG, Lugo, Pontevedra, Ourense en Coruña.

Voor nu, heeft EEG stadhuis plaatsen voor de viering, en er is al een klein interesse team te organiseren iets.

Balearen (Mallorca)

Dit is een van de laatste plaatsen die toegetreden de viering tot zijn geweest. De voorbereidingen beginnen te contacteren en te informeren.

Meer informatie: Federación Española de Yoga Satsanga
16 Padierne-Navajeda, 39715 Entrambasaguas-Cantabrië
T 647 653 580 · info@federaciondeyoga.es
www.federaciondeyoga.es

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 27 Apr, 2015 • sectie: Evenementen