Gurmukh, de koningin van de Kundalini Yoga in Barcelona

Gurmukh, 70, de oprichter van Golden Bridge, het belangrijkste centrum van de verwijzing van de Kundalini Yoga die links Yogi Bhajan, met hubs in Los Angeles, Santa Monica en New York, bezoek aan eerste Barcelona te bieden twee workshops in Yoga met genade. 6 en 7 van mayo.

Gurmuk poster-OK

Workshop/master class in het Engels, met een simpele vertaling voor degenen die niet begrijpen niets van die taal, vertelt ons zal Juliette Allard, leerling van Gurmukh en verantwoordelijk voor de studie Yoga met genade, in Barcelona. "Het is een geweldige vrouw, en om te bieden twee workshops mee ik voel dat ik een gave aan beoefenaars van Kundalini leveren, omdat ik altijd had om te reizen te wonen hun klassen... Had haar uitgenodigd voor tien jaar dus uiteindelijk kom voor mij een immense vreugde is! "."

De spirituele naam van Gurmukh betekent "die helpt mensen over de oceanen van de wereld", en deze stralende vrouw, die 43 jaar geleden ontvangen heeft zijn leven gewijd aan de vervulling van deze taak. Als een toonaangevende leraar van Kundalini Yoga in de wereld, ze en haar echtgenoot Gurushabd reizigers naar alle onderdelen (VS, Mexico, Europa, Rusland, India en Zuid-Afrika) toonaangevende onderwijs en leraar trainingsprogramma's. Ze is ook de Schepper en introducer Khalsa manier prenatale leraar trainingsprogramma en Postnatal, die nu 30 jaar viert.

Yoga in netwerk heeft geïnterviewd te Gurmukh Kaur Khalsa

Die u met name beoefenen Kundalini Yoga zou aanbevelen?
Allemaal hetzelfde. De Kundalini Yoga is een yoga dat alles wat de wereld kan doen, ongeacht de leeftijd, de fysieke vorm of als is atleet is geweest of niet. De Kundalini Yoga is voor mensen die willen leven meer in de buurt van haar geest en gewoon een meer gelukkig leven te hebben.

Wat het verschil zijn essentiële van Kundalini Yoga beschouwt Hatha Yoga?
Is meestal vertellen dat de Kundalini Yoga een manier snel op weg naar het geluk en de gezondheid is omdat onmiddellijk werkt. Sommigen zeggen dat de Kundalini Yoga de yoga meer spiritueel en met "meer ziel is".

U dit gedeelte definiëren in sommige kringen als "de Queen" en de "wereldleider" van Kundalini Yoga. Wat denk je?
Ik ben vereerd om te zeggen dat. Ik heb les voor 45 jaar. Misschien geeft dat mij een voordeel.

Vele jaren geleden richtte hij Golden Bridge, vandaag met hubs in Los Angeles, Santa Monica en New York. Hoe Compatibel roem en welvaart met spiritualiteit?
Onze meester Yogi Bhajan zei dat belangrijk verzoenen van hemel en aarde en welvaart en overvloed te vinden in elk aspect van ons leven; en dat het belangrijkste ding is om te delen.

Wat berichten kan geven om te gaan met de beste van de crisis, die in Spanje nog steeds moeilijk voor veel mensen is?
Wanneer de financiële situatie is moeilijk, is het antwoord en de oplossing om meer te geven. Meer glimlacht, meer berouwgebeden, meer voedsel, meer knuffels en meer geest geven. Alleen ontvangen wanneer das. Wanneer u tevreden bent, alle welvaart wonen u.

De workshops

Twee workshops om de dankbaarheid en de vreugde om wie je bent te ervaren:

  • op 6 mei. Bedankt, grootheid, geluk (3 uur) 19:00 tot 22:00 uur
    Alleen kan leven de waarheid in je zelf, binnenkant van je en door jou; Niemand anders kan het voor u doen. Deze oude leringen van Kundalini Yoga zal je herinneren wat je bent, het groot dat u zijn en die niet kan groeien zonder dankbaar zijn.
  • 7 de mayo. Een ontmoeting (3 uur) 19:00 tot 22:00 uur
    Het doel van het leven wordt waargenomen en experimenteren, geniet van elk moment en wonen in omgevingen die rust, rust, vloeibaarheid, om enkel te zijn.

Voor meer informatie over de workshops Klik hier.

Om te zien een interview met Gumurkh in het Engels: https://www.youtube.com/watch?v=L6zlf3319lA

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 28 Apr, 2014 • sectie: Lessen, cursussen en workshops, Interview, Evenementen