Familie Yoga vakanties

We weten nu, dankzij de studies van de neurowetenschappen, dat denken en leren zijn niet processen die uitsluitend in de hersenen voorkomen. De zintuigen zijn het doorgeven van informatie, en aan hen te danken we begrijpen en communiceren met onze omgeving. Het is een samenwerking van de Centro Sivananda de Madrid.

Familie yoga

Het is interessant- en steeds meer gezien met meer aandacht – de nauwe relatie die het gebied van emotie en gedachte, evenals de relatie tussen het lichaam, emoties en gedachten. Ook via dit systeem lichaam-geest is waar een aantal tekortkomingen, aandoeningen of steeds manifesteert zich in onze kinderen, en tekortkomingen die worden aangeduid als "ziekten, in veel complexe gevallen", zoals zo uitgebreid ADHD/TDH of elke manifestatie van stressgerelateerde aandoeningen ontstaan.

Yoga is een levensfilosofie gebaseerd op dit huwelijk (wat betekent yoga) tussen de lichamelijke, geestelijke en emotie. Met grote toewijding daaruit voor duizenden jaren in het Oosten en steeds meer geïntroduceerd in het westen, toont niet alleen de interactie van de drie velden in de mens, maar dat is een controleerbare feit de grote dosis van evenwicht en harmonie die zijn voortdurende praktijk hen brengt.

Praktijk yoga terugkomen met onze kinderen, de praktijk van yoga in de familie, is een uitgebreide geschenk, Omdat u zo veel voor volwassenen als kinderen grote voordelen in de fysieke, mentale en emotie management, deze natuurlijk te verbeteren geven.

Een ideaal plan voor Pasen

Het beoefenen van eenvoudige ademhaling en ontspanning technieken asana's ter verbetering van de spiergroei, leuke oefeningen en energieke met Neurologische voordelen, Geniet van een gezonde voeding en aandeel Kinder spelletjes, helpen te voeden de kinderen met liefde, is niet alleen een beschrijving van de filosofie van yoga voor kinderen; Het is een plan voor de paasvakantie bieden wij u van Sivananda Yoga centrum.

Swami Devananda Hij onderwees yoga aan kinderen van georganiseerde kampen voor hen, zodat ze leren van de basisinstrumenten van yoga als resource om fysieke, mentale en spirituele welzijn.

Ervan overtuigd dat als hij de kinderen voor het beheren van je lichaam en je geest vanaf een jonge leeftijd, geleerd zou kunnen ontwikkelen in meer vreedzame mensen, ontwikkelen van liefde, tolerantie, geduld en begrip alle wezens in de schepping, het kinderen werden uitgenodigd om een eenvoudig, gezond en gelukkig leven te leiden.

Swami Vishnudevananda yoga onderwijzen op een eenvoudige manier laten zien specifieke paden ontwikkelen van een geestelijke en lichamelijke gezondheid, alsmede een spirituele groei door middel van deze vijf punten: goede oefening (asana's), goede ademhaling (Pranayama), goede ontspanning (Savasana), voldoende voedsel (vegetarisme), positief denken (Vedanta) en meditatie (Dhyana).

Overwegende dat Yoga is een benadering van het onderwijs voor de integratie van de emotionele, cognitieve en creatieve kind in respecteert en kunt ook kinderen, zo grappig, Ontdek hoe is hun karakter, het ontwikkelen van hun creatieve potentieel en hun vermogen om te gaan met en oplossen van problemen of uitdagingen, van het Centre de Yoga Sivananda in Madrid, de werkzaamheden van Swamiji blijft en ze bieden lessen voor alle kinderen vrijdag naast het organiseren van retraites en yoga in familie vakanties.

In deze vergaderingen van Familie Yoga ouders en kinderen enorm genieten van een programma van yoga voor hen ontworpen.
Voor ouders, een yoga retreat is de beste kans om het vinden van diepe ontspanning en gevuld met nieuwe energie voor het dagelijks leven met de regelmatige beoefening van meditatie, Yoga en ademhalingsoefeningen (Pranayama), terwijl kinderen de verbeelding oefenen, leren bewegen, ademen, zingen en mediteren verrijkende ervaringen via uw praktijk van de yoga.

Komende Yoga Retreat in familie

Heilige week, van 16 tot 20 April 2014. De Casa Toya, Madrid, Zaragoza

En de laatste week van augustus 2014: zeven dagen om te genieten van de Yoga-familie.

Meer informatie: www.sivananda.org/madrid. T 913615150

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 10 Apr, 2014 • sectie: Evenementen, Retraites