Plannen voor het weekend

Dit eerste weekend van maart komt geladen met educatieve, recreatieve, culturele, altijd interessante activiteiten. Kennismaking met Pranayama, harmonische geluiden, in te trekken voor zwangere vrouwen-workshop, concert van kommen, zachte yoga workshop over vijf energiebronnen... en nog veel meer.

Mat mat

Vrijdag, 28 februari

Cursus van inleiding tot Pranayama

De cyclus van de ademhaling aan de cyclus van het leven. Ontmoet de machtigste adem yoga is van toepassing in de praktijk, Ujjayi, is om te weten van de kracht van de adem, generatie van interne warmte, waardoor ons te wekken onze eigen waarde en energie. In deze workshop zal je in praktijk sluitingen of energie-instellingen (bandha's) die het lichaam ons ter beschikking staan zet. Het is dat een workshop is vooral geschikt voor studenten van dynamische Vinyasa Flow Yoga, Power Vinyasa, Ashtanga Yoga praktijken, evenals Hatha Yoga studenten willen verder in hun praktijk.

Het leert: Juan Carlos Pedrosa

Prijs: 25 €20 € opleiding en studenten Goya

Informatie of reserveren: T 654 665 293, e-mail: goya@escueladeyoga.com

Waar: International School of Yoga, Goya hoofdkwartier.

Adres: C/Hermosilla, 102, onder, rechts. Madrid

Meer informatie: http://www.escueladeyoga.com/

Workshop harmonische geluiden en geluiden cirkel

Door Javi Lopez, dat heeft het gewerkt met het geluid meer dan 14 jaar, musicus en componist. Een paar jaar geleden ontdekte, door middel van geluid, het vermogen om te genezen van lichaam en geest, plaatsvindt door middel van meditatie met harmonische geluiden en trillingen een ontspanning op Alpha- en Theta Staten. Gedachten die ons afleiden in elke dag zal achterlaten en saldi van ons lichaam en geest.

In deze workshop bespreken we het geluid en het effect daarvan op ons evenwicht onze fysische en energie lichaam door middel van instrumenten zoals Tibetaanse schalen, kommen van kwarts, Shurti vak en boventoonzang. Javi zal uitleggen wat is het nummer van de harmonischen en het gebruik ervan in meditatie en ontspanning, techniek waarmee je van twee, drie of zelfs vier geluiden tegelijk zingen kunt. Uit een notitie baseren en tegelijkertijd maken geluid mooi leidingen geluiden die een aangenaam meditatie induceren.

Waar: Stad Yoga. Kunstenaars, 43. Madrid

Prijs: Vrijwillige bijdrage

Meer informatie: http://city-yoga.com/canto-de-armonicos/

Mijn moeder is Mima - terugtrekking voor zwangere vrouwen

Vanaf 8 februari tot en met maart 2 2014.Un weekend van yoga voor zwangere vrouwen en geboorte voorbereiding integraal in de Spaanse provincie Alicante over (een uur vanaf Alicante) en één uur van Valencia. Een ruimte waar u uzelf kunt verwennen en verwend worden tijdens een weekend. 2

Contactpersoon: Judith.Janssen@Gmail.com

Waar: Sagra, Alicante

Meer informatie: http://yoga.paraembarazadas.es/

Concert van kwarts kommen

Yoga Kundalini Ram Das en de oranje lampje bieden een concert van kwarts kommen, een echte bad van geluid met een instrument dat op een manier die zeer diep en anders dan anderen werkt. De quartz kommen uitstoten en veroorzaken een golf model Alpha die dezelfde enerzijds dat de hersenen in meditatieve staten en diepe kalm is stoot, waarom zijn perfect om te ontspannen en te elimineren benadrukken dat elke dag ons maakt onze levensstijl. Daarnaast beïnvloedt de trillingen in de kolom, die fungeert als een voertuig van resonantie en loopt door het zenuwstelsel aan onze cellen, weefsels en organen.

Dat is de reden dat de trillingen geproduceerd door de schalen heeft de mogelijkheid om los van blokkades in de fysieke en subtiele lichamen alsmede over worden gebruikt in gevallen van spiersamentrekkingen, breuk en andere bot problemen. De trilling van de shell echo's en harmoniseert de kristalstructuur aanwezig ook in onze skelet.

Verantwoordelijk voor: María Jesús Arenas (oranje licht), vibrationele therapeut

Bijdrage: 15 €

Waar: Kundalini Yoga Ram Das, alley 10 boomgaarden, Ciudad Real

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/553690974726751

De praktijk van zachte restorative Yoga en geleide meditatie

De Zwarte maan vertegenwoordigt een nieuwe cyclus en is een uitstekende tijd om te planten zaden van voornemen zodat de wortels zijn gevestigd en beginnen met het ontkiemen van ingrijpende veranderingen in je leven. Deze praktijk wordt een kleine rituele staf en maak je klaar om te genieten van de voordelen. Verrassing voor deelnemers.

Openingstijden: 18:00 uur

Waar: Kerala meervoud ruimte

Adres: C / Servando Batanero No. 29. 28017 Madrid Metro Quintana (lijn 5)

Reserveringen: info@antaryoga.com

http://antar-yoga.blogspot.com.es/2013/09/practica-de-yoga-suave-y-meditacion.html

Meer informatie: www.antaryoga.com

Zaterdag, 1 maart

5 bronnen van energie van de Yoga theorie en praktijk

Voor meer vier uur voeren wij uw theoretische en praktische workshop over de vijf fundamentele energiebronnen die we aan volgens yoga voldoen moeten: corrigeren ademhaling, de puur eten, passende rust, rustgevende slaap en positieve geestelijke indrukken. We gaan als verschillende meditatie en ontspanning technieken om te voldoen aan de juiste mentale rust en gedachten en positieve geestelijke indrukken.

Ook zullen wij het belang van de ademhaling en de praktijk verschillende technieken van pranayama en shatkarmas herzien. Tot slot zullen wij richtsnoeren om een juiste voeding gevuld met prana en een dagelijkse routine waar elk van de vijf bronnen van macht aanwezig is en alles met elkaar verweven, en die zijn gemakkelijk uit te voeren zodat we gezondheid kunnen krijgen en houden van de ziekte van onze lichaam en geest. Niemand denkt hoeveel energie en psycho-fysieke welzijn kunnen winnen veel bestrijden en ziekten-preventie, gericht op onze dagelijkse gewoonten vanuit een ander perspectief waarin een minimale praktische yoga en holistische als voedsel gezondheid.

Hij geeft Violet Arribas, Meditació en Yoga leraar, consultant van Ayurveda gezondheid en directeur van Padmasana Yoga & Ayurveda centrum

Vervoer: €18 (studenten €15)

Waar: Padmasana Center

Adres: c / zee van Oman, 34. Madrid

Meer informatie: http://www.padmasanacenter.com/

Gratis Olivia Cáttedra "Yoga en Karma" workshop

Deze workshop is gewijd aan de Yoga Vasishtha denken rond de karmic proces bloot en laten zien hoe diep praktijk van yoga geeft de mogelijkheid van desacondicionar de aaneenschakeling karma dat we alle onderwerp zijn.

Het is een mogelijkheid die open staat voor iedereen, hoewel de effectiviteit en de tenuitvoerlegging ervan van alle gevallen, beschikbaarheid, toewijding en persoonlijke inspanning in de individuele praktijk afhangen zal. En, in de woorden van Patanjali: "samadhi is in de buurt van de intense kracht".

Werkgebieden:
-Presentatie van de Yoga Yoga Vasishtha
-Noties van vasana en samskara kenmerken gemeenschappelijk en ongelijke
-Vormen van karma en de meditatieve slaapstand
-Nidra en meditatie

Waar: Yoga Bindu Chamartín, terwijl de zitplaatsen. C/Pérez Ayuso 11 Madrid

Openingstijden: vanaf 17:00 tot 20:00 uur, terwijl de zitplaatsen.

Meer informatie:
http://www.yogabindu.net/www.yogabindu.net/Actividades_files/Taller%20Olivia_Bindu%201%20Marzo%202014.pdf

Het beoefenen van volledige bewustzijn met Eckhart tol e

Wij nodigen u uit om de praktijk van de zorg te verdiepen. Wij openden deze ruimte die wij bieden tijd tot tijd om te oefenen, leren en delen van kennis/reflectie die we krijgen na de uitoefening en luisteren naar de video die u voor te stellen. Eckhart Tolle (Lünen, 1948) is een schrijver en hedendaagse spirituele leraar van Duitse afkomst en Canadese nationaliteit.

Tolle beweert te hebben ervaren een spiritueel ontwaken op de leeftijd van 29, na lange periodes van depressie lijden, en wordt op de rand van zelfmoord. Na de "verlichting", verliet hij zijn proefschrift aan de Universiteit van Londen en werklozen sliep veel nachten aan de oevers van Hampstead Heath. Hij bracht enkele jaren "vagebond" en werkloze, in een staat van diepe "innerlijke vrede", voordat hij van de spirituele leraar; Daarna verhuisde hij naar de Verenigde Staten. Zijn essay De kracht van het nu Het benadrukt het belang van zich bewust zijn van het huidige moment niet te verdwalen in gedachten. Volgens hem is dit de toegangspoort tot een hoog gevoel van vrede. Hij zegt dat "Be now" een bewustzijn die buiten de geest, bewustzijn die helpt impliceert om de "pijn-instantie", die is gemaakt door de identificatie met de geest en het ego overstijgen.

Openingstijden: 19:30 uur begeleide meditatie; 20.00 video van Eckhart Tolle; 20.30 meditatie in stilte. 2045 aandeel

Gratis entree

Waar: Anandamaya yoga. C/Alcalá, 68. Madrid

Meer informatie: http://www.retiroanandamaya.com/

Speuren in Yoga Nidra

Seminar door Swami Digambarananda Saraswati (Danilo Hernández) geleid en georganiseerd door de erkende vereniging APYM-nationale vereniging van leraren van Yoga. De ontwikkeling van je geest werkt hij op een eenvoudige manier, door middel van ontspanning. Laat u onderdompelen in Yoga Nidra.

Bijdrage: partners: €180, niet-leden: €200

Waar: Huis van Santa Teresa, Ávila oefeningen

Contactpersoon: info@profesoresdeyoga.org

Meer informatie: http://www.profesoresdeyoga.org/

Wonen in de Ashram tuin van Alhama de Granada

Leven in de Ashram met de meester goeroe Javier Eugenio Ferrara. Overdag kunt u genieten van veel verschillende gratis activiteiten. Co-existentie zal beginnen op 5 in de ochtend met een harmonisatie oefening genaamd Taipol geregisseerd door de meester, op 7 in de ochtend die kunt u genieten van de essentie van Bhakti yoga (kosmische ceremoniële), die zal worden gevolgd door een heerlijk ontbijt. Als je rusteloos kunt u deelnemen aan de werkzaamheden van Karma Yoga, evenals een interessante workshop over het lichaam structuren en energiestromen dat de leraar leert. Dan komt de praktijk van asana's.

U kunt proeven van een heerlijke vegetarische maaltijd en gaat u verder met de workshop. Ter afsluiting van de dag sluiten we met een meditatie ook geregisseerd door de leraar.

Bijdrage: €12 herinnert aan oproep 968 63 09 09 twee dagen vooraf te reserveren

Waar: Alhama de Murcia

Yoga en geluid

De belangrijkste inhoud van deze bijeenkomst zijn:

 • Praktijk van hathayoga voor 2 uur en een halve elke dag
 • Wijding met Saraswati
 • Muziek in Yoga - zoals muziek voordelen het werken met de chakra 's
 • Chakra meditatie met stem
 • OM sadhana
 • Inleiding in de volgende tabel van asana's houdingen:
 • Chakki Chalasana - bekken en de buik te activeren
 • Paschimottanasana - buigen naar voren dat de activering van de Kundalini energie verbetert
 • Gomukasana - een uitstekende houding borst en schouders te openen. Op het subtiele niveau verkennen we de polariteit Anahata Chakra (hartcentrum).
 • Talk: Asteya (niet - stelen) - de derde Yama van Patanjali, het begrip en de toepassing ervan
 • Speuren meer in het bewustzijn-meditatie naakte (Swami Digambaranda)

Contactpersoon: Harmonie 647824770 / nayanayoga@gmail.com voor meer informatie en registratie.

Waar: Off Limits C / beugel, 11 Madrid

Meer informatie: http://nayanayoga.blogspot.com.es/

Workshop en concert met Luis Paniagua

Griekse mythologische lire en stem. Workshop geluid, stilte, ademhaling en meditatie. Concert. Middellandse Zee Ra Neo, in samenwerking met de opleiding van het personeel van Nayanayoga. Yoga harmonie Hannigan cursus 1 en 2 maart.

Prijzen: Workshop €30; Concert €15; Workshop + concert €40; Workshop + concert + Yoga cursus zaterdag en zondag €135

Workshop schema: 17 tot 20 h; Concertagenda: 21u

Contactpersoon: nayanayoga@Gmail.com

Waar: Off Limits. C / beugel, 11. Madrid.

Moet het kopen van tickets: susana@offlimits.es

Meer informatie: http://yogatonmadrid.com/2014/01/22/taller-y-concierto-de-lira-mitologica-griega-y-voz-de-luis-paniagua/

Vergadering van de delegatie van de AEPY in Madrid

Onderwerp: De Pranayama, studie anatomische, fysiologische en biodynamics van de ribbenkast en de longen. Ontwikkeling van de sessie: • studie van de ribbenkast, botten, kraakbeen, spieren en gewrichten. • Pulmonale fysiologie, wat ademen, inspiratory en expiratoire spieren, soorten ademhaling, sympathische en parasympathische (nut en voordelen). • Asana's ter verbetering van de ademhaling. • Media praktijk groet en aanhef zon (fouten te corrigeren tot niet gewond raken). • Ideeën voor het verbeteren van de praktijk.

Het leert: Juan Ramón Garzón, Professor van Hatha Yoga, gecertificeerd door de AEPY (Spaanse Associatie van Yoga beoefenaars). Professor in de Egyptische Yoga gecertificeerde leraar Babacar Khane. Diploma in de geneeskunde aan de Universidad Complutense de Madrid. Master in de fysische geneeskunde en revalidatie. Diploma massage Shiatsu.

Openingstijden: 10 tot 13.30 uur

Het organiseert: Delegatie van AEPY de Madrid

Prijs: partners van €15 / 20 euro niet-leden

Contactpersoon: info@paquitamelgar.com T-91-352-90-37 Paquita Melgar, delegeren AEPY in Madrid

Waar: Hallen van de parochie Christus van de liefde C / Rafael Finat, nr. 48, Aluche. Madrid

Yoga met meditatieve muziek live

Nogmaals, Shri Vivek Yoga en Ayurveda technieken helpen ons om ons lichaam en onze geest ontspannen voelen. Als je moe, gespannen lichaam... om te genieten van de ervaring van ontspannen met een sessie yoga en meditatieve muziek live gevoel welzijn in lichaam en geest om een meer vrolijk en gelukkig leven.

Het leert: Yogacharya Saraswati (Silvia Ojea).

Informatie en reserveringen: hola@centroprasad.com 93 531 27 49 T

Waar: Prasad centrum. C / Indústria, 96. Mezzanine. Barcelona

Meer informatie: http://centroprasad.blogspot.com.es/2014/02/taller-de-yoga-y-musica-en-vivo-sabado.html

Zondag 2 maart

Yoga van toewijding en gebed

Yoga is een praktijk voor prayer in actie door middel van het fysieke lichaam en adem. Het is een praktijk van wake en leren kennen. Het is een schat die afkomstig is van Goddelijkheid te bieden ons een manier om terug te keren naar de bron. Door middel van het lichaam en de adem verbindt met onze Heilige voertuig te ervaren van de heerlijkheid van God, de grote geest, leven in onszelf.

In dit lab zullen we onderzoeken de mogelijkheid om te genezen ons niet alleen fysiek maar geestelijk, conectandonos met de deugden van de geest; nederigheid, liefde, compassie, vrede en bewustzijn. Elke houding zullen een gebed van het lichaam, een daad van devotie. We gaan direct naar het hart te laten leiden door deze intelligentie en kennis, ervaren het licht van de geest in ons.

Contactpersoon: 654 654 883 T

Waar: San Lorenzo de El Escorial

Meer informatie: http://www.satya-centro.com/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , , , , , ,
Door • 27 Feb, 2014 • sectie: Evenementen