Gelukkig Nieuwjaar 2015

Wij wensen alle lezers van Yoga netwerk een nieuw jaar is vol van vrede en geluk. Dat onze verlangens, maar vooral degenen die ten gunste van onze evolutie als mens meer bewuste en ondersteunende zijn ontmoette.

Gelukkig Nieuwjaar 2015

Het is een goede gelegenheid om te herinneren aan de woorden van Tich Nhat Hanh, wiens gezondheid is nu zeer gevoelig: "als dit moment blij of niet is aan jou. Bent u die maakt die momenten gelukkig, niet is de tijd die u gelukkig aan u maakt. Met mindfulness, concentratie en gevoeligheid, kan elk moment worden een gelukkig moment. "Het geluk is een kunst".

Al degenen die werkelijkheid doen Yoga netwerk, Wij wensen u een gelukkig Nieuwjaar aan u allen die achter ons, en wij dank u.

In deze twee jaren van het leven gaat de lijst van abonnees al om 7000, met exclusieve 359.752 bezoekers en 1.124.948 pageviews. Om deze reden, dit jaar vieren we met speciale vreugde dit vakantieseizoen.

Bedankt aan allen uit het hart, omdat u bent u dat, dag tot dag, u dat doet Yoga netwerk consolideren als het online magazine voor liefhebbers van Yoga, meditatie, innerlijke vrede en gezond leven.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • Jan 2, 2014 • sectie: Over YogaenRed