Yogagenda 2014

U denkt over een cadeau voor kerst? Bekijk deze agenda Praktijkbeoefenaars en leraren van de yoga: is zowel een jaarboek, een boek van yoga als een dagboek. Zeer handig en nuttig, het helpt je altijd hebben op hand veel van de essentiële sleutels van de Yoga.

Yogagenda 2014
Kalenders kunnen u plan uw dagen en organiseren van uw klassen of andere verplichtingen, terwijl yoga artikelen, prachtige illustraties en pagina's van het tijdschrift nodigen uit om na te denken. Yogagenda 2014 Het is een waardevol instrument dat zal helpen u bij het beheren van een belangrijke hulpbron: uw tijd.

  • Het jaarboek Het helpt u bij het organiseren van de dag/maand/jaar. Het bevat twee jaarlijkse kalenders, 12 individuele maandkalenders met ruimte voor notities en 52 ruime per kalenders met informatie over eclipsen, maanstanden, zonnewendes en equinoxen.
  • Yoga notebook wil inspireren en informeren. Het bevat artikelen over yoga, geschreven door professoren deskundigen over elk onderwerp, maandelijks aan u tijdens de hele maand inspireren, symbolen van een gedetailleerde jaarlijkse lijst van yoga tijdens de festivals van de wereld, 12 asana's beschreven en geïllustreerd, een volledige yoga-reeks, een hoofdstuk van de Yoga soetra's van Patanjali in Sanskriet (met vertaling op de website) en mooie foto's en tekeningen van de eerste naar de laatste pagina.
  • Het dagboek Het uitnodigt tot reflectie en bevat talloze blanco pagina's te schrijven, tekenen, breng een krant of iets anders dat te letten komt.

Yogagenda wil zinvol zijn om de yogi's bij de planning van hun jaarlijkse, maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse activiteiten, evenals hen inspireren, zodat ze verdiepen hun yoga praktijk toegankelijke voorlichting over verschillende onderwerpen met betrekking tot yoga.

Deze derde editie van Yogenda, als de voorgaande, zijn vervaardigd in gerecycleerd papier en inkt plant, volgens criteria van verantwoordelijkheid voor de samenleving en het milieu. Bovendien is celk jaar zijn gedoneerde kopieën van Yogagenda naar goede doelen projecten.

Redacteur

Als oprichter en redacteur van Yogagenda, Elena Sepulveda Het is het "hart" van dit project, en zijn liefde voor yoga en zijn passie voor de wereld van tijdschriften combineert. Elena leert yoga (Vinyasa en Yin Yoga) en massage (Chavutti Thirumal), maar ook freelance schrijver en vertaler. Het streeft naar hereniging van beide facetten creatief en nuttige manieren om de resultaten te delen vinden. Bij het maken van agenda's, geniet zowel van wat ze onderzoekt en schrijft, zoals andere Yogi's bieden een ruimte om te uiten hun verschillende standpunten en creativities.

De agenda

  • 264 pagina's vol kleur
  • Taal: Engels
  • Binding: zachte klassieke boek met cover
  • Gedrukt op FSC-gecertificeerd papier-vraag
  • Grootte: 21,6 x 14 cm
  • Gewicht: 350 gr
  • Prijs: €17,95

Meer informatie: http://www.yogagendas.com/yogagenda-2014/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 11 november 2013 • sectie: Algemene