Mudra's: Mushti mudra

Mushti Mudra actief vermogen van de lever en de maag, stimuleert de spijsvertering en is handig tegen constipatie.

mushti mudra

Buig met beide handen, de vingers naar binnen en plaats de duim op de ring.

Oefenen als u nodig hebt of 3 keer per dag gedurende 15 minuten.

Wanneer we de vuist iemand leren, anderzijds begrijpt dit gebaar en reageert met ontzetting, vlucht of aanvallen. Dit is echter niet de manier problemen op te lossen. Daarom, en helaas, de aanvallen zijn illegaal en veel mensen onderdrukken hen om een dergelijke mate dat ze niet langer hen waarnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat niet goed geven teugel om te agressieve gevoelens spontaan, maar niet te onderdrukken. We kunnen sterk verminderen hun intensiteit, te weten de oorzaak. Er is «blinde woede» en «Heilige woede»; Er is een wereld tussen de twee. De oorzaak van vele lichamelijke aandoeningen zoals, bijvoorbeeld, de zwakte van de lever, cardiale stoornissen, enz., zijn onderdrukte of ongecontroleerde agressie. Allermeest naar de aanvallen met elkaar gemeen hebben de «niet zeggen nee", niet wetende grenzen, verlaten hoek, enz. De verkeerde Basic is de angst.

Wanneer agressie, beoogt invulling te geven ze binnen een redelijke tijd: gesloten vuisten met kracht en geeft een kussen stoten, loopt, raakt de grond met hun voeten, dansen of Ponte iets schoon te maken. Vervolgens zoeken de oorzaak uit en ontwikkelt een strategie om te overwinnen de trigger voor de aanval. Met een eenvoudige conversatie is veel dingen kan verduidelijken.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 28 Aug, 2013 • sectie: Praktijk