CD / 'Immortelle', het nieuwe album van Deuter

De componist en multi-instrumentist Duits, beschouwd als een van de grondleggers van de New Age muziek, keert terug naar de schijf met een voorstel volledig geïnspireerd en gewijd aan natuurlijke gezondheid, maken van thema's die kleine eerbetoon aan verschillende medicinale planten. Schrijft Paul Rego.

immortalle

Elke track van Immortelle (Nieuwe aarde Records) heeft gedoopt met de naam van een plant, die Deuterlevering in het midden van het veld, samen met de grote woestijn van Santa Fe, New Mexico, woont zijn schepping als een manier van dank en erkenning om de service dat deze soorten die hebben geboekt en de mens altijd bieden.

Deze pionier van het nieuwe tijdperk, die meer dan zestig albums onder zijn riem beschikt sinds 1971, die in 2016 is bekroond met de prestigieuze award Lifetime Achievemente Award en zoekt inspiratie in de kleine elementen die het geheel vormen: mensen, plaatsen, culturen en vooral de natuur en zijn genezende kracht.

Immortelle Het is samengesteld uit acht tracks die de sharenaam met verschillende planten: Monarda (wild bergamot), Sonnenbraut (Alant), Traubensilberkerze (Black Cohosh), Lily van Bailey (Lily of the Valley), ijzerkruid (ijzerkruid), Binsuga (Citroenmelisse of Melissa), Immortelle (eeuwige) en Cumaru (of Cumaru). De atmosfeer van de melodieën gemaakt die opnieuw de geest van de planten en hun omgeving beschrijven of de natuurlijke habitat van die inheems zijn.

In dit nieuwe album, subtiele, intieme, grote weer en muzikale structuren, Deuter het uitvoeren van verschillende instrumenten, waaronder fluiten, toetsenborden, cello, piano en gitaar. Het neemt ook in de mix met uw stem, die subtiel als één meer instrument verschijnt. Voor de verschillende fasen van Immortelle Hij heeft ook de geluiden van violen, strijkers, clavecimbel, klokken, harp en slagwerk gemaakt.

Net als de rest van de speciale Deuter albums, Immortelle Het vervoer naar een harmonieuze, comfortabele en gezonde wereld, biedt een moment van meditatie, van verbinding met die dingen die buiten de wereldse zorgen, uitnodigende contemplatie en innerlijke stilte.

Immortelle Deuter is beschikbaar online worden gedownload

Paul Rego. Schrijvenr. profesor van Yoga. Integraal masajista-Terapeuta. Diploma in de geneeskunde, Ayurveda van India.

http://yogasinfronteras.blogspot.com


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 10 Oct 2016 • sectie: Boeken en cd 's