De meditatie over de Gnana Yoga, met Danilo Hernandez

Het geluk is dat iedereen zijn op zoek naar leven in ons, het is niet mogelijk het om uit te vinden. Maar we hebben opgebouwd zoveel onzuiverheden en conditioning dat we niet kunnen herkennen of ervaring van onze ware identiteit, de Vedanta en Yoga genaamd Satchitananda (wezen-bewustzijn-happiness). Danilo Hernandez schrijft.

meditacionDanilo

Het pad naar zelfrealisatie is een zuiveringsproces waarin alle overbodig, van alle beperkingen, wijzen alle onwetendheid. Toen de reiniging is voltooid, was "we geleerd" wat we zochten voor altijd "er". Dan realiseert onze ware aard, onze identiteit met alles of absolute.

Yoga is in wezen een manier van zuivering. Het proces van persoonlijke transformatie die motor door middel van de praktijk werkt bestaat zuivering van drie fundamentele niveaus van de persoon. Harmonisatie en de lichamelijke tarotspel zuivering wordt uitgevoerd door middel van de shatkarmas (interne reinigingstechnieken). Zuivering en fisico-energetico evenwicht wordt bereikt door de praktijk van de asana's en pranayama. De emotionele en mentale zuivering wordt uitgevoerd door het proces van meditatie.

Alle mogelijkheden van Yoga zijn systemen van meditatie. In deze workshop verkennen we het pad van de Gnana Yoga, het pad van de kennis, (viveka) onderscheidingsvermogen en wijsheid, als een middel van zelfverwerkelijking en het ontwaken van alle mogelijkheden van de mens. Zal er een theoretisch gedeelte waar we de theoretische Essentials van de Yoga van de Gnana en het praktische deel met sommige meditaties van Gnana Yoga zal bespreken.

De workshop

Voor deze workshop die geleerd Danilo Hernandez op 19 februari is het essentieel om te reserveren en meditatie kussen of een paar gevouwen dekens

Danilo Hernandez: (Swami Digambaranda Saraswati) begon praktizerende Yoga op de leeftijd van 16 jaar, vervolgens uitgevoerd tal van studies in verschillende landen, waaronder highlights zijn opleiding met André Van Lysebeth in Zwitserland. In 1975, hij behaalde de titel van Professor van Yoga bij de Sivananda Yoga Vedanta Forest Academy van Quebec, Canada, en sinds die tijd heeft doorgebracht meer dan 35 jaar gewijd aan het onderwijs van yoga. Leerling van Paramahansa Satyananda en Swami Niranjanananda van de Bihar School of Yoga van Munger (India), door deze laatste en prestigieuze school werd erkend als een meester van Yoga (Yogacharya). Jarenlang was het gekoppeld aan de leer van Krishnamurti die bezocht verschillende keren in Zwitserland. Oprichter van de Yoga School van Chamartín BINDU in 2002 in Madrid.

Waar: Padmasana Center, C / zee van Oman, 34 (metro San Lorenzo) Madrid.

Prijs: €24

Reserveringen: T 913822733 / info@padmasanacenter.com

Meer informatie: www.padmasanacenter.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 8 februari, 2016 • sectie: Lessen, cursussen en workshops