Geweldig weekend te begroeten de herfst

De herfst kwam en daarmee een grote verscheidenheid aan activiteiten voor het uitvoeren van dit weekend. U kunt kiezen tussen: yoga sessie outdoor, opleiding in de Schriften, werkplaats van therapeutische Yoga met Leslie Kaminoff, energie macht workshop... En, als je kunt, mis ik Festival Sierra westen van Madrid. Dit alles en meer hieronder!

Illustratie van yoga

Vrijdag 25 September

Ik start opleiding in Schriften van Advaita Vedanta en Yoga-Sāṅkhya

Onderzoek, praktijk en ervaring van de volledige originele geschriften uit de orale traditie. SĀṅkhya-Kārikā, Yoga soetra's en Bhagavad Guītā, Viveka Chūḍāmaṇi, Upaniṣhads en Brahma soetra's Mokṣha Śhāstra -De wetenschap van de bevrijding in de volheid van een gevestigde is zelf en realiteit

Contactpersoon: annayogashala@Gmail.com

Waar: Yoga Shala Alcobendas. Ook online

Meer informatie: http://www.ashtanga-yoga-alcobendas.es/estudio-escrituras.html

Outdoor yoga sessie

Het delen van sessies die gebruikmaken van mindfulness, ademhaling oefeningen en yoga op basis van de ademhaling persoonlijke groei te stimuleren. Door middel van verschillende yoga houdingen elk niveau van ons bewustzijn verhogen: fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energie. Wij zullen de ademhaling als instrument gebruiken om verschillende posities doorstromen en verbinden met onze essentie. De oefeningen zijn voor alle niveaus, zelfs als u hebt nooit beoefend. Wij zullen elke houding zo nodig aanpassen.

Vergeet niet om een mat of handdoek/deken en comfortabele kleding.

Waar: Park Berlin, Madrid (we vindt in de fontein die aan de Avda Ramon y Cajal geeft)

Tijd: 11.15 ochtend en middag 19.15 uur

Prijs: De wil. Het is noodzakelijk vorige inscriptie

Meer informatie: https://www.facebook.com/MireyaYoga

Gratis talk: opleiding "Coach van Shri Vivek Yoga"

Coach is dat het werkelijke proces van persoonlijke groei, die kunnen doorgeven aan de kennis van yoga en het helpen van anderen om te bouwen aan een betere wereld, zonder bijlagen, met vrijheid en vol liefde.

Deze opleiding is een ervaringsgerichte proces waarin we leren toepassen van de kennis en wijsheid van yoga in het dagelijks leven gelukkiger en meer tevreden. Het is een kans om te leren yoga rechtstreeks met een Yogi, met de wijsheid en de energie van een zelfstandige gerealiseerde meester te beheersen alle aspecten van de wetenschap van yoga: tantra, samkhya, yoga, ayurveda (fysieke, psychische en energie).

Contactpersoon: info@shrivivekyoga.org/t 93 455 46 67-678 735 617

Waar: Centro Shri Vivek C / Panissars, 17-08028 Barcelona

Meer informatie: www.shrivivekyoga.org

Zaterdag 26 September

Ik Festival van Yoga West Sierra

Op 26 en 27 September zal hij worden gehouden in San Martín de Valdeiglesias (Madrid) het eerste Festival van Yoga Sierra westen. Dit onafhankelijke festival heeft een doel sociale en solidariteit, steun van NGO trajecten van maïs, als onderdeel van alle bijdragen zal gaan naar hetzelfde. Zij zullen twee dagen van Yoga, dans, muziek, conferenties, workshops, met de deelname van de Hare Krishna-organisatie. Pure dauw voor de ziel en het lichaam, op een bevoorrechte plaats, culturele vereniging La Ventana de Guisando, in de natuur en in contact met het leven en de wezen.

Ons volcaremos twee dagen te delen deze filosofie van het leven, de gelegenheid om te genieten van de verschillende yogapraktijken, met een hetzelfde doel en een wortel. De organisatoren geven de dank u bij voorbaat te gaan en ondersteunen van dit project, dat begon zijn eerste stappen.

Contactpersonen: Ishvari (662 67 91 41 T) en Wily, het venster van de Guisando (645 23 03 40 T)

Waar: San Martín de Valdeiglesias (Madrid)

Meer informatie: https://www.facebook.com/Asociaci%C3%B3n-Cultural-La-Ventana-de-Guisando-236259283883/timeline/

Reiki niveau die ik cursus

26 en 27 September. Reiki is een manier om te vinden zichzelf. Het kan worden gezegd dat de Reiki op alle niveaus en in alle ziekten werkt. Lichamelijk ongemak, psychische stoornissen, metabole stoornissen praktisch brede menselijke gezondheid positief reageert op healing met Reiki.

Openingstijden: Zaterdag van 10:00 tot 14:00 en van 16:00 tot 20:00. Zondag van 10:00 tot 14:00

Het leert: José Carlos Santacruz

Prijs: 90 €

Registratie: 965 446 674 t / info@espigol.es

Waar: Kamer Espígol, Elche (Alicante)

Meer informatie: http://espigol.es/curso-de-reiki-nivel-1/

Therapeutische yoga met Leslie Kaminoff workshop

26 en 27 September. Leslie Kaminoff is een opvoeder van yoga in de traditie van T.K.V. Desikachar en T. Krishnamacharya. Internationaal erkend voor zijn ruime ervaring op het gebied van yoga en de luchtwegen anatomie, is het ook de mede-auteur van het prestigieuze boek Anatomie van de Yoga. Voor de tweede keer hebben we de eer van het hebben van haar aanwezigheid in een speciaal gericht programma voor de therapeutische toepassing van yoga en demystificeren van enkele van de meest gebruikte in de uitlijning van houdingen concepten.

Programma zaterdag 26: Demystifying het concept van uitlijning: manier theoretische praktijk bespreken de anatomische grondslagen van de belangrijkste posities teneinde een meer veilig, stabiel en makkelijk om te oefenen. Deze tour zal worden verdeeld in drie basisonderdelen:

  • Bekken functie: deze praktijk is vooral gunstig voor mensen met ongemak of letsel van het bekken, heupen of sacro-iliacale gewricht
  • Functionele volgorde voor een gezonde rug: definiëren in de diepte van het concept van "neutrale wervelkolom" in de praktijk van een reeks.
  • Veilige instructies voor ondersteuning wapens: buigen over de relatie tussen de kolom en de taille schapulier via verschillende houdingen. Speciaal aanbevolen voor beoefenaars met ongemak in de schouders, polsen, enz.

Zondag 27: Laboratorium van houdingen: in een creatieve, interactieve onderzoeksomgeving, zal het verkennen van de fundamenten van praktijk en onderwijs. Er zullen twee begeleide sessies en een deel van klinische observatie van individuele gevallen.

Contactpersoon: dharayoga@hotmail.com/ T 652031186 en 913662927

Waar: Dhara. C / Redondilla 3, bj. Madrid

Meer informatie: http://www.dharayoga.es/

Presentatie van het boek Mindfulness, gewoon

Het boek Mindfulness, gewoon Mario Carrillo, zal worden gepresenteerd in Yoga Anandamaya deze zaterdag tijdens de intensieve open deuren. De lezers van Yogaen netwerk zijn uitgenodigd om deel te nemen, en zij zal u belonen met een gratis exemplaar van het boek dat is ondertekend door de auteur.

Openingstijden: van 19.30 tot 21.30

Inscripties in info@retiroanadamaya.com

Waar: Anandamaya verwijdering. C / Alcalá 68. Madrid

Meer informatie: http://www.retiroanandamaya.com/2015/07/25/intensivo-de-meditacion-mindfulness/#more-2595

Zondag 27 September

Outdoor yoga sessie

Het delen van sessies die gebruikmaken van mindfulness, ademhaling oefeningen en yoga op basis van de ademhaling persoonlijke groei te stimuleren. Door middel van verschillende yoga houdingen elk niveau van ons bewustzijn verhogen: fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energie. Wij zullen de ademhaling als instrument gebruiken om verschillende posities doorstromen en verbinden met onze essentie. De oefeningen zijn voor alle niveaus, zelfs als u hebt nooit beoefend. Wij zullen elke houding zo nodig aanpassen.

Vergeet niet te brengen een mat of handdoek/deken comfortabel dragen

Waar: Park Berlin, Madrid (we vindt in de fontein die aan de Avda Ramon y Cajal geeft)

Openingstijden: morgen 11.15 en eind 1915

Prijs: De wil. Het is de noodzakelijke voorafgaande registratie.

Meer informatie: https://www.facebook.com/MireyaYoga

Energie macht workshop

Om te zorgen voor de kracht van de geest en lichaam, gebaseerd in Shri Vivek Yoga-Ayurveda.

Ons lichaam en het universum bestaat uit energie. Deze energie zich manifesteert door de vijf elementen (aarde, water, vuur, lucht en ruimte), en deze vijf elementen zijn de motor van onze gezondheid. Het systeem van onze lichamelijke gezondheid, geestelijke en energie is afhankelijk van de combinatie van deze vijf elementen in ons lichaam. Als we ons bewust van de kernpunten van onze grondwet, kunnen wij veel van onze problemen van lichamelijke en geestelijke stress overwinnen.

In deze cursus leert u de basisbegrippen van voedsel volgens de wetenschap van Yoga-Ayurveda evenwicht van lichaam/geest, essentiële om volledige gezondheid te bevorderen.

Het leert: Yogi Jivan Vismay

Waar: Shri Vivek Center. Straat Panissars, 17 bajos, Barcelona

Meer informatie: www.shrivivekyoga.org

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • Sep 24, 2015 • sectie: Congressen en festivals, Lessen, cursussen en workshops, Evenementen