Afspraken voor een ronde weekend

Dit weekend zal niet gemakkelijk zijn om te kiezen tussen, dus velen aantrekkelijk voorgesteld. Sommige, zoals het Festival "overwinnen u u dezelfde", het bevat alle: meditaties, praktijken, lezingen, muziek... Anderen uitnodigen ons om dieper te gaan in yoga. En bovendien, uitbetalingen, uitgangen aan de berg, formaties in massage Thai... en een concert met Ido Segal verleidelijk.

Yoga

Vrijdag 21 November

Herfst, speuren in yoga retraite

Deze retiro-seminario is gericht op de beoefenaars van yoga, die al een zekere ervaring in de praktijk en wilt verdiepen in deze oude en universele filosofie van persoonlijke groei en realisatie geestelijke. In het die we geleidelijk zal uitwerken en systematisch de meest relevante aspecten van de verschillende praktijken en technieken die de yoga worden geïntegreerd.

Wij speuren en desmenuzaremos praktijken te vinden van de echte dimensie van yoga, nadert het vanuit verschillende hoeken en vanuit verschillende niveaus van de waarneming. Wijken van die aspecten die minder van hen werkte technische meer gemeenschappelijk en basic te voeren ons later in een bevruchting meer globale en unitaire van de yoga, wat Yoga integraal kon noemen.

Het leert: Swami Tirthananda Sarasvati, een directe discipel van Paramahansa Satyananda van de Bihar School of Yoga van Munger (India). Docent Yoga Diploma door de AEPY in 1983. Voltooide universitaire studie geneeskunde en chirurgie door de Universiteit van Zaragoza in 1989. Expert in Indologie en yoga. Voorzitter en trainer van leraren van de nationale vereniging van leraren Yoga en deskundigen op Indologie (ANPYEI.) Lid van de Raad van bestuur van de FEDEFY.

Waar: Huis van spiritualiteit Santa Elena de Solius (Girona)

Meer informatie: http://centroluna.es/retiro-de-otono-profundizando-en-yoga-sw-tirthananda/

Zaterdag 22 november

Een morgen te verdiepen in de yoga

Een workshop is een gelegenheid om te onderzoeken de motivaties die ons hebben gebracht naar de praktijk van yoga; Als deze redenen verenigbaar met de doelstellingen die worden nagestreefd door de yoga zijn, is het een goede tijd om te leren van nieuwe praktijken. Concept: Sat - Chit - Ananda. Geluk.

Methode: zitting van de dynamiek van de Yoga / meditatie begeleide / praktijk Maitri of Karuna: delen. Lied van de Moolamatra

Het leert: Isabel Ward, gemachtigd door de Spaanse vereniging van beoefenaars van Yoga en door de Europese Unie van Yoga. Beoefenaar van meditatie en oprichter van de school Yoga Anandamaya.

Openingstijden: 10.00 tot 14.00

Bijdrage: €20

Waar: Anandamaya yoga. C / Alcalá 68. Madrid

Reserveringen: Anandamaya. 647 51 22 78 T - 91 504 44 29

Meer informatie: http://www.retiroanandamaya.com/2014/10/30/taller-de-yoga-dinamico-y-meditacion/#more-1926

Begint met de cursus Inleiding tot de Yogasutra van Patanjali

22 en 23 November. Paar boeken als doorslaand als de Yogasutra Patanjali, de kleine "aleph" dat geldt in de oneindige universa van 195 aforismen. En, op het gebied van wat bekend staat als yoga in het westen, paar boeken als de genoemde, dus eerbiedwaardige, zo vluchtig... en zo weinig begrepen, waar 'begrip' verwijst niet naar de juiste uitlegging en leren begrippen maar gepassioneerde onderzoek van zijn boodschap en zijn enthousiaste integratie in het leven zelf.

Het leert: Luisa touw

Data:

 • 1º.-22 en 23 November, 2014
 • 2.-31 januari en 1 februari 2015
 • 3º.-21 en 22 maart 2015
 • 4e-30 en 31 mei 2015
 • 5e bijeenkomst samenvatting, zaterdag 27 juni 2015, van 10:00 tot 14:30 en 17:00 tot 21:00

Openingstijden: Zaterdag van 10:00 tot 14:30 en van 17:00 tot 21:00 uur; Zondag van 08:00 tot 12:00 uur

Waar: Fundació La Plana. Kunsten, Barcelona

Prijs:Workshop, €110 - Pension, €50 (lunch, diner, slapen, ontbijt)

Informatie en inschrijvingen: arjunaperagon@Gmail.com 650 221 551 T / luisacuerda@yahoo.es

Festival krijg vooruit je

22 en 23 November. Twee dagen open workshops en conferenties over de praktijk van yoga te overwinnen zelf. Speciale gasten: Jorge Carvajal en Fernando Díez. Op 22 en 23 November, 12.00 uur tot 21.00 uur in het centrum de Yoga Sivananda de Madrid.

Met een gevarieerd programma:

Zaterdag

 • 12.00 uur h. yogales: "Is groter dan uw vermogen te rekken in de asana". Met Swami Sivadasananda en Lakshmi.
 • 14.00 h. vegetarisch voedsel.
 • 15.30 h. Conferentie - Colloquium: "buiten de yoga Yoga. Instrument voor het overwinnen van moeilijkheden". Deelnemende leerkrachten en leerlingen die delen van de yoga in verpleeghuizen, gevangenissen, ziekenhuizen en omgevingen stressvolle beroepen.
 • 17.00 h. yogales: "Vergroot uw capaciteit en spieren Toon in de asana". Met Gopala en Yashoda.
 • 19.00 h. Satsang, meditatie ontspanning in groep, zingen van mantra's.
  Conferentie voor de vrede en van de Sitar met onze speciale gast concert Fernando Diez.

Zondag 23 november:

 • 12.00 uur h. yogales: "Verhoogt uw niveau van prana pranayama oefeningen". Met Vishnu en Manuel.
 • om 12:00. Workshop voor yoga docenten, met Swami Sivadasananda: "Hoe aanleren van de technieken van de ademhaling te verbeteren van het evenwicht van het systeem nerveus".
 • 14.00 h. vegetarisch voedsel
 • 15.00 h. Conferentie met onze speciale gast Jorge Carvajal: "Overwinnen jezelf!".
 • 17.00 h. yogales: "mentale kracht door middel van concentratie: Yes u can". Met Gopala en Jyoti.
 • 19.00 h. Satsang. Stille meditatie groep en zingen van mantra's voor de vrede.
  Conferentie met Swami Sivadasananda: "De kracht van het denken: instrument voor het overwinnen van".

Gesuggereerde donatie: €25 per dag. Waaronder de activiteiten van de dag en vegetarische maaltijden. Mogelijkheid van eenvoudige accommodatie in het centrum voor docenten en studenten van buiten Madrid.

Reserveringen: T 913615150. C / Eraso, 4. Madrid

Meer informatie: http://www.sivananda.org/madrid/festival.htm

Kundalini yoga retraite

22 en 23 November.We zullen de praktijk van Kundalini yoga: kriya's (reeks) van Kundalini yoga en meditatie balans en harmonie van het lichaam en de geest te. Zal er tijd voor vrij worden in contact met de aard van deze bevoorrechte omgeving van de Baix Empordà, wandeling in de fiets of te voet of gewoon voor het genieten van het huis of in de tuin van de boerderij, gelegen in het dorp middeleeuwse van Cruïlles, in de buurt van de Bisbal.

Het eten geserveerd zal ook helpen bij het herontdekken van een fysieke evenwicht, is een vegetarisch dieet evenwichtig, ecologische en nabijheid.

Prijs: €130 per cursus en volpension

Verwijdering is geschikt voor alle niveaus meer informatie over het programma van het pensioen en het huis op de YogaCuentos website: www.yogacuentos.com

Waar: Espai de Harmonia, Cruïlles, Girona

Meer informatie: http://yogacuentos.blogspot.com.es/

Opleiding: Yoga in onderwijs technieken

22 en 23 november. Deze opleiding bestaat uit vier doeleinden van week 15 uur elkaar, het verkrijgen van de gecertificeerde TYE (technieken van Yoga in de school), afgegeven door de rogge-Spanje. TYE-opleiding wordt jaarlijks door de Departament d' Educació van de Generalitat de Catalunya, binnen de permanente leraar opleidingsplan herkend.

 • 2e seminarie: leren en samenleven in harmonie. Dolors Garcia Debesa-22-23/11/2014
 • 3e seminar: pijn geven de emoties en creativiteit ontwikkelen. Eulalia Muñoz Bárcena-24-25/01/2015
 • 4 th seminar: het geluid, de stem en de aanwezigheid van het woord. Montserrat Weaver Nadal-7-8/03/2015

Schema's: Zaterdag, van 10 h tot 14 h en van 15.30 tot 18.30 uur; Zondag, van 10 tot 14 h

Contactpersoon: 627 23 16 67 T / 606 08 04 81

Prijzen: 1 Werkcollege: €140 / 4 seminaries: €500 (opleiding)

Waar: Centrale Anahata. C / España, 20. L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Meer informatie: http://rye-yoga-educacion.es/

Sadhana met Narayani

Narayani, auteur van de bestseller Het nieuwe boek van Yoga, was leerling van Swami Vishnudevananda. Ze is Professor van verschillende methoden van Yoga: Bhakti, Hatha, Raja Yoga en Communicator noodtoestand. Zijn leer brengt alle de yoga traditie naar de huidige dag en reizen door het licht van zijn kennis om te zetten van het lichaam, geest en ziel. Door zijn ruime ervaring in de wereld van yoga is Narayani vandaag referentie voor al degenen die de praktijk van deze oude discipline.

Contactpersoon: 91 575 1913 / info@yogacenter.es / www.yogacenter.es

Waar: Yoga centrum Madrid (straat Serrano, 6, 4, Madrid)

Meer informatie: http://www.yogacentersc.es/eventos/42-sadhana

Yoga flow + baht massage

De massage baht is een holistische therapie die massage en yoga asana's (houdingen combineert) aan het evenwicht van de vitale energie die stroomt door het lichaam. Therapie is ritmische, dynamisch en meditatieve, gekenmerkt door de 'Metta' meditatie, wat zich in liefde en vriendelijkheid vertaalt. Met druk zacht en stretching effectief is verlicht spanning, herstelt het evenwicht en zal vrij hen wegen energie die worden uitgevoerd door het lichaam. Is een therapie van alle van het lichaam en worden aangepast aan elk individu, wordt het minimum van de tijd van een behandeling met twee uur.

Openingstijden: 17-21, 00 h ca.

Prijs: €35 (paren 10% korting)

Doelstellingen van de workshop:

 • Inzicht in de voordelen en de procedures van de Thaise massage.
 • Begrijpen van de basisprincipes van Thaise massage: Metta meditatie, ademhaling technieken, vloeiende bewegingen en een goede houding.
 • Leren deel van de behandeling (meestal uitrekken) mond bovenstaande liggen.

Het leert: Genoveva Conde, Professor van professional FQDN van manuele therapie van het lichaam, en vooral Thaise massage en yoga. Leren van deze therapie heeft plaatsgevonden meestal in Engeland, met de organisatie van massage Thai, Sunshine netwerk.

Contactpersoon: VeVA. vevapuig@Gmail.com T 683298479

Meer informatie: http://www.yogaartstudio.com/

Uitgang naar de berg: Yoga en natuur in de Gredos

22 en 23 November. Yoga en natuur terug naar het volgende weekend van de berg om te genieten van de praktijk van de yoga en de herfst landschap. Het is onze bedoeling om te genieten van meerdere voordelen gegenereerd door de praktijk van yoga in gezondheid op zoek naar betere ontwikkeling van onze voorwaarden, zowel lichamelijk als geestelijk, maar ook, en niet in het minst belangrijk-, spirituele en emotionele.

Een weekend voor iedereen, is niet de nodige ervaring, een yoga van de eenvoud en het bewustzijn.

Waar: Boerderij de heidense, candeleda (Ávila), gedeelde kamers, vegetarisch voedsel ovolactea en spectaculaire landschappen.

Contactpersoon: ayur.Carmen@Gmail.com / 609-581-913 T

Meer informatie: http://yogaynaturaleza.wordpress.com/

EEN Festival van cultuur bewust

Een pret en een bewuste verkenning van ti mism @ door middel van beweging, dans, meditatie, spel en muziek. Er zullen twee kamers van activiteiten voor volwassenen en een exclusieve ruimte voor kinderen, een ruimte die uitsluitend voor de expressie en het plezier van hen over kleine, en van het kind dat alle dragen binnen. Meer dan 15 activiteiten die bij de zang, dans, meditatie, expressie en beweging uitnodigt. In deze editie stellen wij twee echt exotisch activiteiten: Maori Haka en Diker Sufi... En ten slotte extatische dans en concert vibe.

Openingstijden: Van 9 uur en 17.30 uur tot 22.30 hs.

U kunt het kopen van uw kaartje op:

 • Almazen. C / de Alcalá, 78, 28009, Madrid
 • Mandala Center. C / head, 15, 2º D, 28012, Madrid;
 • Ekotsentr. C / de Esquilache, 2, 28003, Madrid;
 • De zijde route. C / Toledo, 13, 28005, Madrid;
 • Yogaes. C / buen Suceso, 15-28008 Madrid
 • www.unofestival.com

Prijs: € 35, zal ook kunnen tanken de delicatessen Ekotsentr vegetarisch restaurant en verschillende producten van fair trade en bewuste productie op de markt.

Waar: Koninklijke Academie van de dans "Mariemma", Soria street 2, Madrid

Meer informatie: unofestival.com

Face-to-face biodynamics

Van 23 tot 28 November. De biologisch-dynamische aanwezigheid is een therapie waarin iedere manipulatie, de druk of de bedoeling niet wordt uitgeoefend en voert van een staat van stilte, dat is waar de oorspronkelijke gezondheid. Het zachte, mooier en diepzinnige van de osteopathie.

Een cirkel van het luisteren in die een vorm van therapie en het toont is het delen van de ervaring met de aanwezigen, en dit is onderdeel van de baan. Een groep van mensen die niet noodzakelijkerwijs hoeft te worden op therapeuten, noch hebben waarom richten op dit dan we ontmoeten voor vijf dagen. Zal bespreken nuttig concepten van de biologisch-dynamische aanwezigheid zonder een gevestigde orde; eerder we zullen stromen met de behoeften van de groep en we zullen werken op brancards.

Er is ook de mogelijkheid van het doen van deze opleiding in drie weekenden. L

Het leert: Carles Compan. Gewijd 25 jaar om te leren, praktijk en leren het meest spirituele deel van osteopathie, ontwikkeling van weg steeds meer naar stilte, naar een niveau van de aanwezigheid waar contact met het zelf, niet met u is; Dit is wat genoemd biodynamische aanwezigheid.

Prijs: gedurende de cursus en verblijf, vol pension, €480

Contactpersoon: www.centrozen.es / / T 630 35 65 05

Meer informatie: centrocalima.com

Zondag 23 november

Concert van Duo NSAID, muziek van de India en Perzische

De muziek van de India en Perzië hebben gemeenschappelijke wortels en altijd elkaar hebben beïnvloed. Beide worden onderwezen van meester op leerling en beide zijn gevestigd in systemen melodische complex en improvisatie.

Muzikanten: Verdwenen Segal (Israël) en Kaveh Sarvarian (Iran)

Ingang: €10

Waar: Ekotsentr. C/Esquilache 2 tot en met 22. Madrid

Meer informatie: http://www.ecocentro.es/content/news_images/Aine%20Nov14.jpg

Yoga dag met Beshanga

23 november wordt gevierd de 4de editie van dag van de Yoga. Besangha Yoga richt zich op de uitvoering van dit evenement Impact Hub Madrid. De praktijk van yoga is een uitstekende drijfveer om de bevolking een eerbetoon en werken door de rechtvaardigheid en de waardigheid van hen rechten van meisjes en vrouwen in heel de wereld, en dus het heeft begrepen en stimuleert Amnesty International van Yoga dag.

Boek uw uitnodiging als zoals deel uitmaken van de solidariteit van dit evenement en gratis.

Openingstijden: van de 10:00 uur en tot de 14:30 uur (beperkte capaciteit).

Waar: Impact Hub Madrid, c / 22 Alameda. Madrid

Meer informatie: http://besangha.com/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , , ,
Door • 20 Nov, 2014 • sectie: Evenementen