Licht van de Schrift / zie wezen

Zie de, Īśāvāsya Upaniṣad 6 is een vertaling en commentaar door David Rodrigo, leraar van Vedanta en meditatie op het zelf (Zie de volgende cursus en seminars aan het einde).

Lichte geschriften

यस्तु सर्वाणि भूतानि आत्मन्येवानुपश्यति।
सर्वभूतेषु चात्मानं ततो न विजुगुप्सते॥
yastu sarvāṇi bhūtāni ātmanyevānupaśyati |
Táto nb vijugupsate cātmānaṁ sarvabhūteṣu |

"Wie ziet alle wezens in het wezen
en het worden in alle die wezens,
doet niet haten."

(Īśāvāsya Upaniṣad 6)

Wie in alle zoals gezien niet zien meer dan zijn eigen wezen, zelf, zonder differentiatie, buiten organen, materialen en subtiele.

Alleen wie zichzelf helemaal gezien.

Het zelf, mijn eigen wezen, is het zelf bovenal slechts één en dezelfde onveranderlijke, ondeelbaar, onbeperkt. Geluk. Vrijheid.

Naast de aard van de ruimte binnen de vaas en buiten, in de ruimte kamer, en buiten, buitenruimte, is één en dezelfde. De differentiatie van de ruimte die we doen volgens de verschillende organen die we in de ruimte zien is een fictie. Dergelijke instanties bestaan in de ruimte en er is ruimte binnen en buiten hen. Maar de ruimte is slechts één en dezelfde, binnen en buiten de objecten, de base waar objecten bestaan. Zo wordt. Het bestaan waar ruimte en alle organen bestaan; het bestaan zelf binnen en uit alle organen die bestaan.

Lijkt het niet is wat ziet-extern of intern- maar wie ziet: het licht dezelfde, dat schijnt en verlicht. Waar het kan er duisternis of een ander licht dan zichzelf, zoals in de zon zijn er geen avond maanlicht.

Het zelf is permanent, puur bewustzijn en geen objecten waarover wij weten, dat ze komen en gaan als vallende sterren in de nevelen van de tijd. Beginnen met ons eigen lichaam-geest - ziel.

Being:

Schijnt- en autoconoce is.

Licht - stralen van degene die wordt weerspiegeld in onze bijzonder ten slotte en zie er (ervaring) onze eigen ideeën en gevoelens, we vasthouden aan hen en vergeet ons eigen wezen, onbeperkt zijn. Ons autodiferenciamos en kloof steeds onze eigen schaduw: onze individuele, wordt beperkt, angstig, kwetsbaar en sterfelijk. We verdelen de ruimte volgens de grenzen van de vaas, kamer, huis, enz.

Onze tot slot reist buiten ons lichaam via onze vijf zintuigen van de waarneming en vijf organen van actie (toespraak; te geven, nemen, elkaar raken van handen, benen te verplaatsen; seksuele orgel van uitscheiding) en verlichting (we weten het, we ervaren) objecten en mensen buiten ons lichaam en er interactief mee werken.

Zelf, mijn eigen wezen en al, één en hetzelfde, is het enige dat schijnt (is en is bekend) vanzelf (direct) en altijd:

-In de drie lichamen en daarna alle lichaam. Voor, tijdens en na de organen.

De drie instellingen zijn het materiaal, de subtiele (ideeën en gevoelens) en de causale. De laatste is waar de onwetendheid van mijn wezen nog niet heeft geprojecteerd de illusie van niet - verschillende objecten en mensen die zijn geboren en gezien - in, maar ja gedeeltelijk verbergt de worden. Door dit is het lichaam causaal het zaad, de oorzaak van de andere twee instellingen, subtiele en materiaal.

De geest, die ziet en onthoudt (ervaringen) objecten en andere wezens, schijnt niet altijd (is en is bekend). In de droom is diep, wanneer slaap zonder dromen of in meditatie diep, de geest van werk vertrekt en niet schijnt.

Licht, bewustzijn, bestaan, geluk, is niet de aard van de ten slotte dat is niets meer dan min of meer troebel en turbulente water dat weerspiegelt met min of meer het zelfde lichte onvolkomenheden, zijnd, perfectie.

-In de drie keer - verleden, heden en toekomstige- en voorbij tijd. Vóór, tijdens en na de tijd.

Die in alle als zijn ten slotte doorziet en hun zintuigen niet ziet maar eigen worden niet haat of wil. Hij is, bewustzijn pure, vaste, onveranderlijke, het wezen van allemaal zo is, bekend zijn rechtstreeks in de grot van je eigen hart. Welke gonna haat en wensen als niet u zien in plaats van aan uw eigen worden? Zou wat gaan gebruiken om te communiceren met de andere wanneer niet bestaat of andere instrumenten of instrumenten in de grot van je hart?

Verdunt je ego in het leven ook dat in de grot van je hart en dat u colma verdampen ze grenzen fictieve van hen verschillende instanties schijnt, lachen van hen is hekken waarneembaar van het veld van de onbeperkte levensduur.

In alles wat ziet betekent geen ervaring maar vrede, geluk zonder oorzaak of aandoening, vrij, eenvoudige trillen in de dezelfde bestaan. In zijn lichaam maar onaantastbaar door de beperking van uw lichaam, binnen en buiten je lichaam, zonder geboorte, beperking, verlangen, actie, verandering of dood. Wat wil u die permanent vervuld zijn? Eten op aarde die niet zelfs honger?

Die ziet zichzelf in alles, zoals gezien, en wie alles wat ziet zichzelf is een meditatie op is dat het overstijgt dualiteit, differentiatie, beperking van het lijden, verlangen, en dood die worden ervaren door middel van de zintuigen en tenslotte van ons lichaam.

Wanneer de schaduw van je wezen, je geest, ontkent de dualiteit (de realiteit van de differentiatie die waargenomen) onmiddellijk schijnt zijn substraat, de realiteit van alle dualiteit intuïtief is bekend: non-dualiteit. Worden één en dezelfde, onbeperkt, zonder differentiatie, onveranderlijke, volledige, gratis, eeuwige, onvergelijkbare geluk.

Weigert dus de oorzaak van alle lijden en de dood: de beperking, onwerkelijk maar voelde (mithyā), totdat je volledig je eigen wordt, wordt zichzelf en alles, één en dezelfde.

En niet er staan mogelijk naar de dualiteit, de beperking, de wens, het lijden en de dood, omdat niet er is noch de instrumenten of de objecten (het verschillende aan één zelfde).

Er is geen onwetendheid van iemands eigen. Al is niet leven de schaduw van één hetzelfde, maar het geheel van één zelfde, het bestaan hetzelfde, wat schijnt (is en wordt bekend) door Ja dezelfde (direct) en altijd, wie ziet, het zuivere licht dezelfde, bewustzijn.

Al niet uitgevoerd na de kruimels van plezier, maar dat zijn de bron van het geluk van de hele wereld.

Nu, zien uit het gat van je geest, een gevoel vanuit het raam van je hart, leven van de gevangenis van uw lichaam, het licht van de Vedanta u het licht zonder Vedanta of kenmerken brandt, eeuwig wachten op u in de grot van je hart. Hetzelfde licht dat schijnt in alle harten en de zon die de hele wereld verlicht.

Uw eigen licht, het licht, de vrijheid, de volheid.

OM TAT zat "Dat is de waarheid."
TAT TVAM ASI "U bent dat."

David Rodrigo
Heeft bestudeerd en ervaren ze de originele klassieke geschriften van spiritualiteit en filosofie in India (Bhagavad Gita, Yoga soetra's, Upanishads, Brahma soetra's, enz.) in de traditie van de Advaita Vedanta van Adi Shankaracharya hun voeten van Dravidacharya Ramakrishnan Swamiji (Shastra Nethralaya) en meditatie in de traditie van de yogi's van de Himalaya in tak van de Swami Sadhaka Grama Ashram (Swami Veda Bharati), in Rishikesh, India , 2008-14 (zes volle jaren).

Heeft verzonden van de Schriften en de Dhyana Gurukulam, traditionele school van meditatie, in Swami Rama Sadhaka Grama Ashram, Rishikesh gecoördineerd. Nu leert in Spanje.
Contactpersoon: drodrigog@Yahoo.es

Cursus en seminars

-Cursus traditionele leer van de Schriften van Advaita VedantaBhagavad Gita, Yoga soetra's, Upanishads, Brahma soetra 's… Eerste tekst: Viveka Chudamani, De parel van het onderscheidingsvermogen van de zijn en het niet zijn, Adi Shankaracharya.

Wanneer: Begint 5 mei, maandag, woensdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 uur

Waar: omgeving Hospital Clinic, Barcelona

Het aanbieden van voorgestelde dakshina: 80 euro/maand

Contact: drodrigog@yahoo.es

-Seminar ' OM, betekenis en praktijk)Mandukya Upanishad)’

Wanneer: Zaterdag 26 April, van 9:00 tot 14:00 en van 18:15 tot 20:15

Waar: Yoga Shala Alcobendas, Madrid

Contactpersoon: Anna Costanza. annayogashala@Gmail.com

-Seminar ' te onderscheiden zijn en niet, dat is de vraag'

Wanneer: Zaterdag 10 mei, 18:00 tot 21:00

Waar: School van Yoga Las Tablas, Madrid

Contactpersoon: Hiria Bernal. Hiria@escueladeyoga.org

Wie is

David RodrigoDavid Rodrigo Hij heeft bestudeerd, overwogen en ervaren de Schriften)Yoga soetra's, Upanishads, Bhagavad Gita, Brahma soetra's, (enz.) in Rishikesh, India, gedurende zes jaar in de traditie van de Advaita Vedanta van Adi Shankaracharya met Dravidacharya Ramakrishnan Swamiji en meditatie in de traditie van de yogi's in de Himalaya op Swami Rama Sadhaka gras Ashram (Swami Veda Bharati).

Hij heeft de Schriften in deze ashram en de coördinatie van de Dhyana Gurukulam toegezonden. Hij verblijft nu in Spanje.

Nu woont in Spanje. Leren more-drodrigog@yahoo.es

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 24 Apr, 2014 • sectie: Oude teksten