Intensieve zintuiglijke bewustzijn

Sensorische bewustzijn wil herwinnen bewustzijn van het moment, gevoeligheid, de mogelijkheid om te laten stromen van de beweging en het regenereren van onze energie. Sensorische bewustzijn workshops vergemakkelijken ons te herontdekken onze natuurlijke balans en brengen ons dichter bij onze ware identiteit. Enric Bruguera leerde hen in Madrid de dagen 21, 22 en 23 februari.

Ontspannen

Sensorische bewustzijn werk is een diep respectvolle praktijk voor lichaam en geest, en ons uitnodigt om te nemen van een pauze om te verkennen hoe elke keer opent de deur naar een nieuwe mogelijkheid. Spaties bewust, dat ons bieden een kans om te ontdekken ze gewoonten waardoor onze natuur manifest is met vloeibaarheid. Ervaringen die ons op het kan eerlijk met ons zelf, accepteren van wat we zijn in elk moment, waardoor ze wijzigingen die wilt ontstaan en waardoor nieuw leven in alle wat doen.

Enric Bruguera, Lid van de Sensory Awareness leiders Guild en leerling van Krista Sattler (Oostenrijk) en Lee Klinger mindere (USA), zowel directe discipelen van Charlotte Selver, met welke leringen deelde zij voor meer dan 30 jaar.

Ontwikkeling van workshops

De term "Sensory Awareness", vertaald als bewustzijn zintuiglijke, werd bedacht door Charlotte Selver voor het soort praktijk die uit Duitsland in 1938 naar de Verenigde Staten gebracht. De basis voor deze praktijk is ontstaan aan het begin van de eeuw met Elsa Gindler in Berlijn, en vervolgens werden ontwikkeld door Charlotte Selver (1901-2003) onder de naam "Sensory Awareness", vrucht van de leringen die hij kreeg van Elsa Gindler en zijn verblijf in boeddhistische kloosters.

Het is handig dicht bij de meditatie in actie, en ons rapporteert aan een grotere aanwezigheid en een vollediger aandacht, waardoor gedachten afstaan ruimte aan de waarneming van de zintuigen. Door dat beeld, verbinden we met onze diepe natuur, we open te stellen voor leven, ons lichaam regeneraat, en we worden ontvankelijker aan wat er in onszelf gebeurt en onze rond.

Het doel is om te herstellen van ons bewustzijn, onze gevoeligheid, de mogelijkheid om te laten stromen van de beweging en het regenereren van onze energie. Als praktijk is eenvoudig, ondanks het feit dat eenvoud doet niet verlichten, elk moment, leeft hier en nu. Met de focus op de adem waardoor beweging, gevoel van de zwaartekracht, evenwicht... het effect van wat we voelen dat we verbinding maken met onszelf en wat ons omringt.

In de sessies van sensorische bewustzijn het doel is de ervaringen die gebeuren in onze geheel, terwijl wij ons bewegen, ademen, interactie met aandacht vol leven... Zijn we aandachtig naar dingen als fundamentele als de gevolgen in elk deel van ons lichaam van het proces van respiratoire, in elke nieuwe ingang en uitgang van lucht hebben om veranderingen in lichaam perceptie en zwaartekracht, als we liggen, zitten, staan of lopen... we observeren in onze lichaamsbeweging lay-out kan worden gegenereerd, of we zien wat er gebeurt in ons wanneer we hebben om te communiceren met anderen of een object...

Schema's:
Vrijdag Februari 21, 2014, van 19:00 tot 21:00
Zaterdag 22 februari 2014, van 10:00 tot 13:00 en van 15:00 tot 18:00
Zondag februari 23, 2014, van 10:00 tot 13:00 uur

Plaats: International School of Yoga
C / Fuencarral 134. Vermelding door Alburquerque 28010-Madrid
91 416 68 81 T - 91 309 36 07 info@escueladeyoga.com

Meer informatie: http://escueladeyoga.com/Sensory-Awareness.html

EIY Logo

Hoofdkantoor: Straat Fuencarral, 134
(invoer door * Albuquerque *)-28010 Madrid
Tel.: 914 16 68 81-648 07 88 64 / info@escueladeyoga.com
www.escueladeyoga.com
www.escueladeyogaonline.com
Madrid - Barcelona - Elche - Mallorca - Santiago - Cadiz - Latijns-Amerika

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 10 Feb, 2014 • sectie: Lessen, cursussen en workshops, International School of Yoga, Evenementen