Boeken / echt geluk. Meditatie als een manier om eudemonia, door Alan Wallace

De Boeddha onderwees tientallen technieken te verbeteren, te stabiliseren en te verduidelijken van de aandacht. Een is met name bijzonder geschikt voor mensen zeer discursieve, conceptuele, fantasierijke en geestelijk habladora: collectie, vertaald uit het Sanskriet in Engels als mindfulness. Geplaatst door: Eleftheria publiceren. PRIJS: 23 euro

De Dr. Wallace, Na veertig jaar bestuderen en beoefenen van boeddhisme, getraind onder leiding van zestig leraren van Oost en West, deelt in dit waardevolle boek, bovendien aan de collectie, de fundamentele meditaties voor een pad naar innerlijke realisatie en menselijke bloeiende. De eudemonia die zijn voorgesteld door de auteur is een geluk dat niet door buiten verovering van aard of van het verwerven van roem en rijkdom, maar door de verovering van onze interieur obscurations en realisatie van de natuurlijke hulpbronnen die inherent zijn aan onze harten en geesten verworven is.

Wij zijn een praktische boek en gemakkelijk te begrijpen, waarin de lezer langzaam bevorderen en verdiepen in de verschillende technieken die zich in een eenvoudig en zeer effectief voordoen.

Van dit boek Jon Kabat-Zinn Hij zei: "dit boek zal geven aan iedereen die geïnteresseerd is in het spectrum van eenvoudige meditatieve praktijken afgeleid uit de boeddhistische traditie, maar in wezen universele, de meest diepgaande perspectives on wat is mogelijk voor ons als mens, evenals een uitstekende oriëntatie op essentiële attitudes getest door tijd en oefening om te upgraden van ons vermogen om aangeboren wijsheid ", mededogen en welzijn, hier en nu."

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 28 Jul, 2017 • sectie: Boeken en cd 's