De realisatie van de asana 's

De asana is erg belangrijk als je klaar bent met de juiste mentaliteit, omdat dan het werkt op drie niveaus: de fysieke, het mentale en energie. In echte hatha-yoga, bewegingen maken en unmake de positie worden uitgevoerd met traagheid en bewustzijn. Calle Ramiro schrijft.

Houding blijft roerloos voor een tijd, zo lang als aandacht wordt vastgesteld op het lichaam en een ademhaling wordt onderbroken door de neus. We moeten voorkomen dat een buitensporige inspanning te maken of te handhaven positie. Met nemen het tot het uiterste redelijk, het geeft af al hun voordelen.

Het belangrijkste is om te leven in de positie naar buiten en van buiten naar binnen. Onderhoudstijd is erg belangrijk om te leren en verbinding met rekken, massage, druk op vitale punten en machtscentra.

Het lichaam wordt een meditatie steun en hulp aan het verenigen van de geest. Het gebeurt dus bewust werken aan het lichaam, dat als een ladder naar de radja-yoga of yoga psycho is.

De zitting ondersteunt vele combinaties. Voor het gemak van referentie vergemakkelijken ik de tabellen opgenomen in mijn website. Zoals dring ik erop aan zo veel op mijn boek Sadhana (Redactionele Kairos), het geheim ligt in regelmatige beoefening, niet aflatende motivatie en geduld.

Calle Ramiro

RamiroCalleMeer dan 50 jaar is Calle Ramiro yoga onderwijzen. Hij begon thuis onderwijs en gemaakt van een Academie van yoga correspondentie voor alle Spanje en Latijns-Amerika. In januari van l971 geopend zijn Yogacentrum Shadak, dat is inmiddels al meer dan een half miljoen mensen. Zijn 250 gepubliceerde werk omvat meer dan vijftig gewijd aan yoga en aanverwante disciplines. Hij heeft Yoga maakte het doel en de betekenis van zijn leven, hebben een honderd keer reisde naar India, de bakermat van de yoga.

Zie de pagina van Calle Ramiro Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Ramiro-ACalle/118531418198874

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 18 mei 2017 • sectie: Calle Ramiro