'Yoga voor verandering', de Werelddag van solidariteit Yoga

Ter gelegenheid van de internationale dag van Yoga belt u join yoga en samenwerking. Centra en de instructeurs van yoga en meditatie van alle Spanje zal solidariteit activiteiten organiseren in de week van 17 tot en met 25 met het motto 'Yoga voor verandering'. Verplaatsen naar voeren ook waarden van yoga buiten de mat!

Het doel van de actie is te gebruiken van deze eeuwenoude praktijk voor bevordering van rechtvaardigheid, gelijkheid en help de kinderen en achtergestelde vrouwen in India. De collectie van speciale evenementen die zal worden georganiseerd in scholen en vrijwillige yoga centra, zal worden toegewezen aan projecten van NGO vrouwen, onderwijs, voeding en gezondheid Zaad voor verandering ontwikkelt in de sloppenwijken van Varanasi.

Ter gelegenheid van de Dag international van Yoga, die wordt gevierd op 21 juni, het zaad van de NGO's voor verandering, met de medewerking van dit online magazine YogaenRed, Wij gelanceerd 'Yoga voor verandering', een initiatief dat streeft naar het verenigen van de yoga met samenwerking en solidariteit.

India is het land van oorsprong van yoga, maar het is ook een van de landen die een hoger tarief van algemene armoede en kinderarmoede in het bijzonder verdienen. De doelstelling van dit initiatief is het gebruik van de oude praktijk van yoga ter bevordering van rechtvaardigheid, gelijkheid en help kinderen en kansarme vrouwen in de sloppenwijken van Varanasi hebben meer kansen voor de toekomst.

Masterclasses, lezingen en activiteiten van de solidariteit

Tijdens de week van 17 tot 25 junicentra en scholen van yoga in heel Spanje die toegetreden het initiatief tot zijn zij zal organiseren masterclasses, lezingen of solidariteit activiteiten Yoga, meditatie of een andere discipline van persoonlijke ontwikkeling, ter ondersteuning van het werk dat zaad ontwikkeld in de stad Varanasi, India, op het niveau van de verspreiding en bewustmaking.

De deelnemers wijzen op deze solidariteit daden van yoga, een bijdrage zal leveren 12 euro. Het is van een donatie die volledig zal worden gebruikt om projecten te financieren van onderwijs, voeding, gezondheid en de emancipatie van vrouwen ontwikkeld door de NGO op de grond in India. In ruil voor ondersteunende deelname van de centra en hun studenten, alle / als ze krijgt een slechte zaad van rudraksha bracht van Varanasi.

'Yoga voor verandering' is een collectieve actie dat u een koppeling wilt maken, op de internationale dag van Yoga, deze discipline van persoonlijke ontwikkeling met samenwerking. Een gelegenheid om kansarme gezinnen van de sloppenwijken en de ghats van Varanasi, bij te dragen om te veranderen van uw toekomst en bevordering van gelijke kansen te ondersteunen.

Hoe deel te nemen aan 'Yoga voor verandering'

De Centrum, school of yoga leraar die u wilt toevoegen Dit initiatief moet u uw gegevens en die van het centrum, het type gebeurtenis dat u wilt doen, de dag en tijd mail yogaparaelcambio@Gmail.com vóór 1 juni. Zodra de verzonden, ontvangt u een e-mail met alle informatie en materialen die nodig zijn om te organiseren en verspreiden van de activiteit.

Vóór 8 juni, U moet bevestigen dat het aantal deelnemers in haar activiteiten en bestellen van rudraksha Malas via link www.regalossolidarios.org.es/otros-Regalos/90-yoga-para-el-Cambio

Mensen die de praktijk van yoga u kunt zien in de Web zaad de stadscentra die deelnemen aan 'Yoga voor verandering', om te kunnen toetreden zo goed haar activiteiten. Zij kunnen ook helpen om te verspreiden van de gebeurtenis en het bevorderen van uw center of yoga instructeur om deel te nemen.

Wat te doen als u niet kunt deelnemen

Mensen die niet over de mogelijkheid van het organiseren of deelnemen aan een activiteit, maar willen ook samenwerken met 'Yoga voor verandering' maken een bijdrage kunt doen via de optie van '0 yoga'.

Met deze optie, u zal worden ter ondersteuning van het werk van zaad voor verandering in India en ontvangt ook de slechte zaad van rudraksha. Om deel te nemen in '0 Yoga' is toegankelijk direct via deze link: www.regalossolidarios.org.es/otros-Regalos/91-yoga-0

Zie dossier deze volledig PDF

Over zaad voor verandering

Zaad voor verandering is een Spaanse NGO die werkzaam zijn in Varanasi Sinds 2009 met kansarme gezinnen van de sloppenwijken en de ghats, leeft ondergedompeld in een spiraal van armoede, die op zijn beurt van ouders aan kinderen. Werkt momenteel op vier terreinen: onderwijs, voeding, gezondheid en de emancipatie van vrouwen.

Om te stoppen de spiraal van armoede en het voorkomen van kinderarbeid, verzorgt zaad voor verandering onderwijs voor kansarme, meer dan 200 jongens en meisjes die het aanbieden van een kwaliteit van het onderwijs in het hindi en Engels. Ook biedt door het programma van voeding, hen een ontbijt en lunch dagelijks, dus vechten tegen kind ondervoeding.

Op het gebied van gezondheid, zaad heeft een medische kliniek waar de query wordt doorgegeven, drugs zijn beschikbaar, vaccinaties en tandheelkundige screenings worden uitgevoerd. Op hetzelfde moment, heeft hij een groep van vrouwen uit de sloppenwijken als gezondheid initiatiefnemers ter bevordering van gezonde en hygiënische, gewoonten evenals controle van geboorte en zwangerschap gevormd.

Sinds 2011 werkt ook, de NGO met vrouwen uit de sloppenwijken om haar onafhankelijkheid en haar invloed binnen de familie en de Gemeenschap te verbeteren. Geletterdheid en beroepsopleiding projecten, evenals twee constructiewerkplaatsen van ambacht en geschilderde zijden sjaals, die hen werkgelegenheid en zelfstandige opties aangeboden.

Informatie en contact

Manuel Blanco Aisa

Vrijwilligerscoördinator van het zaad voor verandering

Telefoon: 639-648-880

E-mail: yogaparaelcambio@Gmail.com www.semillaparaelcambio.org/Colabora/yogaparaelcambio www.Facebook.com/semillaparaelcambio/ https://twitter.com/semilla_cambio


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • Apr 20, 2017 • sectie: Evenementen