Camino de Santiago en yoga: Trakteer uzelf op een Santiyoga

De redenen voor het starten van de Camino de Santiago spruitstuk kunnen worden: een sentimenteel einde, want om te delen met vrienden of weten wat de hel gaat op die reis dat iedereen is blij en, vooral, getransformeerd. Mis deze bijzondere en yoga pad, van 24 tot 29 juli niet!

Wanneer was de laatste keer dat u stoppen om te luisteren naar u? We zijn zo gewend aan het leven in een kunstmatige tijd die we weten echt niet wat is onze natuurlijke ritme. Geven ons de gelegenheid om erachter te komen wat een geschenk is en de Camino de Santiago Laat ons, omdat het feit van de uitvoering van een route lopen vereist ons om te blijven in een niet-gewone traagheid. Als daarnaast we technieken zoals gebruiken Mindfulness, yoga of bewuste ontspanning, Het zal toestaan dat ons verdiepen in deze rust te genieten van het moment. Hand in hand en in goed gezelschap, zullen we onze eigenwaarde van het vertrouwen en de sereniteit versterken.

Let's go stralende dit pad!

Sluit je ogen en stel je voor zes waardevolle dagen van intensereizen van Roncesvalles naar Estella (de Franse manier), doet een zeer waardevolle persoonlijke werk, gericht aan het verdiepen in jezelf.

Geven u de mogelijkheid u te ontmoeten en weten de leden van de groep in een diepgaande manier om te ontsnappen volledig verrijkt de rit en graag blijven, dus een paar dagen meer reserveren als u wilt uw manier uitbreiden!

Ik verzeker u dat u terugkeren zal home betoverd te hebben en verbaasd over de ervaring.

Ah! en aan het einde van elke fase van de route, gaan we wijn! Alle een cocktail van ervaringen!

Santiyoga geboren uit een diep verlangen, dus na deze vakantie, merkt dat iets gebeurd in je, er was een nieuwe verbinding met jezelf dat je niet weet vooraleer en kom terug omgezet.

Een onvergetelijke ervaring, dus je voelt delen, lachen, genieten, verrast, te leren en vernieuwen van u.

Leren om te stoppen, om te genieten, genieten...

Leve de Santiyoga!

Alle informatie hier kijken: http://www.santiyoga.es/

Tel. 654834033 | Infosantiyoga@Gmail.com

Mensen gaan begeleiden deze dagen zijn Montse Franco, psycholoog en coach, en Susanna Garcia, docent yoga en bewuste ontspanning. Twee professionals wijd gekwalificeerd en ervaren in hun respectieve gebieden. Beide une hen interesseren in menselijke en nauwe behandeling. Zijn wens is om u te begeleiden en begeleiden u in uw eerste stappen op de wegen niet gegaan, en vooral voelt u zorg.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • Apr 20, 2017 • sectie: Evenementen, Retraites