Yoga, woestijn & Berber cultuur

Het zuiden van Marokko wordt gekenmerkt door het licht, het contrast van kleuren en landschappen, de historische sporen van oude rijken en belangrijke stammen en door de grote aanwezigheid van de Berbercultuur manifesteert zich in elk van hun steden, dorpen en mensen. Ze wachten op u prachtige ervaringen van 13 tot 22 mei. Foto

© Inmakko Marakasso

"Wie reist brengt altijd iets nieuws" (Berber spreekwoord)

We zullen beginnen onze route in Marrakech, een van de vier keizerlijke steden van Marokko, verdiepen ons in zijn prachtige Medina souks, bewonder de Koutoubia moskee of ervaar de sfeer van het legendarische plein Jemaa el Fna, verklaard patrimonium van de mensheid. En vanaf hier, we invoeren in het zuidoosten van het land om te weten van de essentie en de ziel van de Berbers, de oorspronkelijke bewoners van Noord-Afrika, die hier meer dan 5000 jaar geleden kwamen.

Niet onmogelijk stroomwegen, we passeren verschillende steden en dorpen die nog leven en houden de dezelfde douane als hun voorouders en de mogelijkheid om te genieten van de landschappen bijna onwerkelijk en mooi als de PASO Tizi n ' tichka, de majestueuze Kasbah Ait Ben Haddou, de prachtige oase van Skoura of de vallei van de rozen, waar mooie damask rozen groeien wild.

Later, de Gouden duinen van Erg Chebbi in Merzouga We zal host voor meerdere dagen en zal ons de gelegenheid geven om te voldoen aan de woestijn, kameel lopen, lopen tussen de duinen en genieten van de sterren, verpakt in magie, charme en gastvrijheid van de nomaden van de woestijn.

Ook gaan we naar het kleine dorp van Khamlia, thuisbasis van verschillende sub-Saharisch stammen zoals de Bambara of Gnawas, dat zal ons muziek, zang en dans live. Door de vallei van de Draa en afgezien van de Tazzarine en Nkob, OASIS Kruis de indrukwekkende anti-Atlas te komen in Ait Ben Haddou en vanaf daar, komen we terug naar de exotische stad van Marrakech, waar onze reis eindigt.

Meer informatie: http://boomshankarviajes.com/package/viaje-de-yoga-por-el-sur-de-marruecos/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 15 Dec, 2016 • sectie: Reizen