De Sergeant Gertrudis, incognito, bewijs dat yoga

"Vijfde Congres International Yoga gesponsord door Solein Orange. Ik erin geslaagd te infiltreren mij op bevredigende wijze overeenkomstig het plan van mijn commandant Guruberto. (De Sergeant Gertrudis Soldevilla opname) "." Het is een verhaal van Roberto Rodríguez Nogueira, Yoga piraat.

sargentogertrudis

Niemand denkt dat na de verfijnde alias van Susananda de Sergeant is verborgen Gertrudis Soldevilla. Ik heb aangegeven om een bos van seminars, stadia, masterclasses, tupper/yoga en een praktische Workshop van Financiële Yoga Business (FYB), een nieuwe stijl met veel aanhangers. Ik ga het allemaal opnemen.

Dag 1 10:00: yogajutsudo praktische klasse. Onderwezen Senseiguru Tom bolwerk.

Senseiguruji, houdt van zijn vrienden — noemden hem vertrouwelijk en vertelt ons dat de VS - verkoop zand jurk tatoeages, zwarte broek en zwarte gordel. Hij begroet ons met een diep gevoelde neiging die duren zo lang ik denken dat het een lucht heeft gegeven... Nr. Het is een boog om duidelijk te maken dat er een zeer spiritueel Yogi onder het gebeeldhouwde lichaam. God zij dank dat maakt het weten... Hoewel ik trek het me te weten dat niet. Oh, heb ik gezegd het hardop!... Sorry.

We zijn begonnen. Majestic, hiëratisch op de voorkant van het isolaat, micro in keel is geplant en begint te verzenden. Stem diep en goed gehard. Ik zal vertalen. Handen omhoog, opzoeken. Lean tot touch de vloer aan met je handpalmen...

Een gek geluid...

(Einde van de opname. Vervolgens verslag geschreven door Gertrudis Soldevilla commandant Guruberto)

Er is sprake geweest van een daling. Controleapparaat gedaald. Vervolgens heb ik op hem gevallen. R.I.P. Heb niet de mode van het radicale omgekeerde posities. Allerlei was set van handen en de recorder spion ik liet in de eerste Handstand.

Het eerste deel van de klasse was goed. Een groet aan de zon gedurende een half uur met 45 verschillende manieren om het dennenbos. In de tweede Senseiguruji ons geleerd hoe te trappen van karate in onze praktijk nemen zonder het aanwakkeren van de buurman van isolatie. Dan toonde ons hoe te doden schoppen, mededogen en netjes, eerste serie, van sirsasana... Originele en frisse, maar in mijn ogen onpraktisch.

De stadium Het leek erg in de mode, zeer currao zeer of auteur, en Senseiguruji is als een kaas. Maar de manieren van het doden van mededogen, eerste serie, ik antojaron onrealistisch als goed sanisimas voor goede verkeer. Senseiguruji me heeft gegeven, de black belt (maar niet de telefoon, de zeer laffe) wanneer ik door een hond naar beneden zijn belachelijk garde in sirsasana doorgegeven en ik geschopt, ontwricht en gewurgd met klassieke technieken voor Pencak silat Indonesische vervelende Castiliaans en de genade van de moeder, die geboorte gaf aan mij, die van Cai was.

Hij verliest het. Na de stadium Ik ging naar de Neurobiociencia conferentie geneticocuantica volheid geboden door de Premio nobel en monnik zen Zarathustra Schroedinger, "Werkelijkheid, perceptie en geluk."

Als de eerbiedwaardige kon niet komen we geregeld aan een collega die door alle rekeningen, deed niet met die ging om ze te zien. De ongelukkig bracht een kat, zet het in een box en vertelde ons, maken het interessant, dat op het kwantumniveau men zeggen kan dat de kat nog in leven was en dood was was levend en dood in het vak omdat onze perceptie kan een specifieke kans niet ingesteld.

Testen met de Pole Classic Yoga

Met boos en felle brullende katachtige presenteren abalanzamos ons yoguicamente, allemaal samen, over de ongelukkige, het vrijgeven van de kat en kreeg het aan hem in het vak. Radicale veganisten wilde het gooien. Tot slot de medelevend, gemeenschappelijke verstand gezegevierd en we naar de rivier, die meer zacht.

Zoals we sparen tijd als gevolg van de beknoptheid van de interventie, zaten we in een cirkel, we waren het passeren van de kat en stellen ons. Er waren Yogi's van alle formaten, en ze ademde een omgeving van zoveel ontspanning, vrede, gebrek aan concurrentievermogen en voldoening dat ik twijfelde niet, in een ontslag, laat me met de kat en neem me naar mijn kamer. Ik noemde het Apofis.

Het derde evenement van de middag heette Pole Classic yoga, en is een variant van de klassieker Disciplines, uitstekende en spectaculaire Indiase discipline die blijkbaar bestaat uit impale vrijwillig op vele manieren die mogelijk in een post aan de grond genageld. Het kwam tot nu toe altijd als een vorm van display, maar het begint te worden beoefend in sommige westerse yogashalas. Bekijk het hier:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Het is een vorm traditioneel voor mannen, dus heb ik een bigotazo om onopgemerkt.

Ik dacht dat dat zou hebben dat standpunt met de sensuele paaldansen Ik heb altijd gevonden oefening en Toon erg elegant, sensueel en blij om te zien... maar wat zal. Van wat ik dit zal verscherpen om uit te voeren gezien heb na toe te vertrouwen aan de goden voor vastlopen, stabilisator en de shames vooruit, tegen de knuppel van weleer. Het moet zijn om te houden van celibaat, denk ik.

Indiase instructeurs gecontroleerd meesterlijk elke één van de partijen bij de uitvoering van de oefening. Springen, optrekken als bonobo's en draait volle snelheid sommige uiterst pranced en goodies. Anderen, ellendig, gewoon vol de snelheid van de met partijen, glijden tot op de grond met een zeer zachte gruniditos en zijn krap in de foetale trance. De master, ouderling van Pune krachtig amostachado, deed niet verbergen hun geluk wanneer een Engels geprobeerd om het. Hij vertelde me dat ik had een toekomst en me voor mijn snor feliciteerde.

Dat gaf me hongerig, dus ging ik naar het restaurant.

Het eten, in plaats van te worden toevertrouwd aan de Sikhs of aan de Krihsna van de Haas zo hoort het ook, gevraagd in een innovatieve catering keuken pranische van synthese. Foto-sintesis. We waren een half uurtje leren hoe om te absorberen zonne-prana met netvlies. Zoals het was bewolkt zet ons een proeverij nogal saai, vanaf de boot blauwe leds.

Yoga SubZero voor de release spijt en passies beheersen

Na het instrueren om Apofis om de hoek bar tortilla broodjes ging naar de klasse van Yoga, SubZero die zijn aangebracht in vijftien graden onder nul in bal grond en zijn fantastisch om te genezen van verwondingen, de hartstochten domineren en gratis de geest.

Ik denk, maar dit is een advies dat niet bewezen, dat de Professor en de uitvinder van de methode dood verscheidene maanden geweest. Ik heb opgemerkt hoe zijn assistenten hem en nemen het van de kamer in Lotus houding en niet knipperen of ademhaling tijdens de sessie. Zij zeggen de brochures die het hoofdniveau Subzero Yoga of limiet Disney.

Ik moet erop wijzen dat het geeft wat hij belooft. Niet naakt tot en met 15 onder nul doen wekken een passie, en als u niet meer dan sprongen en veel vloeken beweegt, er is geen agressieve sobreestiramientos. Laat dat ruimte, effectief, een ervaring van absolute bevrijding probeert. Zeldzaam, maar heb niet het gevoel zo bevrijd sinds ik mijn laatste klas van links Bikram.

Nirvikalpa Samadhi (meditatie) instrumenten

Na de yoga woonde Subzero een seminar van FYB)Financiële Yoga Business)die was druk. Het was op een conferentie en een interactieve praktijk simuleren opent een nieuwe yoga Center. Ik besloot om het testen van mijn nieuw verworven vaardigheden yoga.

De conferentie was van Hoe produceren, verwerken, pakket, vervoer, en verkopen van yoga-de consument, fris en klaar. Het werd gegeven door een metafysische School van Wenen en Adria chef econoom.

Toonde ons hoe met nanotechnologie en dingen die we niet, maar bijna organische en zeer begrijpen zouden groenten, vandaag al is perfect mogelijk om het realiseren van een staat van nirvikalpa Samadhi (meditatie) (absolute staat van verlichting) en pak een tetrabrick.

Zeggen dat het slechte tongen dat het gemaakt met SAP van Sadhoe spin. Klonen, daarnaast. Het bedrijf zegt dat is een barbarij en gebruik alleen vlees plant. Gecertificeerd veganist, vrije uitloop sadhus.

Conserveringsmiddelen en additieven nodig maken 99,9 effectieve verlies, maar de zoete smaak, zonder toegevoegde suiker en de drukte van verzadiging en cannabinoïden, maakt het ideaal voor kinderen met aandacht tekort, diabetici en ontevreden vet... De Amerikaanse markt is aan jou. Bovendien overschrijdt niet de limiet van het geluk in bloed tijdens het rijden. Het is beschikbaar in vijf smaken. Het heet Soilen oranje en ze zijn de sponsors van het evenement.

Praktijk bestond uit dividirmos de ploeg, kreeg een plaats (city) in de computersimulatie van een, en zij verdeeld zones van invloed voor elkaar. De winnaar zou de sponsoring van Soilen Orange om echt te maken uw project ontvangen.

Ik werk alleen.

Anderen, na het theoretische model voorgesteld, benadrukt marketing, sociaaleconomische profiel van de wijk, bevolkingspiramide, en andere. Ik koos voor een strategie van de klassieke infanterie een ploeg van fitness modellen en een andere voor portiers van discotheek te werven. Ik adiestré de eerste om cool choreografie waar sobresaliesen kont, borsten en buik. Enkele ideeën die ik nam het Senseiguruji bolwerk en anderen van mijn kennis van Sri Daiva yoga.

Ik voerde het bevel over het tweede bataljon te maken beleefdheidsbezoeken aan andere teams en de seminar-instructeurs. Zij droegen sommige verse foto's van rookie Pole yoga en mijn zwarte gordel van yogajutsudo zodat ze de nadelen illustreren van verhuren niet mijn bescherming in gevaarlijke business.

Georganiseerde macroyogaparties met S. oranje gratis voor iedereen en maakte tekeningen van yogapants Alibaba "Kardasian kont stijl" als de modellen gemaakt hun routines in masteryogaclasses massa. Ik werd geïnspireerd door mij subzero yoga te doen precies het tegenovergestelde. Binnen vijf minuten had hij 2.000 vierkante aanvragen, ten minste 1.750 ongelukkig vet (mannen en vrouwen).

Met dergelijke panorama Bank opende ik van benen met krediet loquetuquierasmiamol, de handel brengen op hun eigen en een cohíbas speciaal uitgevoerd met ticket van 50 tussen mijn tanden. De andere fracties feliciteerde overvloedig me na het betalen, goed gemotiveerd, dat de aangegeven prijs van bescherming liet ze mijn porteros-gestores, en ik heb ingehuurd om direct van de Vakgroep multinational liefdevolle investeringen (I´AM), die tussen ons we noemen instructeurs "blitzkrieg".

De yoga en de deur

Zoals altijd, na de overwinning ik voelde me leeg, dus in plaats van het bijwonen van het seminar van biomechanica myofasciale "Manoeuvres van autoosteopatia noodtoestand wanneer je de sacro-iliacale verwonden" die meer Yogi's YouTubers Ze kwam in vermomming en Auklet processie, ik de voorkeur aan mij te zetten in een kleine, lege ruimte waar ik zag een vrouw op een mat van markt maken eenvoudige wendingen.

Ik heb een tijdje yoga doen, tracking in stilte in hun routine. We eindigden met een vergadering meditatie.

Voor de eerste keer op de dag was ik serene, met de volledige geest en lichaam ontspannen en attente. Ik bedankte en vroeg de vrouw welke stijl van yoga behoorde. Ik zei dat de doelman, die was zijn rusttijd en die wist niet wat yoga, die ze geïmiteerd, spelen, haar kat, duidelijk de moeder van was Apofis, dat het nu aan de andere kant van de isolatie samen met hun nakomelingen Dommelen was.

CaraRobertoRoberto Rodríguez Nogueira. Yoga leraar sinds 1992. Schrijver en blogger. Studeren, oefenen en leren van andere benadering van sjamanisme, filosofie en magie.

http://elartedelacalma.com/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 17 november 2016 • sectie: Piraat Yoga