Kimberly Haynes, wakker van bewustzijn door middel van muziek

Mij wekken (Me wakker) is de naam van het debuutalbum van de singer/songwriter van New Age geboren in Californië dat gebruik maakt van muziek als een manier van genezen, uit te nodigen om te ontdekken een diepe en heilige ruimte van het hart, in de omgeving van de New Age, wereld-fusion, Folk en Pop licht. Schrijft Paul Rego.

Ontwaken Me (Kimberly Haynes)

Kimberly Haynes Het is een product van de modebewuste vrouw van deze tijd, in verband met de universele begrippen spiritualiteit en in het bezit van een mooie en krachtige stem kunnen reflecteren wakker bewustzijn en de verbinding met de waarden met betrekking tot de aarde, genezing, mededogen en spirituele elevatie.

Naast devotionele nummers of gebeden in nummer vorm, waarin Kimberly toont zijn veelzijdigheid en ervaring in verschillende gebieden van het liedje en muziek, de aanwezigheid en de uitgebreide tussenkomst van gewijd onafhankelijke producent en multi-instrumentalist David Vito Gregoli in het proces van Mij wekken Het biedt een breed scala van instrumenten als (akoestische gitaar met de snaren van staal en nylon, elektrische 6 en 12-string), de Zuid-Amerikaanse charango, basgitaar, mandoline, citer, banjo, piano (akoestische & elektrische), synthesizer, udu, drums, percussie, klokken, fluiten (Indiaanse en anderen), hindoe gopichand en kalimba. Haynes voegt zang, tamboerijnen en percussie.

In zijn persoonlijke zoektocht, Kimberly Haynes aangesloten op een vroege leeftijd met de perceptie van de ontwikkeling van bewustzijn en nam die oproep, met betrekking tot culturele en rituele aspecten van verschillende soorten. De opening toegestaan en kunt u als onderdeel van de Gemeenschappen door het uitvoeren van de rituelen van genezing die gebruikmaakt van de stem als een brug voor uw praktijk.

Naast de exploratie en de realisatie van de studie en de academische praktijk in de wereld van jazz, improvisatie en compositie begonnen Haynes 15 jaar geleden de intense studie van kerkmuziek uit de hele wereld. Gelijktijdig, voltooide hij vijf jaar van het leren van helende klanken, terwijl ik de wereld van de sjamanistische praktijken van Peru en de plechtigheden van de realisatie ontdekt. Het is door deze discipline, die vijf jaar in hun eigen proces bracht van diepe genezing, dat hij leerde om zijn stem samen met heilige instrumenten, met de bedoeling te vergemakkelijken genezing voor anderen. Deze krachtige werk resulteerde in het begin van de oefeningen privé veelzijdige, combineren zangles met prive healing sessies en sjamanistische praktijken.

Mij wekken (Me wakker"), met als ondertitel"liedjes uit het hart van een zoeker"het is een muzikale reis van ontdekking, healing, persoonlijke groei en devotie in een klimaat van akoestische schoonheid, ritmische afwisseling en chromatische rijkdom en instrumentatie.

Het is beschikbaar om te worden online gedownload

Paul Rego. Muziek-criticus. Yoga leraar. Integraal masajista-Terapeuta. Diploma in de geneeskunde, Ayurveda van India.
http://yogasinfronteras.blogspot.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 5 Sep, 2016 • sectie: Boeken en cd 's