De looptijd

Veroudering is onvermijdelijk, volwassen niet. Ouderdom van REACH is om natuur te voltooien van zijn plan; volwassen middelen om deel te nemen in een transformatieve ontwikkeling die niemand door zichzelf doen kan. Raul Santos Caballero schrijft.

Looptijd

Er is een merkbaar verschil tussen de bejaarde en die heeft gerijpt. In een volwassen persoon heeft niet alleen gewijzigde de "behuizing", maar die bewoont het. Aan de andere kant, kan een persoon leeftijd intern houden van de zelfde eigenschappen die haar decennia geleden samengesteld.

Leven kan uitgroeien tot een doorvoer die geleidelijk dichter tot de dood of in een het pad waar de persoon gaat u verder met het maken van uw reis een pad van transformatie en ontwikkeling. Volwassen is niet gratis, het moet aanwezig zijn. Niet worden gegenereerd om onze rug, of door eene verwaarloozing. Het is een harde bloei waarin moet zich bewust zijn van elk moment dat is geïrrigeerd. Niemand per ongeluk rijpen. Het kan iemand kijken rijp of volwassen in uiterlijk, maar in wezen houden zich ingegraven beperkingen die voorkomen dat evolueren in het pad van rijping.

Volwassen is niet accumuleren ervaringen, maar extract wijsheid van hen. Vervaldatum is niet vermoeiend jaar met een grote cluster van levendige gebeurtenissen, maar een mate van volheid en inzicht op een manier in diepe dynamiek van omstandigheden hebben bereikt. Deze extractie verrijkt verder dan de intellective kennis als ervarings dat het behoort alleen tot die het heeft gewoond.

Is niet looptijd

Om te begrijpen van de looptijd, moet u eerst begrijpen wat het niet. Bereik de bestemming betekent niet dat het landschap hebben genoten. Bereiken van een niveau van leeftijd betekent niet vooruitgang hebben geboekt in de realisatie van een. Die jaren kunnen worden benut om het bereiken van resultaten, aspiraties, en een heleboel materiële clusters. Maar de wedergeboorte voordat doet ons niet gebracht in een stap van rijpheid; Wat als suggereert, is dat we meer tijd hebben om deze stap, en zij onze houding die aantonen zullen zal of wij hebben bereikt dat step-up.

De looptijd is een gebouw waarvan de fundamenten zijn van oorsprong zijn uit de binnenkant van de persoon. Zal instorten, en zal terugkeren om te bouwen. Is een proces traag en conversie naar elke keer. De persoon niet beschikt over dit, oudere omdat begrijpt dat dit proces niet een einde heeft.

Vervaldatum is eenvoud, nederigheid, en niet een coating van verfijning. De looptijd is niet een rigide shell maar, integendeel, een staat van openheid. De volwassen persoon is op zich mogelijkheden om te gaan met de omstandigheden van het leven. Het heeft gesmeed middelen en het verstrijken van de tijd wordt een instrument voor ontwikkeling en haar zelflerend. Hij is erin geslaagd om te veranderen van houding zodat stromingscondities verzwakking van wrijving en het winnen van de strijd voor welzijn.

De persoon die het pad van volwassenheid reist heeft allerlei soorten vijandbeelden verloren. Hij weet de teugels van verantwoordelijkheid nemen zonder te laden op de rug van iemand. Het gaat om een marge van dien verstande dat de nietsvermoedende en weerloze persoon vóór de gebeurtenissen niet verlaten.

Symptomen van emotionele gezondheid en rijpheid zijn Staten volledige visie, gelijkmoedigheid, sereniteit, onvoorziene gebeurtenissen, ontwikkeling van de capaciteit van begrip en empathie, begrip, gelukkig binnen en bereidheid tot samenwerking. Symptomen van onvolgroeidheid zijn, afgunst, jaloezie, vijandigheid, overdreven reacties, onbegrip, egoïsme, biedt van kwaliteiten die ontbreekt...

Een juist niet gelijk zal zijn ontvangen door de volwassen persoon die voor de onvolwassen. In de eerste kunt u allerlei soorten conflicten teweegbrengen, terwijl de tweede kan kijken en ontwikkeling van het vermogen om te begrijpen en uitvoeren van hun onmiddellijke oplossing. De volwassen persoon is niet constant gekweld, weet hoe drop alle de tijd te nemen. Het begrijpen van de diversiteit van de verschijnselen van het leven en de nota's van het bewustzijn, zonder impulsiviteit. In de weg van het stileren van zelfrealisatie, gaat looptijd in de handen van het bewustzijn.

De zoekmachine streeft naar geestelijke volwassenheid niet als een prestatie of een beloning, maar als de toegang tot haar ware aard, uit de buurt van de emotionele ups en downs die het pad van realisatie belemmeren. Zijn hart is niet verankerd door de wonden ontvangen, maar onderhoudt een begripvolle houding en probeert te maken van zijn ervaring, soms bitter en andere zoete, een waardevolle schat waar te slaan de meest kostbare waarde nooit niets of niemand kunnen ontsnappen.

Raul Santos Caballerof is een schrijver (zijn laatste boek: sandalen door de zoekmachine) en auteur van de blog Op zoek naar zichzelf.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 13 Jul, 2016 • sectie: Handtekeningen