Essentiële diepe Sadhana: yoga vakantie

Volgens Joe Dispenza cellen raken verslaafd aan hormonale kwijting dat wordt gegoten in de bloedbaan, vrucht van de verschillende belevenissen. Ons systeem "oproepen", moet"" die ervaring steeds weer te vinden zijn homeostase, evenwicht en harmonie (soms satvico en andere rajasic of tamasico). Eva Klimberg schrijft.

Idee yogales

Dat de yogi's het samskaras of gewoonten, beperkingen noemen. Herinner je je vinylplaten? Toen ze draaiden... er vielen waar de platenspeler naald, begon te klinken. Het was reeds gemerkt en gedefinieerd van de groef die de naald moest gaan. Hij was al vooraf gedefinieerd.

Wanneer het vasanas of verlangens zijn gegroeid, gevoed en zonder bewustzijn vetgemest, is het gewoon een samskara genereren. Onze vitale impuls tot actie (in de vorm van verlangen, gedachte of fysieke handeling) zal neigen te zijn langs dezelfde paden of "groeven" die tot nu toe heeft gedaan. De gewoonte is gemaakt. We hebben de neiging om te herhalen onbewust, door gewoonte, zonder echte vrijheid van keuze.

Als elke ochtend te gaan naar school u krijgen een chocolade donut, nu om te ontwaken uw geest en je lichaam u vragen dit donut en ay als er zitten in de bakkerij! Je kunt niet naar klasse en laat naar een ander land, indien nodig, om te voldoen aan de "noodzaak?".

Swami Sivananda Hij zei een wens voor het genereren van een gedachte, een gedachte genereert een actie, een actie een gewoonte, een gewoonte wordt gemaakt een temperament en deze persoonlijkheid. Persoonlijkheid is van invloed op uw reis in het leven, uw bestemming.

Kennen deze geheimen van de geestelijke wereld, de yogi's verzorgd dat veel stemmen wordt afgedrukt sattvic of pure, voeden en cultiveren van gezonde gewoonten in alle richtingen...
De lettergrepen of schommels van aard zijn altijd afwisselend, dat is de aard van Prakriti, we weten het. De yogi's plan om de samskaras of positieve indrukken, wat verheft, inspireert en harmoniseert fysieke, mentale en emotionele te voeden ons ervaring dichter naar een vreedzame en uitgebreide van het leven, met al zijn avonturen (kinderen, hypotheek, werk, gezondheid, angsten, verlangens)... maar rustig en bewust.

Dat is Yoga, een filosofie van het leven. Een duidelijk standpunt. Een goed begrip van de betekenis van het leven, door middel van de reis van de ziel. En Nee, Yoga zijn duizenden technieken en praktijken die wij harmoniseren om onszelf in die gevoeligheid voor het leven en het heelal.

Die gevoeligheid instellen. Leven uit de diepe Yoga vereist toewijding, doorzettingsvermogen en een besluit om te ontruimen en gedefinieerd als positieve samskaras kiest.

Yoga vakantie

Een Yoga, een duik in het diepe Yoga vakantie is een injectie van zuiverheid (Satva). Het milieu, voedsel, het ritme, de stilte, de stimuli en hoe Nee, de studie en de praktijk, zijn zorgvuldig gekozen ter bevordering van de positieve samskaras. De menselijke relatie tussen de yogi's en doorbracht tijdens coëxistentie en sadhana (praktijk) is heel bijzonder. Met deze mensen gaat u delen, de stilte, de omgevingen van grote schoonheid, vreugde, diepe meditatie, evenwicht...

De focus en toewijding van uw partner genereert een golf van harmonie dat u naar je toe komt. Uw persoonlijke werk tot hem komt, en dus samen we een sfeer van grote schoonheid waar u respia liefde genereren. Dat liefde en harmonie zal helpen de ontwikkeling van de gehele mensheid, aarzel niet.

Zodat we zeggen kunnen dat de yogi's en doorbracht hetzelfde als de rest van ons zijn stervelingen hebben maar een geschenk, een geheim: yoga en praktijk ons balances, ontspant, harmoniseert, verlicht en gericht. Vanaf daar heeft leven andere kleur.

Komen en jezelf onderdompelen in een praktijk diep, complete, authentiek, reproduceren de voorwaarden en de kenmerken van het Gurukula systeem: leren in het leven, van 's morgens vroeg tot 's avonds de beste voorwaarden voor een verdere stap in ons proces van innerlijke groei te scheppen.

Lees de getuigenissen van degenen die al hebben genoten van een retraite van onderdompeling in de diepe Yoga: www.YogaArtStudio.com

Dat verheugd mij sterk bieden u deze ervaring: duik vakantie. Diepe yoga in de natuur. Van augustus 12-15 (brug van de Maagd). In de hemel van la Vera, Cáceres. 4 dagen slechts €270.

Eva Klimberg Polo Het is het vormen van Professor in de psychologie en diepe filosofie van Yoga in verschillende formaties van leraren, met meer dan 20 jaar ervaring. Directeur van Yoga Art Studio in San Lorenzo de el Escorial. Hij geeft workshops, lezingen en retraites over het gehele nationale grondgebied. Het werkt samen met artikelen in diverse dagboeken van yoga en radio programma's.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 8 Jul, 2016 • sectie: Algemene