Namaste, OM Namah Shivaya

Ik buig voor het bewustzijn dat je bent. Ik herken de goddelijkheid er in u is. Groet aan het eeuwig wezen die wordt uitgedrukt door middel van uw individualiteit... Al deze betekenissen worden gegeven in de mantra dat ze zeggen tot vaststelling van de Namaste mudra, een gebaar aan te sluiten bij de palmen van uw handen en licht wrijven het borstbeen met de vingerkootjes van de duimen terwijl hij zijn hoofd leunt. Emilio J. Gomez schrijft.

Namaste

Bij het uitvoeren van Namaste, de typische Indiase groet, gebeuren een breed scala aan alle technische details van betekenis. Handen sloot zich aan bij palmen maakte een onwaarneembare Atmanjali mudra, die uit een zachte oefening bestaat Druk tussen beide handen. Dergelijke druk vertegenwoordigt de verlangen naar Unie van individuele bewustzijn met universele bewustzijn.

De gewrichten van de vingerkootjes rozan lichtheid met het borstbeen op de hoogte waar is gelegen van de kshetram of buiten de Anahata chakra, het Center emotionele, ontwaken van het bewustzijn van zichzelf, van de Atman die in het binnenland van alle mensen bewoont.

Romp en hoofd lean zacht en op hetzelfde moment... wat mooie gebaar! Hoe zo eenvoudig en bescheiden aangetoond onderdrukking van ego, zelfs voor een paar momenten. De neiging van het hoofd vertegenwoordigt het hoogtepunt van al het werk van de Sadhana, spirituele beoefening, want het is een indicator dat de individuele 'ik' heeft zijn overstegen.

Tot slot, als alle deze grote mudra dat bijna alle van het lichaam omvat le Manasik Japa, het geestelijke reciteren van de mantra opnemen: OM Namah Shivaya… Ik buig voor jou... ik mezelf erkennen in je... Ben je... Of zoals wordt meestal gedaan met Baikhari Japa, hardop reciteren. Of beter nog, in de vorm van fluisteren, met Upanshu Japa, waar vrijwel alleen hoort het de zender en haar partner.

Te relateren met anderen hoeft niet iets anders. Alles is aanwezig. Alle. De nederigheid die een open en duidelijk, relatie kennis garandeert dat geeft erkenning van de ware aard van de partners, de melodie en empathie nodig voor een diepe communicatie... Twee harten gevonden... en hebben erkend in de andere.

OM Namah Shivaya… Niets meer we moeten zeggen of doen. De mantra en zijn betekenis, het bevat alles wat. Werkelijk alles.

De magie van mededeling van hart to hart dat dit mantra wekt dus moet gebeuren met de plechtigheid die het verdient. Voer geen. Langzaam doen... Kijken in de ogen van uw vergelijkbaar recht en tijdens het kijken naar hem aan boord van de palmen van je handen en zoekt je hart met je duimen.

Alleen wanneer u het leunt iets het bovenlichaam naar voren, uitvoeren van een eerbied die overloopt van de adel. Zij concludeert helling met een klein gebaar van het hoofd, terwijl geestelijk of in de vorm van een gefluister, altijd bij het zoeken in de ogen van uw partner, altijd zonder falen te zien van je eigen hart en zijn tegelijkertijd, het voelt... Express...

OM Namah Shivaya

OM Namah Shivaya

OM Namah Shivaya

Vermijd zelfs om deze woorden te vertalen in uw taal. Gewoon het gevoel van het, voelen de betekenis ervan. Smelt u in een kosmische omhelzing van energie, vreugde en geluk. Het is niet voor minder, twee harten gevonden.

OM Namah Shivaya

Emilio J.Gomez

Emilio J. Gomez es yoga van de binnenste cirkel van stilte Yoga leraar

T 616-660-929 - e-mail: info@silenciointerior.net - www.silenciointerior.net

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 27 Jun 2016 • sectie: Innerlijke stilte