Advaita retraite in augustus met Swami Satyananda Sarsawati

Van 3 tot en met 14 augustus Swami Satyananda gehouden een retraite gewijd aan de verdieping van de praktijk van Jnana Yoga, of de yoga van kennis, met de leer van het opperste juweel van onderscheidingsvermogen (Viveka Chudamani) van Adi Shankara. Door Mireia Fresno (Shivani).

Swami Satyananda Sarsawati_Retiro

In dit meesterwerk Shankara Het blootstelt in detail alle stappen van het proces van onderscheidingsvermogen tot kennis van de realiteit. Het beschrijft de staat van zelfverwerkelijking in de vorm van dialoog tussen de kapitein en zijn leerling. Graven diep in de methoden van meditatie en niveau, stap voor stap de leerling leert te herkennen als de Atman, het zelf.

De traditionele opvoeding van Swamiji, directe en compromisloze, is nectar voor een diep inzicht en ervaring van de advaita (non-dualiteit).

Hoe zal de terugtrekking?

11 dagen van het leven van de ashram in de natuur met ochtend en middag onderwijs, 2 dagelijkse praktijken van hathayoga, meditatie, zingen van kirtans, vegetarische gerechten en plaatsen van bezinning en stilte. Een ervaringsgerichte retraite met alle eisen te vergemakkelijken begrip van het onderwijs is geopenbaard beetje bij beetje de deelnemers binnen. Een kans voor delen van een paar dagen in het gezelschap van Swamiji en profiteer van de voordelen van deze oude wijsheid.

Meer informatie en inschrijving: Advaitavidya)www.advaitavidya.org) T. 619-261-773 (Yogeshvari)- inscripcions.advaitavidya@Gmail.com

Termijn zich tot de 18 juli 2016

Swami Satyananda Saraswati heeft gewoond grootste deel van zijn leven in India, gewijd aan de studie en de praktijk van yoga, de advaita vedanta en Kashmir Shaivisme. Leerling van Swami Muktananda Paramahamsa, woonde jarenlang met directe discipelen van Sri Ramana Maharshi die de gelegenheid gehad om te verdiepen in de filosofie van non-dualiteit.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 27 Jun 2016 • sectie: Lessen, cursussen en workshops, Evenementen