Verhalen te delen / "waarom live in Benares"

Mijn naam is Cristina Iglesias. Hoewel geboren in Madrid, vanaf zeer jonge en zonder te weten heel goed waarom, ik voelde aangetrokken door India. Ik studeerde sociaal werk met idee worden samen te werken, hoewel je echt gedroomd van het hebben van mijn eigen NGO in India en help aan al diegenen die het nodig hebben.

CristinaIglesiasBenares

In 2011 reisde ik eerst naar dit land met een meditatie-groep van het Tibetaans boeddhisme waartoe het behoorde. Toen we aankwamen in Varanasi en ik zag de ghats, koeien, de Ganges... ik werd verliefd op deze plek, die jarenlang, had gedroomd van. Dus na het vragen van een verlof in mijn werk in Spanje, kwam in de maand augustus van 2012 ik met mijn dochter Ananda (dat tegen die tijd had 8 jaar) te leven aan Varanasi.

Begon te werken in een NGO-Spaanse waarin drie jaar, en ten slotte in mayo's 2015 zet van mijn eigen projecten was: A NGO gericht om die gezinnen / mensen van Varanasi bereiken zijn onafhankelijkheid door middel van leningen persoonlijke, genaamd Swawalambi, en een bedrijf van reizen die al in Varanasi maar met die nu gewerkt samen te werken op actieve wijze: Sangha diensten.

Swawalambi werd geboren uit een staf van de ervaring met deze acteurs Spaans Ivan Hermes en Vicenta Ndongo. Ze zijn mijn partners in Spanje en samen werken wij met onze lokale partner, Swawalambi Society India. Aangezien begon te rollen in oktober van 2015 zijn inmiddels begonnen met twee business voor twee gezinnen, hebben bijgedragen tot een andere familie te activeren van uw bedrijf, met een meisje te betalen ze studies van haar vorig jaar van loopbaan en aan een andere persoon te betalen is een bewerking die niet voor u werken. We zijn erg blij met het antwoord dat onze eisen zijn geweest in Spanje en elders in de wereld die ons hebben gesteund door het doneren van geld ter ondersteuning van deze mensen en hen te voorzien van een betere toekomst.

Dus gaat Swawalambi naar doorwerken om aan al die mensen, nemen behoeften economische, hebben niet voor tools als zelfvoorzienend.

Aan de andere kant reizen de Sangha diensten bedrijf neemt actief in Varanasi vanaf het jaar 2012. De directeur Ravi Dubey intieme vriend is mij en mijn partner ook in Swawalambi. Toen ik zonder werk, u voorgesteld Ravi organiseren een culturele reis naar India in die, in aanvulling op reizen door India, de mensen die zij heeft gedaan had een ervaring meer diep van dit land. Uitvoeren van de eerste "Reis van kennis van de Indiase cultuur" in augustus van de 2015 met 10 mensen, en was al een succes. Delhi, Agra en leefde 10 dagen bijeengekomen in Varanasi gedurende 15 dagen. In een appartement en met een lokale kok die bereid zijn het ontbijt en het eten, gehost door hen ochtend heb dagen over verschillende aspecten van de cultuur van dit land: kasten, religie, yoga, ayurveda, vrouwelijke, etc. en door hen middag genoten van de stad het doen van activiteiten als klasse van yoga, massage ayurveda, concert van muziek, etc. al een ervaring voor onze 10 reizigers en voor ons! , die genoten veel met uw bedrijf!

Door die is nog steeds het organiseren van deze zo verrijkende reis, en de volgende gepland voor Van 1 tot en met 15 augustus.

Maar in Sangha diensten bieden we ook andere diensten voor degenen die willen om naar India te reizen:

  • Aan de ene kant, hebben we excursies en rondleidingen op Varanasi voor die mensen die al in India en die komen naar deze stad. Varanasi is een zeer oude stad, de stad bewoond's werelds oudste, en alles is vol magie. Maar zonder iemand die kan uitleggen aan u kan een zeer harde stad. Dus Ravi en ik wil reizigers de mogelijkheid geven een bezoek Varanasi in de handen van de lokale bevolking, mensen die, net als hij er of net als ik geboren zijn, tijd leven in de stad. En hebben bewezen te doen Varanasi met bedrijf veranderen veel het perspectief van de reizigers, dat u de uitleg en bezoeken waarderen.
  • Aan de andere kant, organiseren ook wat u hebben genoemd "reizen naar de brief door het noorden van India". Is een service die wij bieden aan die mensen die willen reizen naar India, maar dat sommige diensten moet tijdens zijn reis. Van aangepaste manier is hen helpt om hun behoeften te dekken. Sommige mensen willen alleen het transport tussen steden, anderen kiezen voor accommodatie, gidsen, vervoer, enz. Sommige vragen ons dat ze het ontwerpen van een route en les ter dekking van al deze diensten, anderen alleen ze tickets van de trein huren. Dat wil zeggen dat we aan de behoeften van de reiziger voldoen te maken van hun verblijf in India en vooral de organisatie van uw reis zo comfortabel mogelijk.

We zullen ook uitvoeren in September een bedrijf reis en we hopen in de toekomst zelf ook open voor deze sector.

En mijn activiteiten, werken als een Professor van de Spaanse aan het College van mijn part-time dochter te voltooien. Dus... ik niet aburro, noch een minuut!

Ik woon echt dankbaar omdat ik doe wat ik wil, dat is leven in India, delen mijn ervaringen met degenen die willen doen via Sangha Services, en betrekking hebben op mijn roeping van maatschappelijk werker met Swawalambi. Wat kan ik vragen?

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 20 Jun, 2016 • sectie: Algemene, Verhalen om te delen