De week van Yoga in Madrid

Ter gelegenheid van de tweede internationale dag van Yoga, heeft de Ambassade van India in samenwerking met een aantal scholen van yoga van Spanje bereid verschillende gebeurtenissen in Madrid. In IFEMA zal plaatsvinden de wet officieel de dag 25 juni, en de scholen samenwerken opent haar deuren voor het publiek de dag 21. Ook zal die dag er een klasse direct online voor iedereen.

Poster 2 ° internationale dag Yoga 18-34-25-lay-out

De officiële viering in IFEMA

Dag 25 juni: Van 10.00 tot 13.00 uur. Paviljoen 5 van IFEMA. Vermelding ten zuiden van IFEMA, Av. Parthenon 5. Breng uw mat en genieten van de oude wetenschap van de gezondheid en welzijn. Alle scholen samenwerken (zie volgende Act) zullen deelnemen op zaterdag 25 juni bij de centrale viering van de 2de internationale dag van de Yoga.

Hier is de video van de klasse die zal worden geprojecteerd, voor de duur van een uur, en die zullen worden gedeeld door alle die het bijwonen van de dag en met vertegenwoordigers van alle scholen:

https://www.youtube.com/watch?v=2On2yvGHmkA

Gratis klassen in samenwerkende centra

Van 19 tot en met 24. Dit jaar de Gemeenschap van yoga moedigt ons aan om te ontdekken van haar grote verscheidenheid van stijlen en scholen die bestaan. Op 21 juni, vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur deze centra die in deze week zo speciaal samenwerken openen hun deuren voor de hele wereld zodat ze kunnen deelnemen verstrekt gratis yoga sessies.

Deze scholen en de centra zijn: Internationale vereniging van Yoga en Ayurveda, Spaanse vereniging van Kundalini Yoga, Brahma Kumaris Spirituele vereniging, Ananda Marga, Vereniging APYTA, International Sivananda Yoga Vedanta Center, International School of Yoga, Stichting de kunst van het leven, Asociación Española de Yoga Iyengar (AEYI), Vereniging van bewustzijn van Krishna (ISKCON), Yoga Federatie Satsanga, Naad, Yoga, Studie van de yoga Cobeña.

Verdere acties en initiatieven

Centro Sivananda Vedanta Madrid

22 juni. Deuren open vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur

U aanmoedigen om deel te nemen in een klasse van yoga en een meditatie met de volgende thema's: ademen in de asana en meditatie door de vrede.

Meer informatie: http://www.sivananda.es/dia-internacional-del-yoga-2016

De kunst van het leven Stichting

21 juni van 18:00 uur

Meer informatie: http://www.artofliving.org/es-es

Aomm.TV, klasse direct online

op 21 juni. Door opeenvolgende, in tweede jaar Aomm.TV ze vieren de internationale dag van Yoga met een gratis yoga en geleide meditatie klasse door Gisela Vazquez en Mario Silva dat ik leef retransmitiremos van Madrid. Om de video te openen, is het alleen nodig dat u uw gegevens invullen en u inschrijven. De 21 dagen treedt in verbinding en je ziet de klasse waaruit u kiezen.

Vorig jaar, zijn meer dan 3.000 mensen uit heel de wereld verbonden en Verenigd door een passie.

Belangrijkste medewerker van het evenement, Stad Yoga.

Meer informatie: https://www.aomm.tv/eventos/dia-internacional-yoga-2016

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 13 Jun, 2016 • sectie: Evenementen