Viaje/ Cultura, relax y curso intensivo de yoga en la India

Es el viaje más completo que puedas soñar: combina un Intensieve Yoga cursus impartido por Silvia Jaén (es español, por supuesto), con visitas culturales, actividades en grupo y, por supuesto, con tiempo libre de relax.

Rishikesh

We zullen beginnen in de enorme Delhi, de hoofdstad van het land. Een stad vol contrasten en de diversiteit en de rassenvermenging, een bezoek aan zowel zijn oude gedeelte "Oude Delhi" en de meest recente, "New Delhi". Vandaar, om te beginnen Haridwar waar zullen we deelnemen aan een van de "Ganga Aarti" meest spannende en populaire van de India.

We zullen doorgaan naar de naburige Rishikesh, genaamd "De hoofdstad van Yoga". Deze een andere heilige stad geeft ons de wind van de Himalaya, de schoonheid van de Ganges en de energie van de yogi's, ashrams, sadhus en pelgrims. En in dit onvergelijkbare, bijna alle van de opleiding van Yoga zal worden onderwezen.

Zullen we een stop in de buurt van de bossen van Dehradun passief deel van de ervaren en tot het einde van de cursus. De volgende bestemming brengt ons naar Himachal Pradesh, dichterbij nog steeds in de Himalaya, specifiek Dharamsala, het huis van de Dalai Lama, de regering van Tibet en duizenden Tibetanen in ballingschap. Gaan we naar het interieur van de Punjab om te leren kennen Amritsar, "de heilige stad van de Sikhs" en de verbazingwekkende "Gouden Tempel". Tot slot zullen we eindigen in het levendige Delhi, de stad die nooit slaapt, om te leven intens onze laatste dag in India en zetten goed punt en einde aan dit grote avontuur.

In de loop van Yoga

De Yoga cursus zal plaatsvinden in de steden Rishikesh en Deharadun, situadas al norte de la India. Consta de un total de 30 uur en het zal een combinatie van praktische en theoretische sessies. Het zal toestaan de beoefenaar aan de ene kant geplaatst in de omgeving waarin de Yoga is ontwikkeld en aan de andere kant, het uitbreiden van praktische en theoretische kennis in de praktijk yoga omvat. Door asana's, pranayama en meditatie, kunt u een breed terrein te ontdekken in termen van gevoelens en subtiliteit is betrokken.

Wij zullen omgeven door bergen en de lucht van de Himalaya, kunnen we mediteren op de oevers van de Heilige Ganges, deelnemen aan ceremonies en heilige rituelen of ongelooflijke zonsopgang en onvergetelijke zonsondergangen, Als we dieper en ontdek nieuwe sleutels en tools om onze eigen persoonlijke sadhana.

Wie is de reis- en cursus?

Beoefenaars van Yoga, alle niveaus, die willen verdiepen en verbreden van hun persoonlijke praktijk maar ook aan al die mensen die willen starten of een andere manier benaderen, persoonlijke Yoga en een onvergelijkbare als het is India.

Het is belangrijk om te verduidelijken dat er niet een leraar opleiding, maar een persoonlijke yoga opleiding en dat aan het eind van het, alle deelnemers krijgen een diploma en een certificaat van deelname.

Prijs: €1395 / persoon (internationale vlucht Madrid-Delhi / Delhi-Madrid niet inbegrepen).

Als u geïnteresseerd bent, vragen ons het volledige Dossier van de reis en het programma van de cursus van Yoga!

Termijn zich tot de 15 juli 2016

Más información y reservas: Boom Shankar Viajes. (Jose Ferrer y Sita Ruiz)

910 840 652 t / 620 916 039 - info@boomshankarviajes.com

www.boomshankarviajes.com

Professor

SilviaJaenIndiaSilvia Jaén Hij is Professor van Hatha Yoga met meer dan 15 jaar gewijd aan het onderwijs en de opleiding van docenten en 20 jaar persoonlijke praktijk. Zijn passie voor Yoga en verlangens willen blijven leren en verdiepen, kwam u aan de Iyengar traditie zeker gemarkeerd en zijn manier van praktijk, begrip en Toon Yoga beïnvloed.

Het heeft de mogelijkheid om te reizen naar verschillende delen van de India bij tal van gelegenheden en dit zal de derde reis in groep die samen met organiseert Boom Shankar reist.

Vandaag, geeft privé en groepslessen, alsook cursussen en intensieve zowel in Madrid en andere steden in Spanje. Stuurt zijn eigen Yoga leraren opleiding, participeert als onderwijzer in verschillende scholen en centra en publiceerde artikelen in diverse media in verband met Yoga en persoonlijke ontwikkeling. Uw persoonlijke website is www.silviajaen.com


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 9 Jun, 2016 • sectie: Reizen