Film / het leven van Yogananda 'Wakker' premiere

Paramahansa Yogananda (1893-1952) wordt beschouwd als een van de grootste in recente tijden spirituele cijfers. Auteur van de meest beroemde en veelgeprezen bestseller Autobiografie van een Yogi, een klassieker van spirituele literatuur. Op 19 juni in première in Spanje de film over zijn leven, Wakker, het leven van Yogananda. Wij bieden u een aanhangwagen.

Yogananda_Awake

De documentaire is gewijd aan het leven en de leer van Paramahansa Yogananda, Auteur van de spirituele klassieker Autobiografie van een Yogi, Het verkocht miljoenen exemplaren over de hele wereld en het is nog steeds beschouwd als belangrijke literatuur voor yoga liefhebbers, filosofen en zoekmachines.

Gefilmd in drie jaar met de deelname van dertig landen over de hele wereld, verken de reden waarom miljoenen mensen hun aandacht naar binnen op zoek naar zelfrealisatie geworden.

De première zal zijn de 19 juni in de film Capitol van de Gran Via van Madrid.

De figuur van Yogananda en zijn universele mystiek naderen alle mensen in de wereld kochten de waarheid en volheid van de mensvoorbij de religies, door ze in de ervaring van menselijke Goddelijkheid te combineren. In een moment van religieuze, politieke en menselijke brengt Yogananda een essentieel en verenigende visie.

De documentaire is geregisseerd door Paola di Florio en Lisa Leeman. Dit werk is beschreven door de New York Times als "buitengewone" en "emotionele". De Angeles Times Hij vond het "diep poignant, onthullen en spannend".

Het materiaal bevat interviews met bekende tekens en leidt ons naar de heilige steden van India, naar goddelijkheid Schoolen Harvard, met haar quantum physics laboratorium; het centrum voor wetenschap en spiritualiteit aan de Universiteit van Pennsylvania; naar het Center Chopraen Carlsbad, Californië.

Wakker Het is een verhaal van een constante verlangen voor de mensheid: de universele zoektocht naar alle menselijke wezens
van de Bevrijding van het lijden Bevrijding van het lijden continu geluk.

Paramahansa Yogananda

In 1920 kwam hij naar Amerika in 1920 uit de India. Het was de eerste grote meester van Yoga die geleefd en geleerd in het westen al meer dan 30 jaar. Hij stichtte zelfrealisatie Fellowship in 1920 en Yogoda Satsanga Society of India in 1917, die nog steeds met haar geestelijk erfgoed over de hele wereld.

Gandhi was zijn discipel, de winnaar van de Nobelprijs voor de literatuur, Rabindranath Tagore, winnaar van de Nobelprijs voor de natuurkunde, Sir C.V. Raman, en beroemde wetenschappers uit de Verenigde Staten, als Luther Burbank en Steve Jobs, zijn volgeling en promotor, vragen die zijn begrafenis omslagregeling naar iedere genodigde een kopie van de Autobiografie van een Yogi.

Yogananda ontving ook de plechtige eerbetoon van de regering van India, die hem officieel erkend als een van hun grote heiligen. Autobiografie van een Yogi Het is niet alleen het aansprekende verhaal van een buitengewone leven, maar ook een grondige uiteenzetting van de oude wetenschap van yoga, waarin duidelijk wordt uitgelegd van de subtiele wetten waarvan de toepassing kunt het uitvoeren van buitengewone prestaties en, vooral, tot het domein zelf. Het is inmiddels meer dan 40 talen vertaald en gelezen door miljoenen mensen.

Interviews in de film:
George Harrison (musicus)
Deepak Chopra (schrijver en docent)
Anita Goel (erkende onderzoeker en pionier in nano-biofysica, adviseur van Obama en Minister-president van Canada)
Russell Simons (hip hop platenproducer)
Kruid Jeffries (acteur en jazzzangeres)
Robert Oppenheimer (theoretisch natuurkundige geëerd door Kennedy en Johnson)
RaviShankar (sitar, virtuoze musicus, vader van Nora Jones).
Marc Benioff (internet en filantroop, ondernemer Steve Jobs werknemer).
Bikram Choudhury (oprichter, BikramYoga)
en zelf-Realziation monniken, Fellowship, onder anderen.

De trailer:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 6 Jun 2016 • sectie: Grote meesters