Dharana, draai de boog

De beoefenaar van yoga is een warrior, een vechter die de verovering zelf tracht, maak je lichaam en je geest werkt en resistente instrumenten voor het overwinnen van de obstakels die hem van het wordt scheiden. Carmen oude schrijft.

ARC

In de Adi Parva van de Mahabharata Het vertelt ons over de prestatie van Arjuna (equivalent aan de ziel van de geïnitieerde), samen met Krsna(het interieur leraar of Christusbewustzijn), voldoen aan de gewoonte van het branden van het bos Kandava, hoofdkwartier van de gedachten, verlangens en reacties van het ego.

Arjuna deze toewijzing accepteert u voorstelt Agni, Heer van het vuur, maar verzoeken om hem te ontmoeten een krachtig genoeg boog. Deze boog in Yoga is Dharana, de mogelijkheid om zich te concentreren, maken de geest, vrij van schommelingen, "cittasia band", bedrijf, bedrijf, gedomineerd.

Dharana, draai de boog, is een proces dat vereist van fysieke en mentale kracht en heerlijkheid in de techniek. De schutter moet voldoende persoonlijke balans te houden, vrij van afleidingen, wensen of sporen van het verleden.

Een boog is niet verscherpt in een dag; precieze jaar. Zijn techniek is niet geïmproviseerde; vereist een tekenreeks bewezen begonnen aan begonnen, beschermd door de traditie discipel, die geen aankoop of is het onderwerp van consumptie, maar die wordt verkregen door zelf-verbetering, zuivering en standvastigheid.

Draai de boog staat van de lancering van onze ziel pijl op het uiteindelijke doel van het wezen, de beoefenaar wordt held, de asielzoeker in Hunter, de mens in begonnen.

Heb niet de kans of geluk. De persoonlijke mat weet de verdiensten alleen. Techniek niets extra of ontbrekende. Wij zijn gedefinieerd, gesystematiseerd en geconserveerde sinds mensenheugenis.

Draai de boog is niet voor de zwakke, weifelend, ongeduldig of impulsief, maar voor de gelukkige Warrior ziel van Yogi, bescheiden, eenvoudig, kalm en hardwerkende, hij zijn leven gewijd aan de volledige praktijk van yoga disciplines via zijn acht leden, acht stappen die is gevorderd in spiraal, tot een sterke en nauwkeurige gedachten Als de boog gegeven aan Arjuna door Agni. "Een naam Gandiva boog:"Dan gespannen hij de boog; het geluid van de reeks was verschrikkelijk en schudde aan Arjuna als hij had niets wiegde hem tot dan…”.

Carmen oude erfgenaam (Ahimsa). Yoga leraar, een graad in de informatica en recht door de Yoga Vedanta Academy (School van Sivananda) en door de Spaanse vereniging van beoefenaars van Yoga (school Manuel Morata).

Workshops en retraites in Granada. Aankomende data: 11 juni "fire. Derde chakra".

Intrekkingen van 28 tot en met 31 juli in waarde en 17 tot en met 22 augustus in Gualchos Hill.

Informatie: 620549192 Tf. ahimsayogandalucia@Yahoo.es


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 6 Jun 2016 • sectie: Carmen oud, Handtekeningen