CD / eenheid maakte muziek door Gandalf

Alles is één-één Het is de naam van het nieuwe album van Oostenrijkse multi-instrumentalist en componist Gandalfdie sinds 1981 wordt muziek gemaakt en gestalte geeft aan de New Age genre.

Gandalf

Deze kunstenaar, die 35 jaar met muziek viert, presenteert zijn nieuwe werk, dertig tweede van zijn carrière en bewerkt door Echte muziekmet een sterke aanwezigheid van de piano, omringd door een sfeer die naar de grootsheid van het vulkanische landschap van het eiland La Palma in de Canarische eilanden terugverwijst.

Elke editie van dit nieuwe werk is een klein stukje waarmee verschillende sensaties, zijn regelingen, door de combinatie van akoestische instrumenten zoals schacht uitvoering van de melodie te spelen klassieke, folk of etnische muziek en op hetzelfde moment, het scheppen van een paar atmosferen met synthesizers die uit te buiten de sensaties van pure muziek luisteren breiden.

Als kunstenaar in de wereld heeft deze ervaren zanger die toerde vijf continenten en die speelt piano, gitaar, saz (uit de familie van de luit), percussie, keyboards en synthesizers, dat wil zeggen, omringd door grote kunstenaars die bijdragen accenten en emoties naar de schijf, gevarieerde soundscapes maken.

In Alles is één-één Ze nam deel als gast Merike Hilmar (cello) en zijn zoon Christian Strobl (percussie); Peter Aschenbrenner (Ierse fluit en trommel), Karin Leitner (Ierse fluit), een aantal speciale gasten bij aan Gandalf lange tijd; In aanvulling op Vasile Marian (duduk, Armeense fluit). The theme Sung getiteld"Alles Is één"het is geïnterpreteerd door de getalenteerde Pools zanger Agnes Milewski.

Gandalf met name genoemd zijn ervaring in de Canarische eilanden, aandacht voor het unieke klimaat van de eeuwige lente en de diversiteit van de landschappen. Vanaf daar uitgenodigd de luisteraar te zien van het eiland La Palma door middel van zijn muziek.

Alles is één-één Het is een rit naar het ontdekken van de verschillende aspecten van de klassieke, etnische en geestelijke muziek, gesmolten in een meesterlijke manier door een kunstenaar die toevallig een van de meest prominente hedendaagse muzikanten van zijn land.

U kunt downloaden Alles is één-één bij Amazon

Paul Rego. Muziek-criticus. Yoga leraar. Masajista-Terapeuta hiolístico. Diploma in de geneeskunde, Ayurveda van India.

http://yogasinfronteras.blogspot.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 31 mei 2016 • sectie: Boeken en cd 's