De goeroe Constancio Gribaudo door Spanje tour

Een voorstel dat ter beschikking wilt stellen kennis en tools om gelukkiger en volledig mens, het vinden van de eigen antwoorden en een geestelijke zin van het leven. Goeroe Constancio Gribau zal het bezoek van verschillende steden in Spanje van 3 juni tot 4 juli.

Guru_Constancio_Gribaudo

Argentinië, met meer dan 35 jaar als een instructeur van YugYoga. Docent Yoga en Transpersonal ontwikkeling, seksualiteit en Tantra workshops. Psychologie en ondersteuning van het paar. Het is de exploitant in de sociale psychologie, bereid in de school van de Dr. Pichon mijmering in Buenos Aires.

Auteur van twee boeken gepubliceerd Op zoek naar de Heilige en Leven van mannen en vrouwen, Tantra van de mens aan de Heilige in de huizen van cultuur.

In mei 2014, is gewijd aan Guru (leraar) na de bloedlijn van de grotere broer José Manuel Estrada, de Meester José Marcelli Noli en meester Gustavo Toro Uribe, de Opperste volgorde van de Waterman-lijn.

guru_constancio_gribaudo_2016_nacional_cartel

De tour

• Gebied Canarischeeilanden: Tenerife en Arautapala van de Ashram. Juni 3 tot en met 7. Poster PDF
Santa Cruz de Tenerife: Centro Atlantida
Ashram-Arautapala: Blog

• Zone centrum: Madrid en Ashram Valdeiglesias. Juni 7 tot en met 12. Poster JPG.
Madrid: Center cirkel harmonie: Web
San Martín de Valdeiglesias Ashram: Web

• Noordelijke zone: San Sebastian, Barcelona, Zaragoza en Huesca: 12 tot en met 19 juni.
Barcelona: poster JPG
Huesca
Zaragoza: Center nieuwe lichten: Web, Poster JPG en PDF.
Co-existentie in San Sebastian: poster JPG en PDF, Brochure PDF

• Lift: Cartagena en Ashram tuin Alhama: 19 tot en met 26 juni.
Ashram Alhama: Blog, Poster JPG

• Zona Sur: Cordoba, Granada en Malaga: 27 juni tot 3 juli.

Wereld Yoga dag

Het Internationaal College van leraren YUG Yoga Yoghismo, COIPYYY, breidt een hartelijke uitnodiging tot alle centra van Yoga en verenigingen van de culturele netwerk voor menselijke broederschap, deel te nemen aan de viering van de Internationale Yoga dag 21 juni, deelname aan het voorstel van verschillende verenigingen international van Yoga ter bevordering van vrede, gezondheid, bewustzijn en het belang van het leven van de ervaring van Yoga. Wij nodigen u uit om samen met ons en bevorderen en het realiseren van een gebeurtenis die de waarde van het systeem van Yoga tot welzijn, bewustzijn en vrede van de mens in verschillende ruimtes te communiceren.

Elk jaar ontvouwt zich de creativiteit van leerkrachten in verschillende activiteiten: praktijk Asana, meditatie, karma yoga, conferenties, rondetafelgesprekken, wandel- en meditatie, in het openbaar plein, een park, de bibliotheek, het Cultuurcentrum... en verspreid via de pers, de radio, de sociale netwerken enz.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 30 mei 2016 • sectie: Lessen, cursussen en workshops