Festival van mantra's OMMadrid 2

Als u houdt van muziek en mantra's, stellen wij voor deze reis van het geluid tijdperk van India en Europa samengevoegd door Swamini Radhananda (Eva Espeita), de diepte en schoonheid van de Raga uit India door toedoen van Vrindaban de Lounge, de dromerige, intieme voorstel Nidra tot de fusie en de integratie van Shivaya Om curve passeren. Alle zaterdag 28 mei in de ruimte ronde in Madrid.

OmMadrid-2-1

Swamini Radhananda Saraswati (Eva Espeita) drinken uit de originele bronnen van de oudste muziek van India (devotionele zingen, dhrupad, Vedische chant) en hen verenigt naar Europese middeleeuwse wortels, ruimte voor de vocale improvisatie geïnspireerd door verschillende folklore en verschillende culturen van de wereld trancemuziek toe te voegen. Vergezelde hij heeft grote muzikanten en de meesters van het devotionele zingen in onze binnen- en buitenland, en ditmaal die het gaat om ons te tonen de maximale eenvoud van meditatieve muziek vergezeld gaat gewoon door het geluid van het refrein. Eva Espeita: Zang, tamboerijn, harmonium, maar

Vrindavan Lounge ondergedompeld in de wereld van de fusie tussen instrumenten, ritmes en geluiden uit verschillende culturen, vergezeld gaan van een elektronische lounge en chill. De instrumentatie van dit duo bestrijkt een breed spectrum dat geluid zuiverder als de Bansuri (fluit van de India), Sarod of de Didjeridoo combineert, percussie instrumenten zoals tabellen (percussie van de India) of de Derbûkat, door aan het bereiken van de Western geluiden zoals gitaren of synthesizers. Alle delen dezelfde ruimte die beoogt het creëren van omgevingen en unieke momenten van ontspanning. Mario C. Marí: Sarod, gitaar, synthesizers / Jorge Benito: Bansuri, percussie, stem en rubab.

Nidra Het is muziek droom... fusing etnische en instrumenten zoals de duimpiano, het kalimba, Indiase tabel, de bansuri, de rebec, de didgeridoo, gitaar, viool, de bendir. Uit de impuls om te roepen, door middel van muziek, intrinsieke factor transcendentale er geboren. Muziek als een voertuig dat tot wezen... de nagedachtenis van "die", die omvat alle leidt, alle-omringt. En die toespraak... spreekt tot ons... tussen klanken en echo's met het begrip blikken medeplichtigen die worden herkend en fluisteren dat, alleen in stilte resoneert. Eduardo Spina: Duimpiano, kalimba, bansuri, didgeridoo, zang / Daniel Espada: gitaar, zang, bendir, Indische / Patricia G. Monje: rabel, saz, viool, zang.

Shivaya Om maakt gebruik van een fusie van ritmes en stijlen muzikale van Oost en West, maar zonder verlies van de essentie van de traditionele van het zingen-devotionele India en anderen spirituele culturen Shivaya Om beoogt te geven hen om te weten voor een mode eigen en natuurlijke, innovatieve en toegankelijke, als een instrument om te kalmeren van de geest en openen het hart Eduardo Solarte: slide gitaar, percussie en stem / Jesus Ananda : Akoestische gitaar, percussie, keyboards en zang / Santiago Zuazu: keyboards, melodica, percussie, zang / Sun vijgenbomen: zang en percussie

Reserveringen: T 91 366 1041-639 819 503 / info@espacioronda.com

Waar: Ronde ruimte. Calle Ronda de Segovia 50. Madrid

Meer informatie: http://espacioronda.com/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 26 mei 2016 • sectie: Congressen en festivals