Workshop Sensory Awareness (zintuiglijke bewustzijn) laatste vierkantjes!

Deze workshop stelt een praktijk dicht bij de meditatie in actie en de volledige aandacht zodat ze gedachten uw space naar de perceptie die echte erdoorheen zintuigen geven kunnen. Door dat de perceptie, verwerft een grotere verbinding met de natuur. Die Enric Bruguera worden doorgegeven in de internationale school van Yoga de 25 en 26 juni.

Sensorische-bewustzijn-EIY

De workshop "Sensorische Awareness" is een uitnodiging om de tijd van verkennen de manier waarin telkens opent de deur naar een nieuwe mogelijkheid, maken in het dagelijks gebied van aandacht en bewustzijn bent u een kans om te ontdekken de gewoonten die verhinderen de openheid en de vloeibaarheid dat.

Deze workshop stelt een goede gewoonte om de Meditatie in actie en tot de Mindfulness dus kunnen gedachten geven uw ruimte een echte waarneming door middel van de zintuigen. Door dat de perceptie, verwerft een grotere verbinding met de natuur.

Grote rapporten voordelen zowel voor het genereren van een grotere vriendschap met zichzelf als voor Leven duidelijk ontvankelijk luisteren naar het huidige moment.

De basis voor de praktijk van "Sensory Awareness" is ontstaan aan het begin van de eeuw met ELSA Gindler in Berlijn, en vervolgens werden ontwikkeld door Charlotte Selver (1901 - 2003) al onder de naam "Sensory Awareness" (geweten zintuiglijke), vrucht van de leringen die had ontvangen van Elsa Gindler en hun verblijf in kloosters zen.

Aanvulling op de opleiding van leraren

De opleiding van leraren die biedt de International School of Yoga Het wordt gekenmerkt door zijn karakter inclusieve, open en evolutief. Alle workshops en activiteiten die willen pakken altijd de persoonlijke groei van de student van de gevoeligheid en de vergadering van een grotere volheid van bewustzijn en de aandacht.

Als een aanvulling op de opleiding van docenten van Yoga die de school, het laatste weekend van maart biedt zal hebben plaats de workshop "Sensory Awareness", onderwezen door Enric Bruguera.

Deze workshop wordt gedoceerd in het midden van het hoofdkwartier van de internationale school van Yoga in Madrid, het weekend van de 25 en 26 juni:

http://www.escueladeyoga.com/sensory-awareness/

Voor meer informatie en reserveringen: T 91 416 68 81-648 078 824-677 253 399 C / Fuencarral 134 vergende Alburquerque-28010. Madrid.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • Mei 5, 2016 • sectie: International School of Yoga