7e editie van het 'Wakker, de planeet heeft je nodig'

'Wake up, de planeet moet u' bereikt zijn 7de editie met als doel van de bewustwording en empowerment van de burgers een actieve rol te spelen in de verdediging van de planeet. Van 5 tot 8 mei in Madrid, bijgewoond door Satish Kumar, Josep Pámies en Gunter Pauli.

Word wakker

Dit jaar op de 7e editie van "Wake up, de planeet moet u" zijn zal luisteren naar de gratis wise erkend over de hele wereld, interessante documentaires te zien en genieten van de kwesties die ons allemaal aangaan: geluk, gezondheid, voedsel, consumptie... Onderwerpen van het optimisme, aanbieden van oplossingen, want er zijn.

Op zaterdag 7 mei, zal er de sterke aanwezigheid van Satish Kumar, de stem van de artistieke en spirituele van de groene beweging. Directeur van Schumacher College en hoofdredactrice van het magazine Heropleving & ecoloog, is de auteur van boeken zoals U bent, dus ik ben, aarde Pilgrim o Spirituele kompas. Zijn toespraak, tussen het activisme en de meditatie, is vol van wijsheid, intelligentie en liefde. Hij dringt erop aan dat aard zal zijn prioriteit in alle discussies over politiek en maatschappij. Wij zijn vereerd dat u met ons.

10,00 Dela dag 7 ochtend, meditatie, wandelen in pensioen met Satish Kumar (Puerta de Alcalá ingang): de kracht van je innerlijke natuur

Programma

"Wake up, de planeet moet u" bereikt zijn 7de editie met als doel van de bewustmaking en burgers mondig maken. Donderdag 5e zal rekening houden met de aanwezigheid van Josep Pamies, Het geeft een uiteenzetting over "The power of medicinale planten"; Vrijdag dag 6 erkend econoom Gunter Pauli Het brengt de lezing "De transformatieve kracht van de blauwe economie"; Zaterdag, dag 7 zal kunnen worden om te mediteren en om te chatten met Satish Kumar. Tot slot, op zondag 8 mei sluit deze cyclus met de workshop voor kinderen "Fabels van Gunter Pauli" en een debat tussen verschillende bedrijven over hoe een duurzame leven.

Wij zijn meer dan 7000 miljard mensen op de planeet en we zijn vervuilende en bronnen in een tempo dat wordt voorkomen dat de volgende generaties om te leven zoals wij verbruiken. De gevolgen zijn reeds duidelijk voor de planeet en voor ons. Afhankelijk van in al haar karakter en haar zijn vernederende. Moet veranderen van de vorm van hen doen. Het hangt af van ons, u, de macht die we hebben. Daarvan, accepteren dat er slechts één planeet, in het leven en we niet doen wat ons raakt: het verzorgen.

VII Congres aanvullendeinformatie "Wake up, de planeet moet u":
http://www.asociaciondespierta.org/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 3 mei, 2016 • sectie: Congressen en festivals, Evenementen