Video / reizen aan de binnenkant van Ramiro Calle

Ten slotte is de documentaire die veel mensen kon niet krijgen om te zien in zijn presentatie aan het publiek in Madrid, kan worden bekeken op Vimeo: Reis naar de binnenkant van Ramiro Calle, Regie John S. Betancor en Jose Pazo. Huurprijs: €3,95

Reizen naar de binnenkant

Door middel van hun eigen "naakt" interieur en de woorden van uw partner en naaste vrienden naar deze koppig en onvermoeibare promotor en verdediger van Yoga, weet meer dan waard.

Dit is de link naar Vimeo: www.Vimeo.com/OnDemand/viajealosadentros

In de woorden van haar bestuur, deze documentaire "neemt ons mee naar een zoekopdracht voor onszelf in aanwezigheid van" Ramiro de Calle, "iemand die niet heeft gemaakt maar vond zichzelf, onophoudelijk, op elk moment van het bestaan."

Het is een baan die straalt van emotie, versheid en intimiteit. A oprechte erkenning dat is een figuur die is geweest en een onmiskenbare maatstaf in de wereld van yoga en de cultuur van ons land meer dan waard. (Door de manier waarop die) De Fakir een van de bekendste boeken van Ramiro, is in het Engels vertaald in Amazon).

De video van Reizen naar de binnenkant... Het is vertaald in het Engels en Duits.

Ook kunt u het gesprek van de presentatie van de documentaire in de Conde Duque cultureel centrum Hier.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 27 Apr, 2016 • sectie: Vrije tijd