Boeken / meditaties met Sri Nisargadatta Maharaj

Sri nisargadatta Maharaj wordt beschouwd als een van de meest krachtige mystici van de 20e eeuw, in de pure traditie van Advaita, erfgenaam van Ramana Maharshi en meester van Ramesh Balsekar. Het is de meditaties die rechtstreeks afkomstig zijn uit de ervaring van een verlichte meester en die spontaan naar voren zijn gebracht. Een testament aan slechts één van de grote mystici van onze tijd. Bewerken: Kairos. Prijs: €18

Meditaties met Sri Nisargadatta Maharaj

Nisargadatta Maharaj Hij bracht bijna vijftig jaar van zijn leven zijn leringen delen met alle spirituele zoekers die benaderd zijn kleine appartement in een smal steegje in Bombay. Hij reageerde op alle vragen rekening houdend met de mogelijkheid en de mentale toestand van zijn gesprekspartner.

Dit boek is een directe record van zijn leer. Hier worden gepresenteerd in de vorm van Nirupanasdat wil zeggen, passages of teksten voor meditatie. Zijn woorden zijn bedoeld om te vernietigen onze afweermechanismen te laten naakt de diepste kern van ons wezen.

Suresh Mehta Hij heeft het werk van het bewerken van het oorspronkelijke materiaal in de taal marathi.

De auteur

Sri Nisargadatta Maharaj (1897-1981) was een Indiase mysticus van uitzonderlijke grootte, de ware traditie van Advaita Vedanta. Het was een bescheiden verkoper van sigaretten uit Bombay die gedeeld zijn leringen met mensen van over de hele wereld al 50 jaar. Hij is de auteur van het boek Ik ben dat.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 26 Apr 2016 • sectie: Boeken en cd 's